Dit zijn wij

Wij zijn een team van ambitieuze en academische topstudenten in diverse studieachtergronden

Dit zijn wij

Wij zijn een team van ambitieuze en academische topstudenten in diverse studieachtergronden.

.

Dit zijn wij

Wij zijn een team van ambitieuze en academische topstudenten in diverse studieachtergronden.

Dit zijn wij

Wij zijn een team van ambitieuze en academische topstudenten in diverse studieachtergronden

CONSULTANTS

Bij YAG werken universitaire topstudenten met een breed scala aan studieachtergronden. Dit zorgt voor een frisse blik en maakt het advies dat wij leveren van topkwaliteit. Hierdoor is geen enkele strategische uitdaging te groot.

ONDERNEMERS

Bij YAG werken wij met een platte structuur, niemand is de baas. Dit maakt het mogelijk om snel en effectief te reageren op de hedendaagse dynamiek. Zo vormen wij samen een organisatie die zich constant probeert te verbeteren.

STUDENTEN

 Bij YAG houden wij van leren en nieuwe uitdagingen zoeken. Elke dag zijn we bezig om beter te worden en daarom staat persoonlijke ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel. Onze  partners spelen hier ook een belangrijke rol in.

DAAROM YAG!

LEERGIERIG

Wij zijn continue bezig met onszelf ontwikkelen. Zowel onze hard- als soft skills krijgen een boost om als consultant en persoon te groeien.

UP FOR A CHALLENGE

Wij pakken vraagstukken zowel binnen als buiten onze organisatie met twee handen aan en deinzen niet terug voor een uitdaging.

WERELDVERBETERAARS

Wij proberen de wereld vooruit te helpen. Zo zetten we onze krachten in op plekken waar hulp hard nodig is.

EEN FRISSE BLIK

Wij zijn actief, ambitieus en divers opgeleid. Dit zorgt voor een creatieve en frisse blik op de strategische problemen van bedrijven.

SAMENWERKERS

Wij vinden samenwerken erg belangrijk, dit doen we op zowel landelijk als vestigingsniveau, met als doel om zo veel mogelijk van elkaar te leren.

ACADEMISCH EN PRAKTISCH

Wij brengen de theorie uit de collegebanken direct in de praktijk door ze toe te passen op strategische vraagstukken in onze projecten.

WIE ZIJN YAG?

AMSTERDAM

EINDHOVEN - TILBURG

GRONINGEN

ROTTERDAM - DELFT

Adrienne Rufener Adrienne Rufener

Adrienne Rufener

Adrienne Rufener Adrienne Rufener

Adrienne Rufener

Adrienne is een analist in hart en nieren. Cijfers zijn een tweede natuur voor haar. Haar vermogen om complexe vraagstukken op te lossen en processen te optimaliseren heeft ze verder ontwikkeld tijdens haar bachelor Econometrie & Operationele Research, die zij cum laude heeft afgerond. Nieuwsgierigheid is haar drijfveer met overwegende affiniteit voor financiële markten en duurzaamheid. Als sociaal dier haalt ze de meeste energie uit het neerzetten van resultaten met anderen, wat haar tot een echte teamplayer maakt. Om stoom af te blazen trekt ze het liefst haar hardloopschoenen aan, een passie die ontstaan is tijdens haar uitwisselingsperiode in Parijs. En in haar vrije tijd zit ze dan ook het liefst met een kaasje en een wijntje op het terras, omringd door een grote groep vriendinnen.

M
Anne Fleur Noordzij Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij

Met positieve energie als centraal punt in haar leven, is Anne Fleur niet snel bang voor uitdagingen. Een studieachtergrond in International Business met twee periodes in Mexico en Taiwan, en een passie voor ondernemerschap bracht haar bij YAG. Een master in Digital Business geeft haar de capaciteiten om in te spelen op de toekomst. Creativiteit is wat ze bijdraagt om zo elk project uniek te maken. Daarnaast spreekt ze in haar vrije tijd graag met vrienden af of probeert ze nieuwe Aziatische recepten uit in de keuken.

M
Florian de Graaf Florian de Graaf

Florian de Graaf

Florian de Graaf Florian de Graaf

Florian de Graaf

Door de bachelor Informatiekunde heeft Florian de nodige kennis op het snijvlak van business en IT, ondersteund door hands-on programmeerervaring. Met een achtergrond in onder andere data science, machine learning en interactieontwerp werpt hij dan ook graag een frisse (digitale) blik op uiteenlopende problemen. Florian zet problemen om in uitdagingen en gebruikt zijn nieuwsgierigheid en creativiteit om tot de meest optimale oplossingen te komen. Deze creativiteit uitte zich ook in het afronden van een opleiding tot muziekproducer parallel aan zijn bachelor. Verder heeft hij een passie voor lekker eten (maken) en water- en wintersport.

M
Igor Ooteman Igor Ooteman

Igor Ooteman

Igor Ooteman Igor Ooteman

Igor Ooteman

Na het afronden van de internationale multidisciplinaire Bachelor PPLE (Politics, Psychology, Law & Economics), ben ik dit jaar begonnen met de Master Conflict Resolution & Governance aan de Universiteit van Amsterdam. De Bachelor PPLE heeft mij geleerd om complexe maatschappelijke vraagstukken te benaderen vanuit meerdere invalshoeken en aansluitend argumentatie en aanbevelingen te formuleren. Ik heb gekozen voor deze master omdat ik mij graag verder wil specialiseren in de toepassing van onderhandelingsstrategieën en bemiddeling om geschillen en vraagstukken op te lossen. Ik haal veel voldoening uit het leren kennen van en samen werken met nieuwe mensen. Hierdoor kan ik met een frisse blik naar de toekomst kijken waar altijd wat te leren valt. Het liefst zou ik de hele winter in de bergen zitten en enkele dag door verse poeder skiën. Verder sta ik het liefst vooraan een dj set van begin tot het eind van een festival. Ook kan ik uren spenderen aan het organiseren van vakanties met mijn vrienden uit Amsterdam.

M
Lola Berkelmans Lola Berkelmans

Lola Berkelmans

Lola Berkelmans Lola Berkelmans

Lola Berkelmans

Breed geïnteresseerd, nieuwsgierig en houdt ervan de vraag achter de vraag te achterhalen. Drie eigenschappen die Lola typeren en die zij maar al te graag in zet als consultant. Met haar bachelor Europees en Internationaal recht en haar master in organisatiewetenschappen heeft ze geleerd om problemen via verschillende perspectieven aan te vliegen, iets wat haar goed van pas komt tijdens haar werk bij YAG. Haar droomproject? Het oplossen van strategische HR vraagstukken! In haar vrije tijd gaat ze graag naar de sportschool, is ze groot fan van Ottolenghi, houdt ze van podcasts en spendeert zij graag tijd met vrienden en familie.

M
Marijn Nijssen Marijn Nijssen

Marijn Nijssen

Marijn Nijssen Marijn Nijssen

Marijn Nijssen

Het combineren van sociale vaardigheden met een analytische blik in het oplossen van complexe vraagstukken heeft Marijn altijd al geïnteresseerd. Onder andere door een bachelor geneeskunde, commissie- en werkervaring in een UMC, is Marijn sterk in samenwerken, zich inleven in anderen en kritisch met informatie omgaan. Strategische en organisatorische vraagstukken in de gezondheidszorg, maar ook daarbuiten wekken zijn interesse. Door het combineren van de masters Science, Business and Innovation (Life&Health) en Healthcare Management kan hij vanuit diverse perspectieven naar dergelijke vraagstukken kijken. Verder geniet Marijn, als de tijd het even toelaat, het liefst met vrienden van het zonnetje.

M
Mees Veeger Mees Veeger

Mees Veeger

Mees Veeger Mees Veeger

Mees Veeger

Mees heeft tijdens zijn bachelor Rechtsgeleerdheid en Bedrijfswetenschappen geleerd om op een creatieve en analytische manier met verschillende vraagstukken om te gaan. Tijdens projecten geniet hij ervan om voorgelegde problematiek met een kritische blik te benaderen en te zoeken naar praktisch toepasbare oplossingen. Door zijn enthousiasme en zijn brede interesse is hij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Mees leest bijvoorbeeld in zijn vrije tijd veel boeken over de meest uitlopende onderwerpen. Daarnaast heeft hij tijdens zijn uitwisselingsprogramma in Rome, zijn grote passie voor koken verder kunnen ontwikkelen.

M
Philippe Loyson Philippe Loyson

Philippe Loyson

Philippe Loyson Philippe Loyson

Philippe Loyson

Philippe is door zijn bachelor Business Analytics met de minor Machine Learning in staat om ingewikkelde vraagstukken gestructureerd op te lossen. Met zijn multidisciplinaire studie achtergrond in data, economie en computer science is Philippe helemaal op zijn plek als consultant bij YAG. Door zijn analytische denkvermogen is hij erg goed in het bedenken van optimale oplossingen. Boter bij de vis. Philippe houdt van een strakke aanpak en geen half werk. Buiten cijfertjes en data is hij graag aan het sporten en kun je uren met hem praten over de juiste opstelling van Ajax.

M
Robin Kautz Robin Kautz

Robin Kautz

Robin Kautz Robin Kautz

Robin Kautz

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Geïnspireerd door Pippi Langkous, kiest Robin er vaak voor meteen het diepe in te duiken. Als er iets is wat haar kenmerkt is het dat ze problemen niet uit de weg gaat, maar ze met beide handen aanpakt tot ze zijn opgelost. Door haar studie Rechtsgeleerdheid weet ze uit veel informatie de kern van het probleem te halen om die vervolgens op een creatieve en gestructureerde manier op te lossen. Naast haar studie heeft ze internationale evenementen en symposia georganiseerd, ervaring die ze nu graag inzet bij YAG. In haar vrije tijd geniet Robin van lekker eten en staat ze graag op een surfplank. Haar droom is om haar mede-YAG’ers te paaien om een van de leuke “4% uitjes” te besteden aan een surftripje.

M
Romy Rekers Romy Rekers

Romy Rekers

Romy Rekers Romy Rekers

Romy Rekers

Nieuwsgierigheid is iets wat Romy altijd heeft gekenmerkt. Precies willen weten hoe iets zit en benieuwd zijn naar verschillende perspectieven, al helemaal op het gebied van menselijk gedrag en duurzaamheid. Genoeg ruimte voor deze eigenschap in de consultancy, waar ze dan ook helemaal op haar plek zit. Als je Romy iets beter leert kennen zie je die nieuwsgierigheid in van alles terug. Zowel in haar keuze om na communicatiewetenschap ook psychologie te studeren, als in haar vrije tijd waarin ze energie krijgt van nieuwe dingen doen. Van ontspannen op de yoga mat tot aan een fanatieke hockeywedstrijd spelen.

M
Thomas Bijl Thomas Bijl

Thomas Bijl

Thomas Bijl Thomas Bijl

Thomas Bijl

Hij omschrijft zichzelf als een idealist, iemand die met het doen van uiteenlopende projecten impact wil creëren om uiteindelijk bij te dragen aan een betere maatschappij. Met zijn studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap heeft Thomas geleerd om die maatschappij vanuit verschillende perspectieven te kunnen bestuderen en analyseren om op die manier snel in te kunnen spelen op de meest actuele vraagstukken. Daarnaast kan hij de afgeronde vaardigheidstrainingen advieskunde, interviewen en conflicthantering bij YAG volop ten uitvoer brengen. In zijn vrije tijd behoren hardlopen, wielrennen of volleyballen tot de belangrijkste uitlaadklep. Verder staan het maken van een aantal verre reizen met stipt bovenaan de bucketlist, al zal Utrecht altijd de plek blijven waar hij echt thuiskomt.

M
Wino Carter Wino Carter

Wino Carter

Wino Carter Wino Carter

Wino Carter

Betrokken, gestructureerd en creatief is Wino in het komen tot oplossingen. Hij biedt een luisterend oor, denkt graag mee en geeft uiteindelijk advies waarop gebouwd kan worden. Daarbij gaat hij geen uitdaging uit de weg. Tijdens zijn master Complex Systems Engineering aan de TU Delft leert hij als strategisch denker de vertaalslag te maken naar werkende oplossingen binnen de energie sector. Naast zijn studie schrijft Wino graag en heeft hij tevens ook een groeiende interesse in zowel film als fotografie. In de nadagen van zijn carrière hoopt hij zelf een film te regisseren, maar voor nu is de volle focus op consultancy.

M
Bart Engelen Bart Engelen

Bart Engelen

Bart Engelen Bart Engelen

Bart Engelen

Op z'n 18e besloot Bart het Gelderse Zutphen te verlaten om te studeren in het epicentrum van de Europese Innovatie, Silicon Valley 2.0, de Brainport-regio, ofwel Eindhoven. Aan de TU/e heeft hij zijn bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in Data Science en patenten. Bart is altijd betrokken bij nieuwe innovatieve projecten en heeft daarmee van innovatie zijn tweede natuur gemaakt. Zo is hij betrokken geweest bij de groei van een internationaal netwerk rondom biosensoren, kleine draagbare apparaatjes die targetmoleculen in het mensenlijklichaam kunnen meten. Hierdoor heef hij brede kennis over start-ups in medtech opgebouwd. Zijn passie voor sensoren komt terug in de verzameling die hij gebruikt om zichzelf te monitoren. Met enthousiasme, nieuwsgierigheid, analytisch vermogen en een kritische blik gaat hij graag aan de slag voor uw volgende advies.

M
Berfin Tas Berfin Tas

Berfin Tas

Berfin Tas Berfin Tas

Berfin Tas

Na het behalen van haar VWO diploma besloot Berfin zich verder te verdiepen in haar interesse in economie en het bedrijfsleven. Ze startte met de bachelor Economics and Business Economics in Nijmegen, waar ze de afgelopen jaren een breed scala aan kennis en vaardigheden heeft opgedaan op het gebied van internationale bedrijfseconomie. Met haar ambitieuze en gedreven karakter zet ze graag haar tanden in uitdagende projecten, zo ook in een onderzoeksproject voor AkzoNobel waaruit bleek dat ze een sterke affiniteit heeft met consultancy. Ook buiten haar studie zoekt ze graag nieuwe uitdagingen op om zich verder te ontwikkelen. Zo heeft ze hiervoor stage gelopen bij Rabobank, waar ze op de afdeling Bedrijven praktische kennis heeft opgedaan over het bedrijfsleven en heeft ze tegelijkertijd bij Marketing & Communicatie haar communicatieve vaardigheden verder ontwikkeld. Bij YAG hoopt Berfin met haar passie en enthousiasme bij te dragen aan het verbeteren van bedrijven en zich verder te ontwikkelen als consultant.

M
Boris van der Voorn Boris van der Voorn

Boris van der Voorn

Boris van der Voorn Boris van der Voorn

Boris van der Voorn

Boris is geboren en getogen in de mooie stad Tilburg. Na het behalen van zijn VWO-diploma is hij gestart aan de Bachelor Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Zijn interesse in het beroep als consultant is begonnen bij het vak Management & Informatie Systemen, waarbij de studenten innovatieve technologische oplossingen bedachten voor casussen van bedrijven. Zijn doel voor zijn carrière is dan ook om later als consultant in de IT sector te werken. Naast zijn studie heeft Boris op verschillende manieren hard gewerkt aan zijn persoonlijke ontwikkeling, hij is namelijk mentor geweest van eerstejaars studenten, heeft meerdere commissies gedaan bij zijn studievereniging, waaronder het organiseren van de Consultancy Days Tilburg en tot slot is hij External Affairs Officer geweest van het bestuur van Asset | Strategy & Logistics. Zijn motto "je bent nooit te oud om iets te leren" stimuleert zijn passie en doorzettingsvermogen om hard te werken aan de projecten van uw bedrijf en tegelijkertijd zichzelf verder persoonlijk te ontwikkelen!

M
Dagmar Ort Dagmar Ort

Dagmar Ort

Dagmar Ort Dagmar Ort

Dagmar Ort

“Niet alleen een dromer, maar ook doener”. Met groot enthousiasme maakt de 21-jarige Vinkeveense Dagmar al haar dromen waar. Zo ging zij twee jaar lang in haar eentje reizend en werkend door Australië heen, begon zij anderhalf geleden aan de bachelor International Business Administration aan Tilburg University, en gaat zij over een half jaar op exchange naar Canada. In haar vrije tijd hockeyt en wandelt ze veel, is ze actief lid bij studievereniging Asset IB&M, maar is ze vooral aan het plannen hoe zij haar huidige droom gaat realiseren: De weg terug naar Australië vinden om daar vervolgens een consultant te worden op het gebied van verduurzaming! Hierin is YAG de ultieme leerschool voor haar, waar ze haar analytische vermogen en gedrevenheid aan het werk kan zetten door zich vast te bijten in uitdagende vraagstukken en zo de kneepjes van het vak te leren.

M
Flavia van Tilburg Flavia van Tilburg

Flavia van Tilburg

Flavia van Tilburg Flavia van Tilburg

Flavia van Tilburg

Met het motto "meer dan je uiterste best kun je niet doen" zorgt Flavia er voor dat ze zichzelf constant blijft ontwikkelen. Na haar tweetalig vwo onderwijs en een tussenjaar met vrijwilligerswerk besloot zij om Den Haag om te ruilen voor het gezellige Eindhoven. Tijdens haar bachelor Industrial Design werd zij voorzitter van de studentenhockeyvereniging en voltooide ze haar premaster. Ze bleef in Eindhoven maar verruilde de creatieve denkwijze voor meer onderzoeksgerichtheid door de master Human Technology Interaction te gaan volgen. De combinatie van deze twee studies stelt haar in staat om een kritische blik te werpen op de dynamische ontwikkelingen van producten en processen. Met haar ambitieuze houding om vooral onderwerpen buiten haar comfort zone aan te pakken stort Flavia zich bij Young Advisory Group vol overgave in een nieuwe wereld.

M
Ireen van der Weerden Ireen van der Weerden

Ireen van der Weerden

Ireen van der Weerden Ireen van der Weerden

Ireen van der Weerden

Na op 17-jarige leeftijd haar VWO te hebben afgerond, besloot Ireen op kamers te gaan en te gaan studeren aan Tilburg University. Van begin af aan zocht ze naast haar studie International Business Administration manieren om zichzelf te ontwikkelen. Zo is ze actief lid geworden bij de roeivereniging TSR Vidar, is ze penningmeester geweest van haar dispuut en heeft ze een half jaar in Peru gestudeerd. Na het afronden van haar bachelor heeft ze een full-time bestuursjaar gedaan als vice-voorzitter bij Fractie Front en als lid van de universiteitsraad. In september zal ze beginnen aan haar master Finance, waarnaast ze vol enthousiasme klaar staat om zich in te zetten voor nieuwe projecten. Als consultant bij YAG hoopt ze zich op professioneel en persoonlijk gebied te ontwikkelen waardoor ze leergierig en gedreven klaar staat voor verschillende projecten binnen uw bedrijf!

M
Karlijn Martens Karlijn Martens

Karlijn Martens

Karlijn Martens Karlijn Martens

Karlijn Martens

‘Studeren is combineren’ is Karlijn op het lijf geschreven. Na het afronden van het VWO had Karlijn op 17 jarige leeftijd een kamer gevonden en besloot ze aan Tilburg University te gaan studeren. Vanaf het begin van haar Bachelor Bedrijfseconomie vindt ze het belangrijk om zich te ontwikkelen naast haar studie. Zo was ze onder andere penningmeester van de studentenvereniging , organiseerde zij de Tilburg Career Days, studeerde ze een half jaar in Japan en liep ze een analytische stage binnen Sales. Ondertussen is ze bezig met haar Masters Marketing Management & Marketing Analytics waarnaast ze zich volledig inzet voor alle projecten die op haar pad komen. Met haar assertiviteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme richt ze zich nu op de grote wereld van consultancy.

M
Marijn van den Burg Marijn van den Burg

Marijn van den Burg

Marijn van den Burg Marijn van den Burg

Marijn van den Burg

Op 17 jarige leeftijd, met net zijn havo-diploma op zak, besloot Marijn Hanzestad Zutphen in te ruilen voor kruikenstad Tilburg. Na eerst een jaar Commerciële Economie gestudeerd te hebben aan het HBO, werd de economische studie vervangen voor de Bachelor Bestuurskunde aan Tilburg University. Hij besloot zich meer te gaan richten op beleid en het openbaar bestuur, in combinatie met het publiekrecht. Binnen deze studie ontwikkelde hij zijn interesse voor het consultancy vak. Door zich te storten op grote en kleine vraagstukken ontwikkelde hij een kritische blik met een oplossingsgerichte aanpak. Naast zijn studie was Marijn actief bij de studievereniging Magister JFT | Juribes door middel van een bestuursjaar als commissaris externe betrekkingen. Daarnaast is hij ook een jaar actief lid geweest binnen de universiteitspolitiek als faculteitsraadlid van Tilburg Law School. Mede door deze ervaringen, in combinatie met zijn studie, is hij bereid om zich te storten op beleidsmatige en strategische vraagstukken die spelen binnen uw bedrijf! Door te denken in mogelijkheden in plaats van problemen hoopt Marijn zijn consultancy skills te verbreden en uw bedrijf verder te laten groeien!

M
Marloes Coolen Marloes Coolen

Marloes Coolen

Marloes Coolen Marloes Coolen

Marloes Coolen

Gedreven, enthousiast en energiek, zijn woorden die Marloes omschrijven. Na het Gymnasium te hebben afgerond in Utrecht, vertrok ze naar het zuiden om Biomedische Technologie te gaan studeren. In deze studie leert ze de medische wereld kennen, maar krijgt ze daarnaast ook een sterke technische basis. Tijdens haar studententijd zit Marloes niet graag stil. Zo heeft ze een jaar in een studententeam gezeten en is ze actief bij een studentenvereniging, waar ze een bestuursjaar en meerdere commissies heeft gedaan. In haar vrije tijd houdt ze van hockeyen, muziek of is ze te vinden op het terras! Samenwerken in een gemotiveerd team geeft Marloes energie en ze houdt ervan zich vast te bijten in projecten, iets wat ze bij YAG zeker gaat gebruiken. Naast haar interesse in de medische wereld, hoopt ze dit in een breed scala van bedrijven toe te passen.

M
Noor Houben Noor Houben

Noor Houben

Noor Houben Noor Houben

Noor Houben

Aan doorzettingsvermogen schort het bij Noor absoluut niet. Na het behalen van haar Havo diploma merkte ze dat ze meer uitdaging zocht. Vastberaden om naar de universiteit te gaan besloot ze nog twee jaar VWO aan haar middelbare school carrière te plakken. Na het behalen van haar VWO diploma besloot Noor op 19-jarige leeftijd het mooie Limburg te verlaten voor Tilburg. Hier wist ze tijdens haar bachelor International Business Administration haar analytische vermogen te verfijnen. Verschillende culturen en internationale betrekkingen liggen haar nog steeds nauw aan het hart, wat heeft geleid tot de master International Management. Naast haar studie is Noor ook nog actief bij studievereniging Asset IB&M waar ze al vele evenementen heeft bijgewoond en georganiseerd. Verder spendeert Noor haar vrije tijd het liefst met vrienden en hecht ze hier dan ook veel waarde aan.

M
Siem ter Braake Siem ter Braake

Siem ter Braake

Siem ter Braake Siem ter Braake

Siem ter Braake

Nadat Siem met een cum laude waardering zijn VWO afgerond had was het tijd voor een nieuwe stap. Zijn geboorteplaats Hilversum werd verruild voor tech-hoofdstad Eindhoven en hij besloot een punt te zetten achter zijn topsportcarrière in de atletiek. In Eindhoven startte hij met zijn studie Werktuigbouwkunde die hij aanvult met een minor in Technische Bedrijfskunde. Daarnaast is hij actief bij zijn studentenvereniging E.S.C waar hij deelneemt in verschillende commissies. Naast zijn technische achtergrond heeft Siem een grote interesse in optimalisatie binnen het bedrijfsleven. Met zijn inzicht, discipline en enthousiasme gaat hij graag voor uw bedrijf aan de slag.

M
Sophie Cooijmans Sophie Cooijmans

Sophie Cooijmans

Sophie Cooijmans Sophie Cooijmans

Sophie Cooijmans

Na het Gymnasium afgerond te hebben in Gouda, is Sophie verhuisd naar Eindhoven in het zonnige zuiden. Hier heeft zij haar bachelor Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven afgerond. Deze studie sluit perfect aan bij de interesses van Sophie, namelijk de techniek en het bedrijfsleven. Na de zomer zal zij beginnen met de master Operations, Management & Logistics om zich nog verder te verdiepen in het analyseren van bedrijfsprocessen. Tijdens haar studie heeft deze Gouwenaar zich ontwikkeld als voorzitter en als penningmeester bij het dispuut l’Attaque Attique. Daarnaast heeft zij ook ervaring opgedaan door stage te lopen bij de afdeling inkoop van een bouwbedrijf. Verder is zij vaak op de tennisbaan te vinden om een balletje te slaan. Mocht je haar niet kunnen vinden dan is zij waarschijnlijk ergens een goed boek aan het lezen. Met haar enthousiasme, creativiteit en analyserend vermogen staat zij klaar om aan de slag te gaan voor uw bedrijf!

M
Tijmen van Zutphen Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen

Na de volledige jeugdopleiding van zijn voetbalclub uit Uden te hebben uitgespeeld besloot Tijmen dat het tijd was voor iets anders. Hij verruilde zijn ouderlijk huis op 19-jarige leeftijd voor een studentenkamer in oud-Woensel. Na anderhalf jaar veel geleerd te hebben binnen een technische scale-up uit Son, besloot hij dat het wederom tijd was voor iets anders. Dit keer verruilde hij zijn studie, baan én woonplaats. Technische bedrijfskunde bachelor werd Business Analytics master, Eindhoven werd Tilburg en hij werd consultant bij YAG. Door zijn kennis van de operationele kant van bedrijven aangevuld met een sterk wiskundig onderlegde basis en een gezonde dosis enthousiasme weet hij altijd een nuttige bijdrage te leveren aan de vraagstukken van bedrijven. Als consultant bij YAG hoopt hij dan ook niet alleen goed advies te kunnen bieden maar ook iets extra’s bij te kunnen dragen aan bedrijven en de samenleving.

M
Timo Homma Timo Homma

Timo Homma

Timo Homma Timo Homma

Timo Homma

Nadat Timo zijn middelbare schooltijd afsloot met Cum Laude voor VWO, maakte de frisse buitenlucht uit Overijssel plaats voor een stevige bries innovatie door naar Eindhoven te verhuizen. Hier startte hij met de studie toegepaste wiskunde aan de technische universiteit. Na het eerste jaar besloot Timo dat het ook interessant was om technische bedrijfskunde te studeren naast zijn huidige studie. Naast het fanatiek studeren heeft Timo gewerkt als student assistent bij verschillende vakken. De combinatie van wiskunde met bedrijfskunde zorgt ervoor dat hij in staat is om kritisch te kijken naar vraagstukken op het gebied van optimalisatie binnen het bedrijfsleven. Hij kijkt er naar uit om te werken aan projecten op verscheidene vlakken om zo een bijdrage te leveren aan de bedrijven.

M
Tom McAllister Tom McAllister

Tom McAllister

Tom McAllister Tom McAllister

Tom McAllister

Gespannen maar vol goede moed verhuisde Tom een paar jaar geleden naar Tilburg. Vanaf jonge leeftijd wist hij al dat hij na zijn middelbareschooltijd meteen op kamers wilde. Zijn droom kwam uit wanneer hij naar een groot herenhuis verhuisde om aan zijn studie Liberal Arts and Sciences te beginnen. Naast zijn studie is Tom actief lid geweest van studentenvereniging T.S.C. St. Olof en voorzitter geweest van zijn dispuut. Naast de vele extra curriculaire activiteiten bij zowel zijn studentenvereniging als zijn dispuut is Tom werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling als werkstudent. Wanneer er een plekje vrij is in zijn agenda hockeyt, golft en leest hij graag. Bovendien is Tom graag tussen de mensen, dit gaat gepaard met zijn studie waar hij de focus legt op sociologie. Desalniettemin is Tom als YAG consultant klaar om zijn energie te steken in projecten uit verschillende branches! Tom hoopt zich de komende tijd verder te ontwikkelen tot een allround consultant die vol enthousiasme vraagstukken blootlegt!

M
Tyrone Gunther Tyrone Gunther

Tyrone Gunther

Tyrone Gunther Tyrone Gunther

Tyrone Gunther

Twee jaar geleden verruilde Tyrone het verre Venlo voor het mooie Tilburg om zijn bachelor diploma International Business Administration na te streven aan Tilburg University. Dankzij deze achtergrond heeft hij een uitgebreide kennis van verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Tijdens deze opleiding werd zijn eerste interesse in consultancy aangewakkerd en deze heeft hij niet meer losgelaten. De afgelopen jaren heeft hij zich sterk ontwikkeld op theoretisch en analytisch vlak, kwaliteiten die hij goed in de praktijk kan brengen zodra hij zich vol overgave vastbijt in een project. Met overgave stortte hij zich in het verleden ook op zijn werk in het onderwijs, waar hij gepassioneerd lesgaf op een middelbare school. Bij YAG brengt hij zijn aanstekelijke enthousiasme en onvoorwaardelijke gedrevenheid opnieuw in de praktijk om zo voor bedrijven uit uiteenlopende sectoren van waarde te zijn en zichzelf te ontwikkelen tot een nog betere consultant.

M
Barbera de Mol Barbera de Mol

Barbera de Mol

Barbera de Mol Barbera de Mol

Barbera de Mol

Een onafhankelijke en originele denker, overtuigend en verbindend. Barbera is op haar best in complexe materie, waar ze met een scherp oog voor menselijke verhoudingen en communicatie oplossingen zoekt voor technologische vraagstukken. In haar studie Artificial Intelligence komen zowel haar analytische en cognitieve kwaliteiten tot hun recht als haar interesses in communicatie, filosofie en taalkunde. Hierdoor weet ze niet alleen raad met het analyseren maar ook het interpreteren van data. Vol energie combineert Barbera haar studie met veel sociale en sportieve activiteiten; zo verdeelt ze wekelijks het spel tijdens het voetballen, staat ze in de zomer graag op een windsurfplank en eindigt ze haar hardloopronde altijd met een flinke sprint.

M
Bram de Lange Bram de Lange

Bram de Lange

Bram de Lange Bram de Lange

Bram de Lange

Bram is een ambitieuze en nieuwsgierige student Economics and Business Economics, die naast zijn brede kennis van financiële en economische zaken ook analytisch erg sterk is. Hierdoor kan hij zich buigen over zowel strategische vraagstukken als het meer gedetailleerde verwerken van data. De afgelopen jaren was hij op nationaal niveau actief als wedstrijdroeier en weet dus als geen ander hoe het is om in een hecht team samen te werken en te presteren. Hij gaat makkelijk om met veranderingen en zoekt graag de uitdaging op, bijvoorbeeld toen hij in Canada studeerde. Hij wil zijn gestructureerde werkwijze en kritische blik graag toepassen op allerlei projecten van opdrachtgevers. In zijn vrije tijd sport hij met een fanatieke groep vrienden, of geniet met ze van een biertje.

M
Eveline Sahni Eveline Sahni

Eveline Sahni

Eveline Sahni Eveline Sahni

Eveline Sahni

Als enthousiaste, betrokken studente is Eveline klaar om haar horizon te verbreden als consultant bij YAG. Met het structurele en analytische denkvermogen wat ze tijdens haar bachelor technische bedrijfskunde heeft ontwikkeld zet ze zich in om het beste resultaat te behalen. Ze vindt het belangrijk om zich op professioneel vlak te blijven ontwikkelen en wil na meerdere commissies gedaan te hebben, hier bij YAG een serieus vervolg aan geven. Als echte teamplayer is ze behulpzaam en tackelt ze gezamenlijk complexe problemen. Naast haar studie spendeert ze veel tijd met vrienden en familie en zodra de zon begint te schijnen geniet ze graag van een drankje in het park.

M
Floor Meijer Floor Meijer

Floor Meijer

Floor Meijer Floor Meijer

Floor Meijer

Een enorme nieuwsgierigheid, dat kenmerkt Floor. Daarmee zit ze met de bachelor Liberal Arts and Sciences bij University College Groningen helemaal op haar plek. Daar volgt ze niet alleen de biomedische specialisatie, maar ook vakken als rechten, economie en filosofie. Met dat multidisciplinaire perspectief bied ze een inventieve kijk op vraagstukken. Als landvertegenwoordiger heeft ze veel ervaring met debatteren en stond ze op jonge leeftijd al voor de klas om deze ervaring te delen. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig; het liefst met eten. Daarvan geniet ze het liefst samen met vrienden.

M
Ilse Weusthuis Ilse Weusthuis

Ilse Weusthuis

Ilse Weusthuis Ilse Weusthuis

Ilse Weusthuis

Enthousiast, empathisch en altijd het naadje van de kous willen weten. Ilse wil snappen hoe het zit en heeft een scherpe blik. Haar brede maatschappelijke interesse kan ze goed kwijt in de bachelor Liberal Arts en Sciences bij University College Groningen, waar ze zich specialiseert in International Business & Entrepreneurship. Hierbij kan ze haar organisatietalent en analytische vaardigheden goed gebruiken. Ook heeft ze door haar bestuurswerkzaamheden al de nodige ervaring met projectmatig werken in multidisciplinaire teams. In haar vrije tijd maakt ze graag heerlijke gerechten voor haar vrienden of gaat ze op pad naar het buitenland.

M
Isabel Meij Isabel Meij

Isabel Meij

Isabel Meij Isabel Meij

Isabel Meij

Gedreven, sociaal en ambitieus zijn eigenschappen waarmee Isabel perfect kan worden omschreven. Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen pakt ze elke nieuwe kans aan, zo ook YAG. Daarbij heeft ze als doel om zo veel mogelijk te leren en zichzelf te ontwikkelen. Isabels liefde voor wiskunde en puzzeltjes kan ze helemaal kwijt in haar studie Econometrics and Operational Research. Haar vaardigheid om complexe problemen op te lossen, waarbij ze regelmatig een ‘out of the box’ benadering toepast, kan ze bij haar projecten van YAG nuttig inzetten. Naast haar studie en YAG is ze vaak te vinden op het hockeyveld, op een terrasje met vrienden of verdiept in een goed boek.

M
Jens van den Brug Jens van den Brug

Jens van den Brug

Jens van den Brug Jens van den Brug

Jens van den Brug

Jens is een enthousiaste, sociale en empatische student die graag dichtbij het gevoel van iemand wil komen. Gedurende zijn dubbele Master Economics en Finance wil hij zijn horizon verbreden als consultant bij YAG. Zijn sterke wiskundige en economische vaardigheden zullen hier zeker bij te pas komen. Door meerdere commissies en parttime besturen is Jens doelgericht en een team player. In zijn vrije tijd luistert Jens graag naar podcast, leest hij veel en staat die regelmatig op te tennisbaan om een balletje te slaan. Bovendien geniet hij volop van het Groningse studentenleven!

M
Kim van Vliet Kim van Vliet

Kim van Vliet

Kim van Vliet Kim van Vliet

Kim van Vliet

Kim is een energieke, enthousiaste en betrokken studente. Naast haar studie International Relations & Organization volgt ze ook Arabisch omdat ze wel van een uitdaging houdt. Kim is nieuwsgierig en breed georiënteerd. Ervaring met organiseren en gestructureerd werken deed ze op tijdens haar middelbare schooltijd door twee keer de internationale Haarlem Model United Nations conferentie te organiseren. Naast studeren en YAG is Kim liefhebber van reizen, hockeyen en tijd doorbrengen met haar vriendinnen.

M
Koen van den Assem Koen van den Assem

Koen van den Assem

Koen van den Assem Koen van den Assem

Koen van den Assem

Empatisch, creatief, stressbestendig; Koen houdt zijn hoofd altijd koel. Hij combineert de studies International Relations and International Organizations en Filosofie, en kan door zijn brede kennis en interesses vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken belichten. Daarnaast heeft hij veel bestuurservaring opgedaan tijdens een fulltime bestuursjaar en diverse commissiefuncties. In zijn vrije tijd houdt Koen van hardlopen, basketbal, fietsen, en gezelligheid op de vele terrassen van Groningen.

M
Maloe van den Hoogen Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen

Vanuit haar brede interesse heeft Maloe een positieve maar kritische blik op het leven. Naast haar studie International Business gaat ze graag nieuwe uitdagingen aan, waarin ze haar enthousiasme, flexibiliteit en nieuwsgierigheid kwijt kan. Met veel doorzettingsvermogen pakte ze eerder taken op in een bestuursfunctie waar planning en organisatie haar op het lijf geschreven bleken. Maloe weet bij complexe taken goed overzicht te houden en is stressbestendig. Ze geniet ervan om haar sterke sociale vaardigheden en inlevingsvermogen in te zetten om nauw samen te werken. Ze schuwt het overleg niet en schrikt er niet voor terug gerichte feedback te geven. Haar vrije tijd brengt Maloe graag door met vrienden en familie. Ze geniet dan van een wandeling in het park, een wijntje op het terras, een bezoek aan een interessante tentoonstelling of een trip naar een gebied waar wat te ontdekken valt.

M
Malou Bron Malou Bron

Malou Bron

Malou Bron Malou Bron

Malou Bron

Met haar studie Informatiekunde staat ze tussen het bedrijfsleven en de die-hard programmeurs in. Malou heeft affiniteit met technologie maar houdt ook van samenwerken met anderen. Ze is een echte teamplayer, daagt zichzelf graag uit en zoekt het avontuur op. Zo heeft ze zowel een jaar in Amerika gestudeerd als een semester in Malta. In haar vrije tijd is Malou op het hockeyveld te vinden, in de sportschool of op de bank met een boek. Ze maakt graag tijd vrij voor haar vrienden in Leiden en Amsterdam waarmee ze uren kan kletsen onder het genot van een lekkere maaltijd en een goed glas wijn.

M
Nina ten Hove Nina ten Hove

Nina ten Hove

Nina ten Hove Nina ten Hove

Nina ten Hove

Kenmerkend voor Nina zijn haar positieve instelling en maatschappelijke betrokkenheid. De studie Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie staat haar dan ook op het lijf geschreven. Later is daar ook Midden-Oostenstudies bijgekomen, wat typerend is voor haar brede interesses. Ze vindt het belangrijk om zich ook op professioneel vlak te blijven ontwikkelen en heeft daarom al verschillende commissies en bijbaantjes gehad. Met deze brede basis gaat Nina met veel enthousiasme aan de slag bij YAG, waar ze haar nuttige kennis en analytisch denkvermogen inzet om met haar collega's praktijkproblemen te tackelen. In haar vrije tijd geeft ze een hoge prioriteit aan haar sociale leven en daarom is ze regelmatig op de terrassen van Groningen te vinden. Ook houdt ze erg van reizen en verkent ze graag de Arabische wereld!

M
Daphne Moors Daphne Moors

Daphne Moors

Daphne Moors Daphne Moors

Daphne Moors

Al van jongs af aan is Daphne erg breed geïnteresseerd. Getallen om haar heen trokken al snel haar aandacht, maar creatieve ideeën en bezigheden ging ze ook niet uit de weg. Daphne heeft eerst economie gestudeerd, waarna ze de stap richting econometrie heeft gemaakt, om wat meer in de kwantitatieve hoek te duiken. Ook haar interesse in nieuwe culturen is tot bloei gekomen gedurende haar minor in Indonesië en later haar bestuursjaar bij the Netherlands-Asia Honours Summer School. Ze vindt het ontzettend leuk bezig te zijn met strategische vraagstukken en met haar overweldigende enthousiasme en energieniveau is ze een goede aanvulling op het YAG-team. Zelfontwikkeling staat bij Daphne hoog in het vaandel en zo hoopt ze veel van haar YAG-collega’s te mogen leren. Verder staat ze graag in de keuken en kun je haar in het zwembad, de sportschool of op de dansvloer vinden.

M
Dewi Brugge Dewi Brugge

Dewi Brugge

Dewi Brugge Dewi Brugge

Dewi Brugge

Dewi is een kritische, ondernemende en analytisch sterke student die als een echte organisator graag de leiding neemt om van elk project een succes te maken. Een semester studeren in Berlijn, verschillende commissies bij zowel haar studie- als studentenvereniging en een minor over duurzaamheid zijn enkele highlights van haar studententijd. Na de International Bachelor Economics and Business Economics was Dewi de ambitieuze en gedreven sfeer van de Erasmus Universiteit nog niet zat. Ze is momenteel bezig met de master Strategic Management, waar ze haar kennis over de analyse en implementatie van bedrijfsstrategieën verder kan uitbreiden. In haar vrije tijd kan je Dewi vinden in de sportschool of op het hockeyveld. Ook spendeert ze graag tijd met vrienden en familie, bijvoorbeeld door lekker uit eten te gaan of zelf een nieuw receptje uit te proberen.

M
Emma Ligthart Emma Ligthart

Emma Ligthart

Emma Ligthart Emma Ligthart

Emma Ligthart

Emma is een veelzijdige ambitieuze harde werker. Tijdens haar studie Econometrie en Operationele Research merkte Emma dat zij naar meer op zoek was dan de wiskundige kant van problemen. Ze koos ervoor om Econometrie met een tweede bachelor Filosofie te combineren om zo ook op existentiële en ethische vragen antwoord te vinden. Emma heeft zichzelf tijdens haar twee bachelors breed ontwikkeld en geleerd om problemen vanaf meer dan één kant aan te vliegen. Met haar unieke studiecombinatie bevindt haar kennis zich zowel in de bèta als in de alfa hoek. Emma wilde meer dan met haar neus in de boeken zitten. In haar zoektocht naar impactvolle praktijkervaring belandde zij bij YAG. Haar analytisch vermogen en probleemoplossende denkwijze zijn kwaliteiten die ze graag inzet bij haar consultancy werk. Haar vrije tijd spendeert Emma graag met haar vrienden of familie, het liefst met een biertje in de hand.

M
Jasmijn Langenhuijzen Jasmijn Langenhuijzen

Jasmijn Langenhuijzen

Jasmijn Langenhuijzen Jasmijn Langenhuijzen

Jasmijn Langenhuijzen

Jasmijn is een breed geïnteresseerde student die energie krijgt van het oplossen van problemen waarvoor creatieve oplossingen nodig zijn. Naast haar bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, heeft Jasmijn verschillende nevenactiviteiten gedaan om meer ervaring op te doen in de praktijk. Onder andere haar deelname in meerdere commissies, uitwisseling naar Shanghai en een Finance stage bij Randstad zijn ervaringen waar zij ontzettend veel van heeft geleerd. Haar diverse achtergrond en brede interesse komen Jasmijn dan ook goed van pas als consultant bij YAG. In haar vrije tijd gaat Jasmijn het liefst op reis om daar nieuwe culturen te ontdekken, of als het lekker weer is drinkt ze ook graag een wijntje op een terras.

M
Lucie Wyatt Lucie Wyatt

Lucie Wyatt

Lucie Wyatt Lucie Wyatt

Lucie Wyatt

Lucie is een gedreven, vindingrijke student en bevindt zich met haar MSc. Technical Medicine (TU Delft) op het raakvlak tussen medische ontwikkelingen en technische innovaties. Haar inlevingsvermogen en gestructureerde aanpak zorgen ervoor dat zij haar studie moeiteloos combineert met het volgen van extra wiskundevakken, een minor Werktuigbouwkunde en stages in binnen- en buitenland, om zo haar analytische vaardigheden en kritische blik te versterken. Ze is van nature nieuwsgierig en heeft uiteenlopende functies bekleed bij diverse commissies van haar studie- en studentenvereniging. Hierdoor weet ze als geen ander vraagstukken vanuit meerdere perspectieven te analyseren. Verder heeft ze zich als vrijwilliger en bestuurslid ingezet om vluchtelingen te begeleiden bij hun integratie in Nederland, want stilzitten is niets voor haar. Ze ontvangt een uitdaging met open armen en zet met haar enthousiasme en resultaatgerichte blik bij elk project haar beste beentje voor. Als consultant bij YAG is Lucie helemaal op haar plek. In haar vrije tijd haalt Lucie energie uit reizen, speelt ze een potje hockey of spendeert ze graag tijd met haar vrienden en familie.

M
Lynn de Boer Lynn de Boer

Lynn de Boer

Lynn de Boer Lynn de Boer

Lynn de Boer

Proactief, breed geïnteresseerd en gedreven zijn enkele woorden die Lynn goed omschrijven. Daarnaast hecht Lynn veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, wat zich uit in verschillende extra-curriculaire activiteiten. Zo heeft zij een finance stage gelopen bij Ahold Delhaize, deelgenomen aan het Honours Programma over Silicon Valley en ondernemerschap en heeft ze een full-time commissie gedaan bij haar studievereniging. Ook is het ontdekken van nieuwe landen en culturen iets wat Lynn erg intrigeert, tijdens haar exchange naar Indonesië kon ze dit dan ook perfect combineren met haar studie. Alle opgedane kennis en ervaringen uit bovengenoemde activiteiten neemt zij graag mee naar YAG en ze kijkt er erg naar uit om aan de slag te gaan met diverse projecten. Verder spendeert Lynn haar vrije tijd het liefst met vrienden en familie, houdt ze van uitgebreid eten, zowel buitenshuis als binnenshuis en gaat ze graag de natuur in.

M
Pieter Clemens Pieter Clemens

Pieter Clemens

Pieter Clemens Pieter Clemens

Pieter Clemens

Pieter wordt gekenmerkt door zijn brede interesses, zo blijkt ook wel uit zijn studiegeschiedenis. Zijn voorliefde voor ontwerpen en creativiteit bracht hem bij de bachelor Bouwkunde aan de TU Delft. Uit nieuwsgierigheid volgde een minor Geneeskunde in het Erasmus MC waarna hij weer terugkeerde naar Delft om met veel plezier aan zijn master Transport, Infrastructure & Logistics te beginnen. Tijdens een fulltime bestuursjaar bij zijn studievereniging heeft Pieter zijn probleemoplossend vermogen en ondernemerschap verder kunnen ontwikkelen. Zijn brede interesses en gedrevenheid komen goed van pas bij de verschillende strategische projecten van YAG. Pieter werkt het liefst samen in een enthousiast, divers en resultaatgericht team en houdt van een creatieve aanpak. In zijn vrije tijd is hij te vinden op het hockeyveld, de racefiets, hardlopend langs de Maas of op een terras met zijn vrienden.

M
Stijn de Haan Stijn de Haan

Stijn de Haan

Stijn de Haan Stijn de Haan

Stijn de Haan

Van jongs af aan heeft Stijn niets liever gewild dan begrijpen waarom de alles op aarde werkt zoals het werkt. In zijn bachelor Technische Natuurkunde vond hij veel antwoorden op zijn existentiële vragen en maakte hij kennis met een wereld van relativiteit, magnetisme en kwantummechanica. Na zowel op hoog niveau te hebben getennist als gehockeyd, brengt Stijn de kwaliteiten van een teamsport en een individuele sport nu samen bij YAG waar zijn doorzettingsvermogen en doelgerichtheid goed van pas komen. In zijn master Sustainable Energy Technology is Stijn op zoek hoe hij persoonlijk een steentje of liever een rots gaat bijdragen aan een groene toekomst. Als Stijn niet aan zonnecellen rekent, sport hij graag of drinkt hij een biertje met vrienden.

M
Thomas van Rens Thomas van Rens

Thomas van Rens

Thomas van Rens Thomas van Rens

Thomas van Rens

Vanaf kleins af aan is Thomas al erg breed geïnteresseerd. Door zijn interesse in computers leerde hij zichzelf programmeren en ging hij op de middelbare school aan de slag als software developer. Om zijn passie voor koken achterna te gaan volgde hij een half jaar een kookopleiding in Florence. Zijn fascinatie voor vliegtuigen bracht hem uiteindelijk naar Delft, waar hij nu de studie Lucht- en Ruimtevaart doet. Thomas is altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging, iets wat de sport triatlon hem ook dagelijks brengt. In zijn vakanties trekt Thomas het liefst de bergen in om te ski touren of mooie rondes te fietsen. Ontspannen doet hij ook graag, met een groep vrienden, slappe verhalen en een pilsje in zijn hand.

M
Wessel Bruinsma Wessel Bruinsma

Wessel Bruinsma

Wessel Bruinsma Wessel Bruinsma

Wessel Bruinsma

Wessel is vanaf jonge leeftijd steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met zijn optimisme, brede interesse en werkethos stort hij zich voortdurend in mooie avonturen. Zo reisde hij op de middelbare school de wereld over met een zelfgebouwde robot en won hij een bronzen medaille bij de International Geography Olympiad in Beijing. Op de TU Delft was Wessel goed op zijn plek bij de breed georiënteerde Werktuigbouwkunde bachelor. Hier kon hij zijn technische en analytische vaardigheden verder ontwikkelen. Om ook zijn andere interesses te blijven voeden, studeerde hij een semester in Canada en heeft hij zes maanden fulltime stage gelopen bij business development van bol.com. Daarnaast slaat Wessel graag een squash- of tennisballetje, leest hij veel en trekt hij eropuit met vrienden.

M

HISTORIE

5 JANUARI 2011

De kogel is door de kerk! Een baby werd geboren bij de KvK in Groningen. Voortvarend gingen de vestigingen in Groningen en Rotterdam tegelijkertijd van start. We werden een stichting: not-for-profit, omdat het leertraject voor de consultants bij ons centraal staat.

MAART 2011

Het concept bleek een winnende te zijn: in beide vestigingen werden al snel de eerste opdrachten binnengehengeld. De toekomst lijkt YAG toe te lachen.

JUNI 2011

Consultant ben je echter niet zomaar, daarvoor moet worden getraind. Er worden partnerships gesloten met Berenschot en Roland Berger: vanaf nu wordt YAG vier keer per jaar getraind door deze ervaren rotten in het vak.

MAART 2012

De consultancy vaardigheden zijn met de trainingen van RB en Berenschot voor elkaar, maar hoe run je nou een eigen onderneming? Voor antwoord op deze (en nog veel meer) vragen, strikken we Anthony Ruys en Hans Biesheuvel voor onze RvA.

MEI 2012

Een dak boven ons hoofd! De zaken gaan goed, dus wordt er in Groningen besloten een kantoor te openen aan de statige Heresingel. Niet veel later besluit Rotterdam hetzelfde te doen aan de Goudsesingel.

FEBRUARI 2013

YAG staat voor student-consultants. De eerste YAG’ers zijn inmiddels student af! We richten een alumnistichting op om onze fantastische alumni te helpen contact te houden. Ook huidige YAG’ers profiteren natuurlijk van alle nieuw verkregen alumni-wijsheid.

MEI 2013

Na meer dan dertig succesvol afgeronde adviesopdrachten is het tijd om Nederland op grootse wijze kennis te laten maken met YAG. Het FD schrijft over ons, een nieuwe website wordt gelanceerd en we halen 500 likes op Facebook!

NOVEMBER 2013

De liefde wordt gedeeld; en ditmaal door een nieuwe vestiging te openen in onze hoofdstad! Het proces wordt in gang gezet en een speciaal team houdt zich bezig met de oprichting van een nieuwe vestiging.

JANUARI 2014

YAG in Amsterdam is een feit! Vijf enthousiaste consultants beginnen aan het YAG avontuur in Amsterdam. Ze worden getraind, er wordt een strategisch plan geschreven, en het ondernemen kan beginnen.

OKTOBER 2014

Na twee succesvolle sollicitatierondes, meerdere afgeronde projecten, en het betrekken van een mooi kantoor in het centrum is de vestiging in Amsterdam een volwaardig, professioneel kantoor met twaalf ambitieuze consultants.

APRIL 2015

YAG lanceert een nieuwe huisstijl! Het traditionele bruine uiltje maakt plaats voor een nieuw, fris logo. Ook de website krijgt een grondige make-over. Het resultaat mag er zijn. Nu kunnen we geheel in stijl ons eerste lustrum tegemoet treden!

DECEMBER 2015

De oprichting van de vierde YAG-vestiging in Eindhoven – Tilburg!

OKTOBER 2016

YAG rondt haar 100e project succesvol af! De eer is aan onze jongste vestiging: Eindhoven – Tilburg.

DECEMBER 2017

In samenwerking met SPARK, een organisatie die ondernemerschap en educatie mogelijk maakt voor jongeren in (post)conflictgebieden, zet YAG de Rebuild Challenge op. Maar liefst 167 ondernemers uit veertien landen nemen deel, en de beste 3 ondernemers worden naar Amsterdam gevlogen om daar hun bedrijf te pitchen. De winnaar gaat ervandoor met €10.000,-.

SEPTEMBER 2019

YAG’ers hebben zeker niet stilgezeten en we hebben inmiddels 250 projecten op onze naam staan!