Door Dennis Berens op 29 februari 2016

De Young Adivsory Group is onlangs uitgebreid naar Brabant, en nu kun jij het team in Eindhoven-Tilburg komen versterken. Heb jij het in je om je eigen studentenconsultancy bureau te runnen? En wil je jouw kennis gebruiken om bedrijven van strategisch advies te voorzien? Meld je dan aan voor een van de kennismakingsavonden door een e-mail te sturen naar [email protected].

Kennismakingsavond Tilburg – Dinsdag 29 maart 19:30
Kennismakingsavond Eindhoven – Woensdag 30 maart 19:30

Mocht je voor meer informatie een persoonlijk gesprek met een van de huidige consultants hebben dan gaan wij graag een keer koffie met je drinken. Ook hiervoor kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Om te solliciteren ontvangen we graag een motivatiebrief, universitaire cijferlijst en cv van je op [email protected] voor 10 april 23:59.

Dennis Berens
Door Dennis Berens op 29 februari 2016

Als econoom is Dennis altijd op zoek naar efficiëntie. Met zijn ervaringen binnen de politiek en studentenbesturen heeft hij zijn praktische en organisatorische ervaring verder ontwikkeld. Hij houdt van een gestructureerde aanpak en gaat systematisch te werk, maar komt altijd met vooruitstrevende en innovatieve ideeën. Als iets als jaren zo gaat ziet Dennis hoe het beter kan. Verder houdt Dennis er van om nieuwe dingen te proberen, wat onder andere tot uiting komt in zijn voorliefde voor speciaalbier drinken met vrienden. Hij streeft nog een tweede carrière als drummer na, maar maakt van elk project waar hij zich op stort een grote prioriteit. Als hij zich op uw probleem stort zorgt hij met zijn pragmatisme altijd voor een praktische en doeltreffende oplossing.