Ons Team

Een team van academisch toptalent met
verschillende studie-achtergronden.

Ons Team

Een team van academisch toptalent met
verschillende studie-achtergronden.

Ons Team

Een team van academisch toptalent met
verschillende studie-achtergronden.

Ons Team

Een team van academisch toptalent met
verschillende studie-achtergronden.

ONZE CONSULTANTS

AMSTERDAM

EINDHOVEN - TILBURG

GRONINGEN

ROTTERDAM - DELFT

UTRECHT

Filter:
Landelijk
Amsterdam
Eindhoven - Tilburg
Groningen
Rotterdam - Delft
Utrecht
Aniek Vuurmans Aniek Vuurmans

Aniek Vuurmans

Aniek Vuurmans Aniek Vuurmans

Aniek Vuurmans

Aniek is een gedreven, hardwerkende student en altijd opzoek naar een uitdaging. Zo heeft ze haar Bachelor Bedrijfskunde gecombineerd met verschillende commissies en is op uitwisseling geweest naar Canada. Vervolgens wilde ze haar kennis in praktijk brengen, wat ze gedaan heeft middels een bestuursjaar. Toen ze vervolgens aan de Master Strategic Management begonnen was en een interesse had gekregen voor strategie consulting, kwam YAG op haar pad. De variëteit van complexe vraagstukken zorgen voor de perfect uitdaging die ze zocht voor naast haar Master. Aniek zit helemaal op haar plek en in haar vrije tijd slaat ze graag een balletje op de tennisbaan of kan ze genieten van een goed gevulde borrelplank.

M
Bart Schellekens Bart Schellekens

Bart Schellekens

Bart Schellekens Bart Schellekens

Bart Schellekens

Enthousiast, nieuwsgierig en kritisch zijn woorden die kenmerkend zijn voor Bart. Na zijn IB diploma te halen in Londen besloot Bart terug te gaan naar Nederland om hier te studeren in Utrecht. Tijdens zijn bachelor Philosophy, Politics & Economics aan de Universiteit Utrecht heeft hij geleerd problemen vanuit een holistisch perspectief te bekijken door middel van verschillende disciplinaire invalshoeken. Bij YAG wil Bart zijn holistische denkvermogen en enthousiasme inzetten om ieder project tot een succes te maken. Hiernaast ligt zijn passie bij toneel en politiek. Dit heeft hij gecombineerd als delegate van Utrecht University Model United Nations. Samen met 16 andere delegates uit Nederland heeft hij meegedaan aan meerdere MUN’s waaronder Harvard National MUN. Bart heeft ontzettend veel zin om zijn enthousiasme en al opgedane ervaring in de praktijk te brengen bij de nieuwste vestiging van YAG in Utrecht!

M
Bas van Zandbergen Bas van Zandbergen

Bas van Zandbergen

Bas van Zandbergen Bas van Zandbergen

Bas van Zandbergen

Voor wie wil is niets te moeilijk is de lijfspreuk die Bas inspireert nieuwe uitdagingen aan te gaan. Hij is een ambitieuze, nieuwsgierige student die een BSc Business Administration heeft afgerond. Binnen deze studie heeft Bas brede kennis opgedaan over bedrijfsvoering en ondernemen, en geleerd hoe je complexe problemen op gestructureerde wijze oplost. Zijn passie voor consulting is gevoed door zijn interesse om vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Dit alles in samenwerking met andere gemotiveerde studenten met diverse kennisgebieden. Bij YAG wil Bas zijn analytische denkvermogen, enthousiasme en doelgerichtheid inzetten om ieder project tot een succes te maken. In de toekomst streeft hij een carrière als management consultant na, en aankomend jaar begint hij met de MSc Strategic Management. In zijn vrije tijd is Bas vaak te vinden op de tennisbaan, hangt hij uit met vrienden en houdt hij zich bezig met debatteren.

M
Berfin Tas Berfin Tas

Berfin Tas

Berfin Tas Berfin Tas

Berfin Tas

Na het behalen van haar VWO diploma besloot Berfin zich verder te verdiepen in haar interesse in economie en het bedrijfsleven. Ze startte met de bachelor Economics and Business Economics in Nijmegen, waar ze de afgelopen jaren een breed scala aan kennis en vaardigheden heeft opgedaan op het gebied van internationale bedrijfseconomie. Met haar ambitieuze en gedreven karakter zet ze graag haar tanden in uitdagende projecten, zo ook in een onderzoeksproject voor AkzoNobel waaruit bleek dat ze een sterke affiniteit heeft met consultancy. Ook buiten haar studie zoekt ze graag nieuwe uitdagingen op om zich verder te ontwikkelen. Zo heeft ze hiervoor stage gelopen bij Rabobank, waar ze op de afdeling Bedrijven praktische kennis heeft opgedaan over het bedrijfsleven en heeft ze tegelijkertijd bij Marketing & Communicatie haar communicatieve vaardigheden verder ontwikkeld. Bij YAG hoopt Berfin met haar passie en enthousiasme bij te dragen aan het verbeteren van bedrijven en zich verder te ontwikkelen als consultant.

M
Boris van der Voorn Boris van der Voorn

Boris van der Voorn

Boris van der Voorn Boris van der Voorn

Boris van der Voorn

Boris is geboren en getogen in de mooie stad Tilburg. Na het behalen van zijn VWO-diploma is hij gestart aan de Bachelor Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Zijn interesse in het beroep als consultant is begonnen bij het vak Management & Informatie Systemen, waarbij de studenten innovatieve technologische oplossingen bedachten voor casussen van bedrijven. Zijn doel voor zijn carrière is dan ook om later als consultant in de IT sector te werken. Naast zijn studie heeft Boris op verschillende manieren hard gewerkt aan zijn persoonlijke ontwikkeling, hij is namelijk mentor geweest van eerstejaars studenten, heeft meerdere commissies gedaan bij zijn studievereniging, waaronder het organiseren van de Consultancy Days Tilburg en tot slot is hij External Affairs Officer geweest van het bestuur van Asset | Strategy & Logistics. Zijn motto "je bent nooit te oud om iets te leren" stimuleert zijn passie en doorzettingsvermogen om hard te werken aan de projecten van uw bedrijf en tegelijkertijd zichzelf verder persoonlijk te ontwikkelen!

M
Boyd Wallien Boyd Wallien

Boyd Wallien

Boyd Wallien Boyd Wallien

Boyd Wallien

Boyd is een gedreven student die zich graag breed ontwikkelt naast zijn studie. Zo heeft hij naast zijn studie Rechtsgeleerdheid in Rotterdam het Honoursprogramma gevolgd, stage gelopen bij een advocatenkantoor en de introductieweek georganiseerd bij zijn studentenvereniging. Nadat hij zijn bachelor heeft afgerond is hij penningmeester geworden van zijn studentenvereniging. Hier heeft hij in een coronajaar geleerd om problemen behapbaar te maken en op te lossen. Ook heeft hij hier grote projecten begeleid, zoals de installatie van zonnepanelen. Boyd is nu bezig met zijn master Ondernemingsrecht in Rotterdam. Om zich breed te blijven ontwikkelen naast het juridische van zijn studie was YAG voor hem de uitgelezen plek. Hij heeft dan ook altijd zin om zich vast te bijten in de strategische vraagstukken van onze klanten. In zijn vrije tijd houdt hij van voetballen en koken en doet die graag een biertje met zijn vrienden.

M
Cathelijne Pallandt Cathelijne Pallandt

Cathelijne Pallandt

Cathelijne Pallandt Cathelijne Pallandt

Cathelijne Pallandt

Door haar uiteenlopende interesses is Cathelijne een echte duizendpoot: na de bachelor PPLE (Politics, Psychology, Law and Economics) en een minor Geschiedenis cum laude te hebben afgerond, is zij begonnen aan de master Global Business & Sustainability. Complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken bestuderen is dan ook haar tweede natuur, en tevens iets wat ze graag inzet tijdens projecten. Met een passie voor verduurzaming staat zij vooraan in de rij om organisaties te helpen met deze transitie, of dat nou op financieel, organisatorisch of strategisch vlak is. In het weekend vindt je Cathelijne het liefst in een boshuisje in de buurt van een boek, een bordspel, een glas wijn en goed gezelschap.

M
Charlie Lindholm Charlie Lindholm

Charlie Lindholm

Charlie Lindholm Charlie Lindholm

Charlie Lindholm

Charlie (Carl) is een pientere en empathische student met enorm veel mensenkennis. Aan discipline en doorzettingsvermogen is er absoluut geen gebrek, dit valt ook terug te leiden naar de tijd dat hij een groep van twaalf mensen aan stuurde in het Finse leger. Charlie is bijzonder internationaal ingesteld en spreekt dan ook Fins, Zweeds, Engels, Nederlands. Na zijn tijd in het leger heeft hij een half jaar in een weeshuis in Ghana gewerkt, waar hij van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat aan het buffelen was om de weeskinderen te helpen, dit kenmerkt zijn empathisch vermogen en arbeidsethos enorm.

M
Clara Wijma Clara Wijma

Clara Wijma

Clara Wijma Clara Wijma

Clara Wijma

Clara is een nieuwsgierige en bevlogen student met een sterk ontwikkeld sociaal gevoel. Na haar eindexamen vwo heeft ze een prachtige reis naar Zuidoost Azië gemaakt, waarbij ze ook vrijwilligerswerk op een school in Sri Lanka heeft gedaan. Ze heeft haar Bachelor International Business in Groningen bijna afgerond. Naast deze studie heeft ze een marktonderzoek opdracht voor het International Business Research project in Thailand verricht. Clara werkt goed samen, heeft een groot inlevingsvermogen, is zeer geïnteresseerd in anderen, ongeacht hun cultuur of achtergrond en is in staat om mensen te verbinden. Naast haar studie en YAG besteedt ze haar vrije tijd graag aan reizen, sporten of eten met vrienden.

M
Dagmar Ort Dagmar Ort

Dagmar Ort

Dagmar Ort Dagmar Ort

Dagmar Ort

“Niet alleen een dromer, maar ook doener”. Met groot enthousiasme maakt de 21-jarige Vinkeveense Dagmar al haar dromen waar. Zo ging zij twee jaar lang in haar eentje reizend en werkend door Australië heen, begon zij twee en een half jaar geleden aan de bachelor International Business Administration aan Tilburg University, is ze net terug van een half jaar exchange in Canada en gaat zij over een half jaar beginnen aan de master Environmental Studies en Sustainability Science in Lund, Zweden. In haar vrije tijd hockeyt en wandelt ze veel, is ze actief lid bij studievereniging Asset IB&M, maar is ze vooral aan het plannen hoe zij haar huidige droom gaat realiseren: De weg terug naar Australië vinden om daar vervolgens een consultant te worden op het gebied van verduurzaming! Hierin is YAG de ultieme leerschool voor haar, waar ze haar analytische vermogen en gedrevenheid aan het werk kan zetten door zich vast te bijten in uitdagende vraagstukken en zo de kneepjes van het vak te leren.

M
Daphne Moors Daphne Moors

Daphne Moors

Daphne Moors Daphne Moors

Daphne Moors

Al van jongs af aan is Daphne erg breed geïnteresseerd. Getallen om haar heen trokken al snel haar aandacht, maar creatieve ideeën en bezigheden ging ze ook niet uit de weg. Daphne heeft eerst economie gestudeerd, waarna ze de stap richting econometrie heeft gemaakt, om wat meer in de kwantitatieve hoek te duiken. Ook haar interesse in nieuwe culturen is tot bloei gekomen gedurende haar minor in Indonesië en later haar bestuursjaar bij the Netherlands-Asia Honours Summer School. Ze vindt het ontzettend leuk bezig te zijn met strategische vraagstukken en met haar overweldigende enthousiasme en energieniveau is ze een goede aanvulling op het YAG-team. Zelfontwikkeling staat bij Daphne hoog in het vaandel en zo hoopt ze veel van haar YAG-collega’s te mogen leren. Verder staat ze graag in de keuken en kun je haar in het zwembad, de sportschool of op de dansvloer vinden.

M
Emma Ligthart Emma Ligthart

Emma Ligthart

Emma Ligthart Emma Ligthart

Emma Ligthart

Emma is een veelzijdige ambitieuze harde werker. Tijdens haar studie Econometrie en Operationele Research merkte Emma dat zij naar meer op zoek was dan de wiskundige kant van problemen. Ze koos ervoor om Econometrie met een tweede bachelor Filosofie te combineren om zo ook op existentiële en ethische vragen antwoord te vinden. Emma heeft zichzelf tijdens haar twee bachelors breed ontwikkeld en geleerd om problemen vanaf meer dan één kant aan te vliegen. Met haar unieke studiecombinatie bevindt haar kennis zich zowel in de bèta als in de alfa hoek. Emma wilde meer dan met haar neus in de boeken zitten. In haar zoektocht naar impactvolle praktijkervaring belandde zij bij YAG. Haar analytisch vermogen en probleemoplossende denkwijze zijn kwaliteiten die ze graag inzet bij haar consultancy werk. Haar vrije tijd spendeert Emma graag met haar vrienden of familie, het liefst met een biertje in de hand.

M
Eva van der Pouw Eva van der Pouw

Eva van der Pouw

Eva van der Pouw Eva van der Pouw

Eva van der Pouw

Van jongs af aan is Eva al nieuwsgierig en bomvol energie. Uit nieuwsgierigheid koos Eva de studie Technische Natuurkunde aan de TU Delft. Na een jaar met een analytische blik naar de wereld te kijken, kwam de behoefte aan een tweede, verbredende blik op de wereld. De keuze was snel gemaakt voor een extra bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. In deze combinatie komt alles samen: haar nieuwsgierigheid, affiniteit voor complexe problemen en een bredere blik op de wereld. Eva is een open persoon die ervan houdt haar energie te stoppen in het maken van connecties met mensen, of dit nu met cursisten is op een zeilkamp, mede studenten of collega’s. Gelukkig is er nog genoeg energie over om aan de slag te gaan bij YAG waarbij ze uitkijkt om al haar kennis toe te passen en zich te ontwikkelen op zowel consultancy als persoonlijk vlak. En als er dan toch nog energie over is dan houdt Eva van koken, naar het strand gaan en bovenal van gezelligheid!

M
Fay Rosman Fay Rosman

Fay Rosman

Fay Rosman Fay Rosman

Fay Rosman

Fay houdt ervan om zichzelf uit te dagen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Zo heeft ze, voordat ze haar studie aan de Erasmus begon, een half jaar vrijwilligerswerk gedaan met straatkinderen in Zuid-Afrika. Na dit avontuurlijke jaar is Fay begonnen aan de studie Econometrics and Operations Research in Rotterdam, aangezien ze hiermee haar passie voor wiskunde kan combineren met economie. Het internationale, zakelijk georiënteerde karakter van Rotterdam sprak Fay erg aan en ze heeft zich dan ook tijdens haar studie ingezet voor verschillende commissies. Ook heeft Fay stage gedaan bij een vooraanstaand Private Equity bedrijf in Amsterdam waar haar enthousiasme, creativiteit en werkethiek goed tot uiting kwamen. Fay rondt aankomend jaar haar master Quantitative Finance af, wat ze combineert met strategy consultancy bij Young Advisory Group. Wat haar zo aanspreekt aan strategy consultancy is de afwisselende omgeving in combinatie met het oplossen van complexe vraagstukken ("puzzels"). In haar vrije tijd kan je Fay vinden op de tennisbaan, met een wijntje op het terras met vrienden of op een berg met onder haar voeten een snowboard en sporadisch zelfs stijgijzers.

M
Floris Somsen Floris Somsen

Floris Somsen

Floris Somsen Floris Somsen

Floris Somsen

Met een passie voor strategie is Floris altijd nieuwsgierig naar veranderingen en nieuwe kansen binnen organisaties. Vandaar dat hij na zijn bachelor Bestuurs- en organisatiewetenschap gekozen heeft voor een master Business Administration met een focus op strategie. Als consultant blinkt Floris uit in het komen met out of the box ideeën, het omgaan met veranderingen en het creëren van structuur. In zijn vrije tijd is hij bezig met muziek, reist hij graag en staat hij op het toneel. De liefde voor toneel is ook gebleken uit het feit, dat hij vorig jaar een van de grootste amateur theaterstukken van Nederland produceerde.

M
Freek Prinsen Freek Prinsen

Freek Prinsen

Freek Prinsen Freek Prinsen

Freek Prinsen

Van origine stamt Freek uit het oosten van Brabant. De interesse in economie, geldzaken en alles met cijfers waren al vroegtijdig duidelijk, waardoor een bachelor in bedrijfseconomie een logische vervolgstap was. In Tilburg aanbeland opende het studentenleven zich en volgden meerdere uitdagingen. Commissies, een exchange naar Taiwan en een bestuursjaar bij een studievereniging. Inmiddels is Freek in zijn masterfase aanbeland, waarin hij een master in Supply Chain Management en Finance wil behalen. Om meer te weten te komen over verschillende sectoren en om zijn passies verder te ontdekken, is zijn interesse in consultancy geboren. Wanneer hij vrije tijd heeft, sport Freek graag en is hij regelmatig op het basketbalveld te vinden!

M
Heleen Hop Heleen Hop

Heleen Hop

Heleen Hop Heleen Hop

Heleen Hop

Heleen is een positieve, leergierige en kritische student. Als echte teamplayer is ze helemaal klaar om haar horizon, samen met de medestudenten van Amsterdam, te verbreden als consultant bij YAG. Tijdens haar middelbare schooltijd heeft Heleen op hoog en internationaal niveau getafeltennist, ze is drie jaar uitgekomen voor het Nederlands tafeltennisteam onder de achttien. Dit combineerde ze met heel veel plezier met haar tijd op de internationale school van Hilversum en sociale activiteiten. Heleen koos voor een dubbele bachelor Economics and Business Economics en Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit, waarvan ze nu haar laatste jaar aan het afronden is. Deze dubbele studieachtergrond en brede, uiteenlopende interesses komen Heleen goed van pas als consultant bij YAG. Na een half jaar in Zürich te hebben gestudeerd weet Heleen zeker dat ze later haar carrière in een internationale setting wil voortzetten. In haar vrije tijd houdt zij van reizen, sporten en zich omringen met vrienden. Ze heeft zich jaren enthousiast ingezet voor haar studentenvereniging, maar focust zich dankzij YAG nu ook op wat meer wereldse en zakelijke onderwerpen.

M
Ilse de Boer Ilse de Boer

Ilse de Boer

Ilse de Boer Ilse de Boer

Ilse de Boer

Samen met een enthousiaste gedreven groep doelen behalen, daar krijgt Ilse energie van. Dit blijkt ook wel uit het feit dat zij tijdens haar bachelor Medische Informatiekunde in de facultaire Studentenraad en in verschillende commissies heeft gezeten. Door haar brede interesse in verschillende onderwerpen, heeft zij besloten om na haar bachelor de overstap te maken naar een master Artificial Intelligence. Door haar analytisch denkvermogen is zij erg goed in het bedenken van optimale en vooral praktisch toepasbare oplossingen. Deze competenties in combinatie met haar sociale vaardigheden zorgen ervoor dat Ilse helemaal op haar plek is als consultant bij YAG. In haar vrije tijd spreekt zij het liefst af met vriendinnen, gaat zij naar een goed restaurant of kun je haar hardlopend in het Vondelpark vinden.

M
Imme ter Horst Imme ter Horst

Imme ter Horst

Imme ter Horst Imme ter Horst

Imme ter Horst

Door zijn uiteenlopende interesses is Imme begonnen met zijn multidisciplinaire Bachelor PPE (Philosophy, Politics and Economics) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanuit deze Bachelor heeft hij geleerd complexe vraagstukken vanuit een multidisciplinair oogpunt te benaderen voor zowel de publieke als private sector. Na een exchange programma in Zuid-Korea en een fulltime bestuursjaar is hij begonnen aan de Master International Business Administration, gespecialiseerd in Management Consulting, om zo het vak van consultancy te leren. In zijn vrije tijd is hij bezig met muziek maken en koken. Daarnaast zet hij zich in voor zijn politieke partij VOLT.

M
Ireen van der Weerden Ireen van der Weerden

Ireen van der Weerden

Ireen van der Weerden Ireen van der Weerden

Ireen van der Weerden

Na op 17-jarige leeftijd haar VWO te hebben afgerond, besloot Ireen op kamers te gaan en te gaan studeren aan Tilburg University. Van begin af aan zocht ze naast haar studie International Business Administration manieren om zichzelf te ontwikkelen. Zo is ze actief lid geworden bij de roeivereniging TSR Vidar, is ze penningmeester geweest van haar dispuut en heeft ze een half jaar in Peru gestudeerd. Na het afronden van haar bachelor heeft ze een full-time bestuursjaar gedaan als vice-voorzitter bij Fractie Front en als lid van de universiteitsraad. In september zal ze beginnen aan haar master Finance, waarnaast ze vol enthousiasme klaar staat om zich in te zetten voor nieuwe projecten. Als consultant bij YAG hoopt ze zich op professioneel en persoonlijk gebied te ontwikkelen waardoor ze leergierig en gedreven klaar staat voor verschillende projecten binnen uw bedrijf!

M
Isabel Klein Isabel Klein

Isabel Klein

Isabel Klein Isabel Klein

Isabel Klein

Isabel is een gedreven en leergierige student met veel interesses. Vanuit haar studie Technische Wiskunde aan de TU Delft heeft ze geleerd complexe vraagstukken te vereenvoudigen en zo tot een optimale oplossing te komen. Naast haar studie was Isabel op zoek naar real-life uitdagingen om deze skills in de praktijk toe te passen en is zo bij YAG terecht gekomen. Het liefst werkt Isabel samen met andere mensen, hier haalt zij heel veel energie uit, en door haar altijd positieve en open houding is ze een echte teamspeler. Dit heeft ze vorig jaar mogen ervaren bij het studententeam Eco-Runner Team Delft waarmee ze in 1 jaar ’s werelds meest efficiënte waterstof auto heeft gebouwd. Mede door dit jaar is Isabel erg gefocust op de energie transitie en zet ze zich graag in voor duurzame initiatieven. Als ze niet met haar neus in de boeken zit dan kun je haar vinden op het hockeyveld, op de race fiets of op het podium als zangeres van een band.

M
Isabel Wessels Isabel Wessels

Isabel Wessels

Isabel Wessels Isabel Wessels

Isabel Wessels

Isabel is een energieke en academisch sterke student die nieuwsgierigheid, lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Na in haar jeugd veel in het buitenland te hebben gewoond heeft ze haar internationale opleiding voortgezet op de Erasmus Universiteit, waar ze na haar bachelor Economics and Business Economics en master International Economics nu de master Strategic Management volgt. Haar internationale achtergrond en vele verschillende ervaringen tijdens haar studie, zoals meerdere commissies, een stage bij Unilever en onderzoeksprojecten in Ghana en Aruba, hebben haar gevormd tot een creatieve denker met brede interesses en een oplossingsgerichte mindset. In haar vrije tijd houdt Isabel van uitgebreid koken en lang tafelen met vriendinnen, gaat ze naar hockeytraining of ontdekt ze nieuwe steden.

M
Isis Cornelissen Isis Cornelissen

Isis Cornelissen

Isis Cornelissen Isis Cornelissen

Isis Cornelissen

Al snel wist Isis dat ze interesse had in andere landen en culturen. Daarom pakte ze na het behalen van haar tweetalig VWO diploma het vliegtuig om te gaan hockeyen en studeren in Philadelphia, in de Verenigde Staten. Na ongeveer een jaar heeft ze vervolgens haar internationale interesses omgezet in de studie International Business Administration in Tilburg. Tijdens deze studie heeft Isis niet stil gezeten. Zo heeft ze onder andere stage gelopen bij Philips om meer praktijkervaring op te doen en heeft ze een half jaar in Canada gestudeerd. Dit alles heeft er tot geleid dat ze de master International Management gaat studeren, om verschillende culturen nog verder te kunnen ontdekken in combinatie met het bedrijfsleven. Ondertussen hockeyt Isis ook nog steeds fanatiek, is ze groot sportliefhebber en actief lid bij de studievereniging Asset IB&M. Bij YAG komen de opgedane kennis en praktijk perfect samen en kan Isis haar nieuwsgierigheid en assertiviteit volledig benutten.

M
Ivo Meijers Ivo Meijers

Ivo Meijers

Ivo Meijers Ivo Meijers

Ivo Meijers

Ivo is enthousiast, leergierig en sociaal. Bij Ivo is er er altijd een gezonde mix tussen hard werken en gezelligheid, waarmee hij klanten én collega’s inspireert. Of het nu gaat over een nieuw project of een teambuildingsactiviteit; Ivo zorgt voor een goede sfeer! Als consultant kan Ivo zijn kwaliteiten om goed te luisteren en problemen grondig te analyseren alsmede zijn technische kennis goed gebruiken om gezamenlijk tot een passende oplossing te komen. Dat Ivo breed geïnteresseerd is, is te zien aan zijn Bachelorstudie: Industrial Engineering and Management, waarin hij een minor retorica heeft gevolgd, programmeren goed onder de knie heeft gekregen en zelfs Arabisch heeft geleerd! Nadat Ivo zijn Bachelor had afgerond, is hij begonnen aan de gelijknamige master. In zijn vrije tijd sport hij graag en geniet hij op z’n tijd ook van een welverdiend biertje.

M
Jeroen Timmer Jeroen Timmer

Jeroen Timmer

Jeroen Timmer Jeroen Timmer

Jeroen Timmer

Jeroen is een nieuwsgierige en ambitieuze student met een erg brede kennis en interesse. Naast het feit dat hij een dubbele master in Real Estate Studies en International Financial Management doet, is dit ook te merken aan de vele feitjes over allerlei onderwerpen die hij uit zijn mouw schudt. Zijn analytische vaardigheden past hij graag bij YAG toe om problemen te structuren, zodat hij deze vervolgens op een creatieve manier kan op lossen. Bij YAG wil hij zich blijven ontwikkelen en uitdagen en dat hij uitdagingen niet uit de weg gaat blijkt uit het feit dat hij een half jaar in Japan heeft gestudeerd. In zijn vrije tijd reist Jeroen graag en als iemand filmadvies nodig heeft is die bij hem ook aan het goede adres.

M
Jesk Jaeger Jesk Jaeger

Jesk Jaeger

Jesk Jaeger Jesk Jaeger

Jesk Jaeger

Een van de belangrijkste eigenschappen van Jesk is dat ze niet bang is. Niet bang om in het diepe te springen en niet bang om uit haar comfortzone te stappen en andere nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jesk is analytisch erg sterk en heeft veel oog voor detail. Haar vermogen tot logisch redeneren heeft haar al ver gebracht en komt bij haar MSc Scheikunde en bij YAG ook goed van pas. Waar ze zich binnen haar studie verdiept in toepassingen van materialen en duurzame oplossingen, houdt haar gedrevenheid hier niet op. Gecombineerd met veel commissie- en bestuurservaring kan Jesk doorzetten als geen ander. Ze is ook regelmatig hardlopend, op het hockeyveld of op een terras te vinden. Vrije tijd brengt ze het liefst eigenlijk helemaal niet in Nederland door, maar gaat ze naar een nieuwe plek voor avontuur.

M
Job Vlak Job Vlak

Job Vlak

Job Vlak Job Vlak

Job Vlak

Denk groot, het kan altijd kleiner. Job is niet bang om het roer om te gooien of verder te kijken dan zijn neus lang is. Op zijn best is hij in complexe uitdagingen, waarin hij met een scherp oog en doelgerichte houding te werk kan gaan. Van jongs af aan is Job leergierig en ambitieus. Met zijn veelzijdige interesses houdt Job niet van stil zitten: van debatteren tot hoog niveau sporten of van kunst tot wiskunde. Dit laatste is hij gaan studeren aan de TU Delft. Met analytische blik probeert Job de wereld om hem heen te duiden in formules en modellen. Alleen studeren, verveelt al snel. Daarom is hij onder andere een jaar voorzitter van de Studentenraad van de TU Delft geweest, waarin hij tijdens een uitdagend jaar met corona het opnam voor ruim 25.000 studenten. Nog altijd is Job bezig met thema’s als jongerenwelzijn en prestatiemaatschappij vanuit zijn rol als mede-oprichter van Lieve Mark. In zijn vrije tijd houdt Job van sporten, musea bezoeken of een biertje doen met vrienden!

M
Julia Stoeckart Julia Stoeckart

Julia Stoeckart

Julia Stoeckart Julia Stoeckart

Julia Stoeckart

Julia is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze is gedreven, nieuwsgierig en sociaal. Ze is na haar tweetalig VWO diploma gehaald te hebben doorgegaan naar Utrecht om aan de Bachelor Rechtsgeleerdheid te beginnen. Ze heeft deze Bachelor gecombineerd met een uitwisseling naar Rome, een minor Business Economics, een bestuursjaar bij Integrand, twee stages in de advocatuur en vrijwilligerswerk bij twee Rechtswinkels, om zo meer ervaring op te doen in de praktijk. Nu ze haar Bachelor heeft afgerond is het tijd voor een compleet nieuwe uitdaging en kwam YAG op haar pad. Het oplossen van complexe vraagstukken met creatieve oplossingen ligt in Julia haar straatje en ze kan niet wachten om de nieuwe vestiging in Utrecht op te starten. In haar vrije tijd vindt Julia het leuk om te rocylen, kookt ze graag en houdt ze van borrelen met vriendinnen. Daarnaast is ze erg gepassioneerd over het vinden van nieuwe, hippe en lekkere restaurants waar ze haar vrienden mee naartoe kan trekken.

M
Julian Jager Julian Jager

Julian Jager

Julian Jager Julian Jager

Julian Jager

Julian is een enthousiaste en leergierige student die graag nieuwe uitdagingen opzoekt om zich zelf verder te ontwikkelen. Momenteel is Julian bezig met het afronden van zijn bachelor Econometrics and Operations Research, die hij de afgelopen jaren heeft gecombineerd met meerdere nevenactiviteiten bij de bijbehorende studievereniging. Met zijn sterke sociale skills en zijn pragmatische werkhouding is Julian een fijne toevoeging aan YAG. In zijn vrije tijd zoekt Julian de gewichten op in de sportschool of spreekt hij graag af met vrienden om het nachtleven op te zoeken. Verder is hij ook altijd voor de buis te vinden als er een Formule 1 race is of als zijn favoriete voetbalclub speelt.

M
Juliette Talan Juliette Talan

Juliette Talan

Juliette Talan Juliette Talan

Juliette Talan

Enthousiasme, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die Juliette kenmerken. Met haar huidige master Business Information Management weet ze hoe je business met IT kan combineren en big data kan gebruiken om een strategisch voordeel te behalen. Onder andere door haar bachelor IBA, een fulltime bestuursjaar bij Aureus en haar exchange in business hub Singapore heeft ze geleerd om complexe vraagstukken kritisch te analyseren en op te lossen vanuit verschillende invalshoeken. Als sociale vlinder houdt ze van borrelplanken, feestjes en gezelligheid, maar je zou haar ook zomaar voorbij zien kunnen komen op haar ski’s of surfplank.

M
Julius Moll Julius Moll

Julius Moll

Julius Moll Julius Moll

Julius Moll

Met raadsels, puzzels en breinbrekers kan Julius in de nacht wakker gemaakt worden en hij zal niet rusten tot hij de oplossingen gevonden heeft. Met het ideaal dat het enige dat we écht weten wiskundig onderbouwd dient te zijn, startte hij maar al te graag zijn bachelor Econometrie en Operationele Research. Tijdens zijn bachelor heeft hij werkgroepen gegeven op de Erasmus Universiteit en gewerkt op de Robotics & Autonomic Systems afdeling van Defensie. Verder heeft hij zich zijn gehele studententijd veel ingezet voor zijn studentenvereniging, waar hij uiteindelijk een bestuursjaar gedaan heeft. Met de functie van Secretaris ruilde hij zijn cijfers en sommen in voor woorden en zinnen, om zo zijn interesses te verbreden en zich op andere vlakken te ontwikkelen. Na begonnen te zijn aan de Econometriemaster in de Quantitative Finance richting was hij opzoek naar een leerweg buiten zijn vertrouwde kringen en sloot hij zich aan bij YAG.

M
Katinka Bronswijk Katinka Bronswijk

Katinka Bronswijk

Katinka Bronswijk Katinka Bronswijk

Katinka Bronswijk

Drie dingen die Katinka beschrijven, zijn haar brede interesse, een proactieve houding en een gedrevenheid om projecten succesvol over de eindstreep te trekken. Deze dingen zien we ook terug in haar studie. Tijdens haar dubbele bachelor in Bedrijfskunde en Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ze nu ook haar master Financial Economics doet, heeft Katinka zich beziggehouden met allerlei verschillende dingen. Met verschillende bestuursfuncties, onder andere bij een investeringsfonds voor vrouwelijk talent en een politieke jongerenorganisatie, en meerdere stages in de sector van fusies en overnames, heeft ze haar interesses verder ontwikkeld. Hierbij kwam ze erachter dat de combinatie van haar interesses te vinden is in strategie consulting en zo kwam ze bij Young Advisory Group terecht. In de komende periode wil ze haar eerder opgedane kennis vergroten en in de praktijk brengen bij verschillende projecten!

M
Lenneke de Vries Lenneke de Vries

Lenneke de Vries

Lenneke de Vries Lenneke de Vries

Lenneke de Vries

Een perfectionist die graag het onderste uit de kan wil halen, een uiterst betrouwbare en harde werker en ultieme teamspeler. Lenneke kan niet wachten om de kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar studies Internationale Betrekkingen en Rechtsgeleerdheid om te zetten in concrete adviezen. Het verbinden van theorie aan de praktijk is voor haar de grote uitdaging van het consultancywerk. Lenneke heeft een sterke analytische blik en kan zich verdiepen in details, terwijl ze ondertussen het grote geheel in beeld blijft houden. Lenneke is tijdens haar studie voortdurend bezig geweest nieuwe uitdagingen te zoeken door zich te mengen in allerlei commissies binnen haar studentenvereniging. In haar vrije tijd mag Lenneke graag met vrienden of vriendinnen een terrasje pakken, of is ze in de keuken te vinden.

M
Leonoor van Kersbergen Leonoor van Kersbergen

Leonoor van Kersbergen

Leonoor van Kersbergen Leonoor van Kersbergen

Leonoor van Kersbergen

Na het behalen van haar IB-diploma aan Collège du Leman in Genève, besloot Leonoor zich verder te verdiepen in haar interesse in de natuurkunde, scheikunde en geowetenschappen. Ze startte met de bachelor Aardwetenschappen in Utrecht, waar ze de afgelopen jaren een breed scala aan kennis en vaardigheden heeft opgedaan op het gebied van geochemie. Met haar ambitieuze en gedreven karakter zet ze graag haar tanden in uitdagende projecten, zo ook in een onderzoeksproject voor Tata Steel waaruit bleek dat ze een sterke affiniteit heeft met probleemoplossend onderzoek. Ook buiten haar studie zoekt ze graag nieuwe uitdagingen op om zich verder te ontwikkelen. Zo bekleedt ze op het moment de voorzittersfunctie bij Stichting Aardwetenschappelijke Loopbaandag, waar ze met haar bestuursgenoten een grootschalige carrière dag organiseert voor studenten binnen de geowetenschappen. Hier ontwikkelt zij haar organisatorische en communicatieve skills, terwijl zij zich stort op de master Technische Aardwetenschappen aan de TU Delft. Bij YAG hoopt Leonoor met haar passie en enthousiasme bij te dragen aan het verbeteren van bedrijven, en de nieuwe Utrechtse vestiging een succes te laten worden.

M
Lisanne van der Heijden Lisanne van der Heijden

Lisanne van der Heijden

Lisanne van der Heijden Lisanne van der Heijden

Lisanne van der Heijden

Lisanne is een gedreven, enthousiaste en sociale student die net haar bacheloropleiding Economics & Business Economics met plezier heeft afgerond. Ook tijdens een minor in Applied Data Science heeft zij haar analytische vaardigheden verder weten te ontwikkelen. Haar oog voor detail en ondernemende karakter komt op veel vlakken positief tot uiting. Zo heeft ze als naast haar studie verschillende andere uitdagingen aangegrepen om haar interesses verder te onderzoeken. Door middel van deelname in de duurzaamheid commissie van haar studentenvereniging denkt Lisanne graag mee over hoe wij als studenten duurzame keuzes kunnen maken. Verder heeft ze zich als vrijwilliger in Zuid-Afrika een half jaar ingezet om naast wekelijkse werkzaamheden 3 extra vrouwen te kunnen laten studeren. Na een stage bij Deloitte hoopt ze nu met de MSc. Accountancy and Control (UVA) haar liefde voor puzzelen met cijfers nog verder kwijt te kunnen. Naast studeren houdt ze erg veel van koken, hardlopen en spelletjes doen. Als consultant bij YAG is Lisanne helemaal op haar plek en heeft ze super veel zin om met een gemotiveerde groep de nieuwe Utrechtse vestiging op te zetten!

M
Loes van der Hijden Loes van der Hijden

Loes van der Hijden

Loes van der Hijden Loes van der Hijden

Loes van der Hijden

Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, assertief en enthousiast zijn eigenschappen die Loes goed beschrijven. Tijdens haar interdisciplinaire bacheloropleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Utrecht heeft zij geleerd vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te bestuderen. Als student heeft ze daarnaast verschillende uitdagingen aangegrepen om haar interesses verder te onderzoeken. Loes zet zich graag in om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de maatschappij. Een voorbeeld is dat zij twee stages heeft gelopen bij verschillende ministeries, waarbij ze zich onder andere verdiept heeft in thema’s als kansengelijkheid in het onderwijs. Momenteel volgt Loes een master Crisis and Security Management. Hier leert ze onder andere om samen met medestudenten met verschillende achtergronden een probleem te analyseren en vervolgens praktische oplossingsrichtingen te formuleren. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met fotografie of het uitproberen van Italiaanse recepten, passies die zijn gegroeid tijdens haar uitwisselingsperiode in Rome.

M
Lynn Bosveld Lynn Bosveld

Lynn Bosveld

Lynn Bosveld Lynn Bosveld

Lynn Bosveld

Altijd op zoek naar uitdagingen, een doorzetter en enthousiast zijn eigenschappen die Lynn goed omschrijven. Tijdens haar bachelor Scheikundige Technologie heeft ze haar analytische vermogen weten te verfijnen en tijdens haar bachelor Technische Bedrijfskunde heeft ze haar business sense weten te ontwikkelen. Inmiddels is ze bezig met een Master Industrial and Applied Mathematics om haar theoretische achtergrond te versterken. Verder is ze ook nog actief bij haar studievereniging waar ze al vele evenementen heeft bijgewoond en georganiseerd. Door haar kennis van de operationele kant van bedrijven aangevuld met een sterk wiskundig onderlegde basis en een gezonde dosis enthousiasme weet zij altijd een nuttige bijdrage te leveren aan de vraagstukken van bedrijven. Als consultant bij YAG hoopt zij dan ook niet alleen goed advies te kunnen bieden maar ook iets extra’s bij te kunnen dragen aan bedrijven en de samenleving.

M
Maarten van Dommele Maarten van Dommele

Maarten van Dommele

Maarten van Dommele Maarten van Dommele

Maarten van Dommele

Als je iemand zoekt die enorm gedreven en nieuwsgierig is en met iedereen overweg kan, heb je bij Maarten de juiste persoon voor je. Naast allerlei feitjes en weetjes over veel verschillende onderwerpen heeft hij met meerdere commissies en een bestuursjaar veel ervaring op het gebied van organisatie. Door zijn studierichting Sociale Geografie en Planologie, heeft Maarten geleerd om vraagstukken gestructureerd en vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Komend jaar start hij de Master Environmental and Infrastructure Planning waarin hij met planologische uitdagingen bezig zal zijn. Bij YAG wil Maarten zijn bedrijfskundige inzichten ontwikkelen en de skills die hij geleerd heeft in praktijk brengen. In zijn vrije tijd is Maarten met vrienden te vinden op de padelbaan of is hij een potje aan het schaken.

M
Maloe van den Hoogen Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen

Vanuit haar brede interesse heeft Maloe een positieve maar kritische blik op het leven. Naast haar studie International Business gaat ze graag nieuwe uitdagingen aan, waarin ze haar enthousiasme, flexibiliteit en nieuwsgierigheid kwijt kan. Met veel doorzettingsvermogen pakte ze eerder taken op in een bestuursfunctie waar planning en organisatie haar op het lijf geschreven bleken. Maloe weet bij complexe taken goed overzicht te houden en is stressbestendig. Ze geniet ervan om haar sterke sociale vaardigheden en inlevingsvermogen in te zetten om nauw samen te werken. Ze schuwt het overleg niet en schrikt er niet voor terug gerichte feedback te geven. Haar vrije tijd brengt Maloe graag door met vrienden en familie. Ze geniet dan van een wandeling in het park, een wijntje op het terras, een bezoek aan een interessante tentoonstelling of een trip naar een gebied waar wat te ontdekken valt.

M
Marijn van den Burg Marijn van den Burg

Marijn van den Burg

Marijn van den Burg Marijn van den Burg

Marijn van den Burg

Op 17 jarige leeftijd, met net zijn havo-diploma op zak, besloot Marijn Hanzestad Zutphen in te ruilen voor kruikenstad Tilburg. Na eerst een jaar Commerciële Economie gestudeerd te hebben aan het HBO, werd de economische studie vervangen voor de Bachelor Bestuurskunde aan Tilburg University. Hij besloot zich meer te gaan richten op beleid en het openbaar bestuur, in combinatie met het publiekrecht. Binnen deze studie ontwikkelde hij zijn interesse voor het consultancy vak. Door zich te storten op grote en kleine vraagstukken ontwikkelde hij een kritische blik met een oplossingsgerichte aanpak. Naast zijn studie was Marijn actief bij de studievereniging Magister JFT | Juribes door middel van een bestuursjaar als commissaris externe betrekkingen. Daarnaast is hij ook een jaar actief lid geweest binnen de universiteitspolitiek als faculteitsraadlid van Tilburg Law School. Mede door deze ervaringen, in combinatie met zijn studie, is hij bereid om zich te storten op beleidsmatige en strategische vraagstukken die spelen binnen uw bedrijf! Door te denken in mogelijkheden in plaats van problemen hoopt Marijn zijn consultancy skills te verbreden en uw bedrijf verder te laten groeien!

M
Marit van Heerwaarde Marit van Heerwaarde

Marit van Heerwaarde

Marit van Heerwaarde Marit van Heerwaarde

Marit van Heerwaarde

Een grote interesse in consultancy, een doorzetter en een passie voor reizen. Drie eigenschappen die Marit kenmerken maar bij lange na niet de hele lading dekken. In de afgelopen jaren heeft Marit veel ervaring opgedaan in het werken in teamverband en haar organisatievaardigheden ontwikkeld door lid te zijn van verschillende commissies. Ze heeft al even mogen ruiken aan het consultancy vak gedurende haar fulltime bestuursjaar en combineert nu met veel enthousiasme haar studie met YAG. Marit is veelal op zoek naar de grote lijnen in het verhaal, maar om alle aspecten van een vraagstuk goed in kaart te kunnen brengen en om niet uit het oog te verliezen wat er bij de klant leeft, verdiept ze zich ook zonder moeite in de details. In haar vrije tijd is Marit te vinden op het hockeyveld, verdiept in een goed boek of op het terras met haar vriendinnen!

M
Marloes Coolen Marloes Coolen

Marloes Coolen

Marloes Coolen Marloes Coolen

Marloes Coolen

Gedreven, enthousiast en energiek, zijn woorden die Marloes omschrijven. Na het Gymnasium te hebben afgerond in Utrecht, vertrok ze naar het zuiden om Biomedische Technologie te gaan studeren. In deze studie leert ze de medische wereld kennen, maar krijgt ze daarnaast ook een sterke technische basis. Tijdens haar studententijd zit Marloes niet graag stil. Zo heeft ze een jaar in een studententeam gezeten en is ze actief bij een studentenvereniging, waar ze een bestuursjaar en meerdere commissies heeft gedaan. In haar vrije tijd houdt ze van hockeyen, muziek of is ze te vinden op het terras! Samenwerken in een gemotiveerd team geeft Marloes energie en ze houdt ervan zich vast te bijten in projecten, iets wat ze bij YAG zeker gaat gebruiken. Naast haar interesse in de medische wereld, hoopt ze dit in een breed scala van bedrijven toe te passen.

M
Mats Buis Mats Buis

Mats Buis

Mats Buis Mats Buis

Mats Buis

Mats is breed geïnteresseerd, ambitieus en gedreven. Hij haalt voldoening uit het inzichtelijk maken van complexe vraagstukken door middel van een multidisciplinaire benadering. Dit komt ook tot uiting in de studies die Mats heeft gedaan. Hij heeft eerst de bachelor Economics and Business Economics aan de Universiteit Utrecht gedaan. Hierbij volgde hij de minor data science, wat ervoor heeft gezorgd dat hij nog meer geïnteresseerd raakte in data analytics en artificial intelligence. Zijn fascinatie voor data analytics en artificial intelligence heeft er voor gezorgd dat hij ook Artficial Intelligence is gaan studeren, eveneens aan de Universiteit Utrecht. Om zijn opgedane ervaring ook in de praktijk te kunnen brengen heeft Mats een jaar bij Rabobank gewerkt. Later heeft hij ook bij de Rabobank een data science gerelateerde stage gedaan. Het liefst blijft Mats zich continue ontwikkelen en ontplooien. Dit is dan ook de reden dat hij niet aarzelde om bij YAG aan de slag te gaan toen de kans zich voordeed om de vestiging YAG Utrecht op te zetten.

M
Matthijs Loontjens Matthijs Loontjens

Matthijs Loontjens

Matthijs Loontjens Matthijs Loontjens

Matthijs Loontjens

Met zijn bachelor International Studies en Master International Relations heeft Matthijs een wat andere studie achtergrond dan de meeste YAG’ers. Hij gebruikt deze alternatieve inzichten om strategische vraagstukken vanuit een ander daglicht te bekijken! Tijdens zijn bestuursjaar bij de NAHSS heeft Matthijs zich bezig gehouden met het organiseren en begeleiden van consultancy projecten en het organiseren van een zomerschool in Azië. Hierbij kwamen zijn interesses voor diplomatieke verhoudingen en strategische consultancy ideaal samen. YAG is dan ook een perfecte toevoeging naast een master voor deze enthousiaste en gemotiveerde diplomaat/consultant in spé. Met zijn holistische aanpak en brede interesse is Matthijs toegewijd om ieder project te laten slagen!

M
Maxime Lambregts Maxime Lambregts

Maxime Lambregts

Maxime Lambregts Maxime Lambregts

Maxime Lambregts

Na het afronden van het Gymnasium ging Maxime opzoek naar de combinatie tussen techniek, wiskunde en bedrijfskunde. Deze vond hij in de bachelor Technische Bedrijfskunde in Eindhoven. Na deze afgerond te hebben wilde hij zijn horizon verbreden door vanuit een data science perspectief naar bedrijven kijken. Daarom gaat hij komend jaar de master Data Science and Entrepreneurship doen. Ook buiten de collegebanken verbreedt Maxime graag zijn horizon en kennis. Zo heeft hij verschillende commissies gedaan bij ESR Thêta en is hij bestuur geweest van zijn dispuut. Deze verscheidenheid en brede kennis gaat hij ook inzetten als consultant. Dit in combinatie met zijn daadkracht en passie voor strategie zorgen ervoor dat hij de perfecte consultant is voor uw bedrijf!

M
Mounssif Achekar Mounssif Achekar

Mounssif Achekar

Mounssif Achekar Mounssif Achekar

Mounssif Achekar

Kritisch, nieuwsgierig en een echte teamplayer is hoe je Mounssif kunt omschrijven. Altijd op zoek naar een uitdaging vandaar ook dat hij heeft gekozen voor zijn inmiddels afgeronde bachelor Econometrics and Operations Research aan de VU. Momenteel is hij bezig met zijn master Financial Econometrics. Omdat hij zijn theoretische kennis wilde toepassen in de praktijk, is hij begonnen als strategisch consultant. Hoewel hij erg houdt van complexe vraagstukken oplossen, is hij het liefst aan het werk met mensen. In zijn vrije tijd sport hij graag of gaat hij lekker uit eten met vrienden.

M
Olivier Dullaert Olivier Dullaert

Olivier Dullaert

Olivier Dullaert Olivier Dullaert

Olivier Dullaert

“Logica brengt je van A naar B maar verbeelding brengt je overal.” Met een resultaatgerichte mentaliteit en creatieve denkwijze haalt Olivier energie uit het doorgronden van de meest complexe vraagstukken. Al van jongs af aan heeft Olivier aanleg voor techniek en ontwikkeling. Na zijn horizon te hebben verbreed op UWC Atlantic College in Wales koos hij daarom voor een studie Werktuigbouwkunde waarvan hij ook het Honours Programma heeft afgerond. De analytische blik en nieuwsgierigheid die hij hier ontwikkelde kwam goed van pas tijdens zijn stage in de financiële sector waar hij werd uitgedaagd problemen vanuit een multidisciplinaire invalshoek te bekijken. Nu wil Olivier impact maken door strategische vraagstukken op te lossen voor klanten. Naast zijn rol bij YAG is hij ook werkzaam als software engineer bij Delft Hyperloop om zichzelf breed te blijven ontwikkelen. In zijn vrije tijd is Olivier vaak op het hockeyveld te vinden of met familie en vrienden.

M
Pieter Jacobs Pieter Jacobs

Pieter Jacobs

Pieter Jacobs Pieter Jacobs

Pieter Jacobs

Pieter is een ambitieuze en creatieve student, die niets liever doet dan zich vastbijten in complexe problemen. Zijn master in Artificial Intelligence sluit hier goed bij aan, aangezien hij hier de kans krijgt om out-of-the-box te denken en te innoveren binnen een snelgroeiende industrie. Als Pieter een doel heeft gesteld, doet hij er alles aan om deze naar tevredenheid te bereiken. Zo heeft Pieter in de afgelopen jaren zijn bachelorscriptie gepubliceerd, is hij zijn eigen softwarebedrijf begonnen en werkt hij samen aan Machine Learning projecten met het UMCG. Met zijn enthousiasmerende en ondernemende houding past Pieter goed bij YAG, waar hij zijn technische kennis graag wilt inzetten voor projecten die buiten zijn comfort zone liggen. In zijn vrije tijd is Pieter veel bezig met het maken en luisteren van muziek, het lezen van science fiction boeken, en een potje kaarten op het terras!

M
Rik Cremer Rik Cremer

Rik Cremer

Rik Cremer Rik Cremer

Rik Cremer

Rik is een gedreven en oplossingsgerichte student die naast zijn bachelor Econometrics & Operations Research verschillende evenementen heeft georganiseerd. Momenteel is hij bezig met zijn master Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies. Door zijn sociale instelling haalt hij veel voldoening uit het neerzetten van resultaten in samenwerking met anderen. Dit heeft hij mogen ervaren tijdens het onderzoek wat hij heeft gedaan in Thailand, wat ten goede komt als consultant bij YAG. In zijn vrije tijd is hij te vinden op het hockeyveld of spreekt hij met vrienden af om wat te drinken.

M
Rutger Plat Rutger Plat

Rutger Plat

Rutger Plat Rutger Plat

Rutger Plat

Na 4 jaar in Delft gewoond te hebben en de bachelor Werktuigbouwkunde aan de TU Delft afgerond te hebben is Rutger verhuisd naar Amsterdam, begonnen met zijn master Offshore Engineering aan de TU Delft en in mei 2022 ingestroomd als consultant bij YAG. Naast zijn studie is hij ook een fanatiek hockeyspeler, hij is afgelopen jaar overgekomen van HC Klein Zwitserland en speelt nu bij THC Hurley in Amsterdam. Naast zijn brede studie en sport wil Rutger zich op zoveel mogelijke andere vlakken ontwikkelen. Door antwoorden te geven op uiteenlopende vraagstukken doormiddel van creativiteit en analytisch denken en in contact te staan met verschillende bedrijven is hij bij YAG in de ideale omgeving om zijn kennis de komende tijd zoveel mogelijk te verbreden. Om tot rust te komen speelt hij graag met vrienden padel en is hij een fanatiek skiër in de winter.

M
Rutger van Engelenhoven Rutger van Engelenhoven

Rutger van Engelenhoven

Rutger van Engelenhoven Rutger van Engelenhoven

Rutger van Engelenhoven

Rutger is enthousiast, positief, en ondernemend. Eerst heeft hij zijn IB afgerond aan de International School Hilversum en door zijn ondernemersgeest koos hij er daarna voor om de BSc bedrijfskunde te volgen aan de Nyenrode Business Universiteit. Hier heeft hij een aantal jaar intern op campus gewoond en heeft Rutger laten zien dat hij risico’s durft te nemen door als enige van zijn jaar op uitwisseling te gaan tijdens de Corona piek. Hier is zijn liefde voor de Franse cultuur verder gegroeid in Parijs en heeft hij ook meer interesse ontwikkeld voor de kansen van digitalisering. Hierna is hij begonnen met de MSc Business Information om zich ook meer te ontwikkelen op technisch niveau. Naast zijn studie heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht dat zich focust op softwareontwikkeling, diverse stages gedaan in M&A en duurzame energie, en gewerkt als pro bono consultant om bedrijven in nood te helpen. Rutger haalt veel energie uit sociale interactie met inspirerende mensen, reizen, sporten en koken. Verder gelooft hij er heilig in dat geluk een keuze is, om het ver te schoppen in het leven heb je een beetje geluk nodig maar je moet wel zelf de eerste stap durven zetten.

M
Ryan Lo-A-Njoe Ryan Lo-A-Njoe

Ryan Lo-A-Njoe

Ryan Lo-A-Njoe Ryan Lo-A-Njoe

Ryan Lo-A-Njoe

Nadat Ryan zijn VWO in combinatie met topsport Judo in Eindhoven had afgerond ging hij naar Tilburg om daar te beginnen aan de Bachelor Econometrics and Operations Research. Na een jaar op de universiteit besloot hij om een punt achter zijn topsport carrière te zetten en zich volledig te focussen op zijn studie. Zijn interesse voor consultancy begon bij de commissie “De Consultancy Tour” bij de studievereniging Asset | Econometrics. Na deze commissie bleek hij een sterke affiniteit te hebben met consultancy. Met zijn inzicht, passie en enthousiasme hoopt hij bij te dragen aan het verbeteren van bedrijven en zichzelf verder te kunnen ontwikkelen als consultant.

M
Sanne de Wilde Sanne de Wilde

Sanne de Wilde

Sanne de Wilde Sanne de Wilde

Sanne de Wilde

Sanne is nieuwsgierig en daardoor altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Door haar brede interesse kwam ze terecht op Amsterdam University College, waar ze met een focus op Biomedische Wetenschappen en Wiskunde Cum Laude is afgestudeerd. Haar passie voor cijfers heeft heeft haar gebracht tot de keuze van Business Analytics als master. Door haar analytische denkvermogen en brede studie achtergrond bekijkt zij strategische vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken en bedenkt ze de de optimale oplossing. In haar vrije tijd is zij te vinden op het hockeyveld, in de keuken met een leuk nieuw recept of in een lekker restaurant met vriendinnen.

M
Sophie Cooijmans Sophie Cooijmans

Sophie Cooijmans

Sophie Cooijmans Sophie Cooijmans

Sophie Cooijmans

Na het Gymnasium afgerond te hebben in Gouda, is Sophie verhuisd naar Eindhoven in het zonnige zuiden. Hier heeft zij haar bachelor Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven afgerond. Deze studie sluit perfect aan bij de interesses van Sophie, namelijk de techniek en het bedrijfsleven. Na de zomer zal zij beginnen met de master Operations, Management & Logistics om zich nog verder te verdiepen in het analyseren van bedrijfsprocessen. Tijdens haar studie heeft deze Gouwenaar zich ontwikkeld als voorzitter en als penningmeester bij het dispuut l’Attaque Attique. Daarnaast heeft zij ook ervaring opgedaan door stage te lopen bij de afdeling inkoop van een bouwbedrijf. Verder is zij vaak op de tennisbaan te vinden om een balletje te slaan. Mocht je haar niet kunnen vinden dan is zij waarschijnlijk ergens een goed boek aan het lezen. Met haar enthousiasme, creativiteit en analyserend vermogen staat zij klaar om aan de slag te gaan voor uw bedrijf!

M
Tanya Spee Tanya Spee

Tanya Spee

Tanya Spee Tanya Spee

Tanya Spee

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, deze quote van Pippi Langkous is Tanya’s lijfspreuk. Op de middelbare school miste ze de creativiteit in haar technische profiel, en ruim een jaar nadat ze voor het eerst een camera had opgepakt had ze enkele honderdduizenden volgers op Instagram door haar creatieve foto’s. Hierna volgde een bachelor Werktuigbouwkunde, de camera werd ingeruild voor de roeiboot om aan kampioenschappen deel te nemen en afgelopen jaar zette ze haar studie on-hold om met een studententeam een eigen zonneauto te bouwen en 3000km door Marokko te racen. Hierin was ze verantwoordelijk voor onder andere de acquisitie, partnerships, woordvoering en race operations. Na dit avontuur is ze begonnen aan een dubbele master in Robotics en Space Flight, in de hoop (of overtuiging) haar droom waar te maken om ooit astronaut te worden.

M
Thomas Bijl Thomas Bijl

Thomas Bijl

Thomas Bijl Thomas Bijl

Thomas Bijl

Hij omschrijft zichzelf als een idealist, iemand die met het doen van uiteenlopende projecten impact wil creëren om uiteindelijk bij te dragen aan een betere maatschappij. Met zijn studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap heeft Thomas geleerd om die maatschappij vanuit verschillende perspectieven te kunnen bestuderen en analyseren om op die manier snel in te kunnen spelen op de meest actuele vraagstukken. Daarnaast kan hij de afgeronde vaardigheidstrainingen advieskunde, interviewen en conflicthantering bij YAG volop ten uitvoer brengen. In zijn vrije tijd behoren hardlopen, wielrennen of volleyballen tot de belangrijkste uitlaadklep. Verder staan het maken van een aantal verre reizen met stipt bovenaan de bucketlist, al zal Utrecht altijd de plek blijven waar hij echt thuiskomt.

M
Timo Homma Timo Homma

Timo Homma

Timo Homma Timo Homma

Timo Homma

Nadat Timo zijn middelbare schooltijd afsloot met Cum Laude voor VWO, maakte de frisse buitenlucht uit Overijssel plaats voor een stevige bries innovatie door naar Eindhoven te verhuizen. Hier startte hij met de studie toegepaste wiskunde aan de technische universiteit. Na het eerste jaar besloot Timo dat het ook interessant was om technische bedrijfskunde te studeren naast zijn huidige studie. Naast het fanatiek studeren heeft Timo gewerkt als student assistent bij verschillende vakken. De combinatie van wiskunde met bedrijfskunde zorgt ervoor dat hij in staat is om kritisch te kijken naar vraagstukken op het gebied van optimalisatie binnen het bedrijfsleven. Hij kijkt er naar uit om te werken aan projecten op verscheidene vlakken om zo een bijdrage te leveren aan de bedrijven.

M
Tom McAllister Tom McAllister

Tom McAllister

Tom McAllister Tom McAllister

Tom McAllister

Gespannen maar vol goede moed verhuisde Tom een paar jaar geleden naar Tilburg. Vanaf jonge leeftijd wist hij al dat hij na zijn middelbareschooltijd meteen op kamers wilde. Zijn droom kwam uit wanneer hij naar een groot herenhuis verhuisde om aan zijn studie Liberal Arts and Sciences te beginnen. Naast zijn studie is Tom actief lid geweest van studentenvereniging T.S.C. St. Olof en voorzitter geweest van zijn dispuut. Naast de vele extra curriculaire activiteiten bij zowel zijn studentenvereniging als zijn dispuut is Tom werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling als werkstudent. Wanneer er een plekje vrij is in zijn agenda hockeyt, golft en leest hij graag. Bovendien is Tom graag tussen de mensen, dit gaat gepaard met zijn studie waar hij de focus legt op sociologie. Desalniettemin is Tom als YAG consultant klaar om zijn energie te steken in projecten uit verschillende branches! Tom hoopt zich de komende tijd verder te ontwikkelen tot een allround consultant die vol enthousiasme vraagstukken blootlegt!

M
Tom Reintjes Tom Reintjes

Tom Reintjes

Tom Reintjes Tom Reintjes

Tom Reintjes

Tom is na het halen van zijn VWO diploma naar Eindhoven verhuisd om daar zijn bachelor Biomedical Engineering te starten aan de TU Eindhoven. Binnen deze bachelor heeft Tom geleerd om complexe wiskundige en medische vraag stukken analytisch op te lossen door middel van bijvoorbeeld machine learning. Tijdens zijn bachelor heeft hij ook een pre-master afgerond in de richting van Innovation Management om meer te ontwikkelen op het gebied van product ontwikkeling en markt analyses. Vanaf jongs af aan is Tom al aan het ondernemen, door bijvoorbeeld te handelen in exclusieve sneakers. Hij houdt van samenwerken in een creatieve omgeving om zo vraagstukken van verschillende kanten te belichten.

M
Ward Taborsky Ward Taborsky

Ward Taborsky

Ward Taborsky Ward Taborsky

Ward Taborsky

Nadat Ward op 18 jarige leeftijd zijn VWO afsloot besloot hij dat het nog geen tijd was om te gaan studeren. Er was een drang naar iets anders en deze drang resulteerde uiteindelijk in een jaar als skileraar in Oostenrijk. Hierna heeft hij de bergen toch ingeruild voor een studie Electrical Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. In deze studie leert hij abstracte problemen op te lossen door middel van analytisch denken. Na zijn eerste jaar kwam Ward erachter dat juist het combineren van dit probleemoplossend vermogen met bedrijfskundige vraagstukken hem erg interesseerde. Om deze reden is hij toen naast zijn studie gaan werken als tutor en in een marketingcommissie gegaan. Als consultant bij YAG hoopt hij zijn bedrijfskundige kennis en analytisch denkvermogen nog meer te ontwikkelen en toe te passen op een breed scala aan strategische vraagstukken.

M
Wilmar Saly Wilmar Saly

Wilmar Saly

Wilmar Saly Wilmar Saly

Wilmar Saly

Al tijdens zijn VWO was het voor Wilmar duidelijk dat zijn studententijd in Eindhoven wilde spenderen. De combinatie van techniek en creativiteit die hij vond in de Bachelor Industrial Design was hem op het lijf geschreven. Tijdens deze bachelor komt de scherpe student er als snel achter dat hij zich onderscheid door analytisch vermogen, business sense en gedrevenheid. Ook buiten de universiteit voelde de enthousiaste student zich als een vis in het water in het studentenleven. Zijn verenging, dispuut, studentenpartij en golfclub kunnen steevast rekenen op zijn enthousiaste inzet. Het hoogtepunt hierin vormt zijn Praesesjaar bij het dispuut. Na een minor aan de TU Delft en een bachelor eindproject rondom Spotify kiest hij voor een fulltime bestuursjaar bij UniPartners Eindhoven. In dit uitdagende coronajaar maakt hij voor het eerst echt kennis met de adviesbranche. De ervaring die hij in dit jaar opdoet in projectmanagement, acquisitie en accountmanagement geven hem een vliegende start bij Young Advisory Group een half jaar later. Hij combineert zijn tijd bij YAG met de Master Innovation Management. Bij YAG hoopt Wilmar vooral zijn consultancy vaardigheden te ontwikkelen.

M
Youp Okhuizen Youp Okhuizen

Youp Okhuizen

Youp Okhuizen Youp Okhuizen

Youp Okhuizen

Vanaf jongs af aan heeft Youp al een passie voor nieuwe uitdagingen, zowel op sportief als ondernemend gebied. Naast zijn Bachelor Economics and Business Economics heeft hij zich altijd druk bezig gehouden met verschillene commissies en leuke business ideeën waarbij hij zijn brede kennis van financiële en economische zaken goed kan inzetten om uiteenlopende vraagstukken aan te pakken. Momenteel volgt hij de Master Finance en richt hij zich vooral op de energie transitie. Vanuit zijn studie heeft hij de nodige analytische vaardigheden ontwikkelt waarbij hij met een kritisch blik kan kijken naar strategische uitdagingen voor organisaties. Daarnaast heeft Youp een fascinatie voor andere culturen en talen, iets wat is ontstaan vanuit zijn internationale opvoeding in Singapore en Australië. In zijn vrije kan je hem vinden langs het sportveld of op een terras met een groep vrienden en een biertje in de hand.

M

RAAD VAN ADVIES

De Raad van Advies ondersteunt en adviseert YAG bij bestuurlijke kwesties en ondernemersvraagstukken. De Raad van Advies bestaat uit leden met diverse expertises: van ervaren consultants tot succesvolle ondernemers.

Marco van Zijverden

Marco van Zijverden

Mede-oprichter Dutch Flower Group

Hans Schotel

Hans Schotel

Managing Director Berenschot

Teun van der Zijden

Teun van der Zijden

Partner OC&C Strategy Consultants

Inge Oosterhuis

Inge Oosterhuis

Global Managing Director Talent & Organisation for Supply Chain Accenture

ALUMNI

Het Young Advisory Group-avontuur houdt voor consultants niet op bij het afstuderen. Als onze consultants zijn afgestudeerd, dan hebben zij de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij het Young Advisory Group alumni-netwerk. Dit netwerk bestaat uit 300+ oud-consultants die in allerlei verschillende sectoren werkzaam zijn.

Sommige oud-consultants blijven actief binnen de consultancy bij bedrijven als McKinsey & Company, BCG, Deloitte of PwC. Dat geldt echter lang niet voor iedereen. Onze alumni werken binnen allerlei andere sectoren, van de wetenschap tot private equity. Daarnaast zijn er meerdere start-ups opgericht door onze alumni, bijvoorbeeld: Twenty Energy, GreenHome, Peelpioneers & Med-E Link. 

Het alumnibestuur organiseert regelmatig inhoudelijke en gezellige netwerkevents. Ook staan alumni altijd te popelen om hun kennis te delen en op deze manier bij te dragen aan projecten van YAG. 

YAG ALUMNI

Joep Heusschen

Joep Heusschen

COO Youseum

Kinga Droog

Kinga Droog

Jr Program Manager Vanderlande