Sluit je aan bij YAG

Enthousiast geworden over YAG? Solliciteer!

WAAROM SOLLICITEREN?

YAG biedt jou een ambitieuze en innovatieve onderneming, waarin jij het verschil kan maken. Als consultant bij YAG werk je samen aan uitdagende opdrachten voor uiteenlopende organisaties. Hier ervaar je hoe het is om projecten te coördineren, structureren en vraagstukken op te lossen. Daarnaast krijg je een mooie vergoeding voor elk project. YAG biedt de kans om jezelf te ontwikkelen en je eigen onderneming te runnen.   

HOE SOLLICITEREN?

Je kunt bij vier vestigingen van YAG solliciteren. De procedure ziet er bij elke vestiging hetzelfde uit. Om de YAG consultants te leren kennen ben je van harte uitgenodigd voor de kennismakingsavond, die door iedere vestiging georganiseerd wordt. Hieronder vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure en deadlines. Als je nog vragen hebt, scroll dan verder naar beneden voor het contactformulier!

WANNEER SOLLICITEREN?

 Elke vestiging van YAG heeft twee maal per jaar een sollicitatieperiode. Voorafgaand aan deze perioden vinden er kennismakingsavonden plaats, waar jij alles over YAG te weten kan komen en de huidige consultants kunt leren kennen. Heb je vragen over YAG of interesse om bij YAG aan de slag te gaan, maar is er op dit moment geen sollicitatieronde? Mail dan naar [email protected] voor meer informatie. 

SOLLICITATIETRAJECT?

1 Kennismakingsavond: leer YAG en de consultants kennen
2 Sollicitatieronde 1: CV, motivatie en cijferlijsten
3 Sollicitatieronde 2: gesprek en case interview

Ben je enthousiast geworden over YAG? Je kunt solliciteren bij een van de vier vestigingen. Hieronder vind je per vestiging meer informatie. De sollicitatieprocedure ziet er voor alle vestigingen hetzelfde uit. Allereerst ben je van harte welkom bij een van onze kennismakingsavonden. Hier wordt meer informatie gegeven over het werk van een YAG consultant en kun je de huidige consultants leren kennen. Wanneer jij besluit te solliciteren, dien je je CV, motivatiebrief en cijferlijst te uploaden. Als wij enthousiast worden van jouw inzending, nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek en een case interview. Daarna kan je mogelijk aan de slag als consultant bij YAG!

COVID-19 Update

Door de huidige situatie omtrent COVID-19 zullen de kennismakingsavonden online plaatsvinden. Meld je hieronder aan om deel te nemen aan een van de kennismakingsavonden en op de hoogte te blijven. Daarnaast zijn onze consultants altijd bereikbaar om meer over YAG te vertellen en vragen te beantwoorden!

SOLLICITEREN?

AMSTERDAM

Wil je kennismaken met YAG Amsterdam? Onze kennismakingsavond zal weer plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2021. Daarnaast zijn onze consultants altijd bereikbaar voor vragen en gaan wij graag een kopje koffie met je drinken! Mailen kan naar 

[email protected].

De sollicitaties zullen weer opengaan in het tweede kwartaal van 2021.  

EINDHOVEN – TILBURG

 Wil je kennismaken met YAG Eindhoven-Tilburg? Onze kennismakingsavond zal weer plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2021.  Daarnaast zijn onze consultants altijd bereikbaar voor vragen en gaan wij graag een kopje koffie met je drinken! Mailen kan naar
[email protected].

De sollicitaties zullen weer opengaan in het tweede kwartaal van 2021. 

GRONINGEN

 Wil je kennismaken met YAG Groningen? Onze kennismakingsavond zal weer plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2021.  Daarnaast zijn onze consultants altijd bereikbaar voor vragen en gaan wij graag een kopje koffie met je drinken! Mailen kan naar [email protected].

De sollicitaties zullen weer opengaan in het tweede kwartaal van 2021. 

ROTTERDAM – DELFT

Wil je kennismaken met YAG Rotterdam-Delft? Onze kennismakingsavond zal weer plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2021. Daarnaast zijn onze consultants altijd bereikbaar voor vragen en gaan wij graag een kopje koffie met je drinken! Mailen kan naar 
[email protected].

De sollicitaties zullen weer opengaan in het tweede kwartaal van 2021. 

NOG NIET HELEMAAL OVERTUIGD?

YAG biedt jou:

R

Een ambitieuze en innovatieve onderneming met een groot netwerk, waarin jij het verschil kan maken

R

Uitdagende opdrachten voor kleine en grote organisaties in uiteenlopende sectoren

R

Een mooie vergoeding voor elk project waar jij je steentje aan bijdraagt

Questions:

Hoevaak per jaar kan ik solliciteren?

Iedere vestiging biedt twee keer per jaar de mogelijk om te solliciteren: in het najaar en in het voorjaar. Een nieuwe sollicitatieronde wordt aangekondigd via onze Facebook en LinkedIn pagina. Ook kun je de precieze sollicitatiedata op deze website pagina vinden. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer de sollicitaties starten? Vul het formulier alvast in!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit en wat moet ik bij jullie inleveren?

Op deze webpagina kun je per ronde precies zien hoe de procedure eruit ziet en wat wij precies van jou verwachten te ontvangen. 

Wat voor persoon zoekt YAG als nieuwe consultant?

We zoeken universitaire studenten, bachelor en master, die niet bang zijn om te ondernemen en goede ideeën hebben om YAG nog beter te maken! Daarnaast zien we graag enige affiniteit met consultancy. Bijvoorbeeld studenten die graag willen ervaren hoe het is om projecten als strategisch consultant uit te voeren en consultancy skills willen opbouwen.

Kan ik met iemand van YAG spreken voor ik solliciteer bij YAG?

Zeker, alleen maar leuk! Wij nodigen je graag uit voor een koffiegesprek met een van onze consultants, aan wie je al je vragen kunt stellen. Je kunt een mailtje sturen om een koffiegesprek in te plannen via het contactformulier rechts van deze FAQ.

Meer weten?

14 + 1 =