Dit zijn wij

Wij zijn een team van ambitieuze en academische topstudenten in diverse studieachtergronden.

.

Dit zijn wij

Wij zijn een team van ambitieuze en academische topstudenten in diverse studieachtergronden.

Dit zijn wij

Wij zijn een team van ambitieuze en academische topstudenten in diverse studieachtergronden

Dit zijn wij

Wij zijn een team van ambitieuze en academische topstudenten in diverse studieachtergronden

CONSULTANTS

Bij YAG werken universitaire topstudenten met een breed scala aan studieachtergronden. Dit zorgt voor een frisse blik en maakt het advies dat wij leveren van topkwaliteit. Hierdoor is geen enkele strategische uitdaging te groot.

ONDERNEMERS

Bij YAG werken wij met een platte structuur, niemand is de baas. Dit maakt het mogelijk om snel en effectief te reageren op de hedendaagse dynamiek. Zo vormen wij samen een organisatie die zich constant probeert te verbeteren.

STUDENTEN

 Bij YAG houden wij van leren en nieuwe uitdagingen zoeken. Elke dag zijn we bezig om beter te worden en daarom staat persoonlijke ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel. Onze  partners spelen hier ook een belangrijke rol in.

DAAROM YAG!

LEERGIERIG

Wij zijn continue bezig met onszelf ontwikkelen. Zowel onze hard- als soft skills krijgen een boost om als consultant en persoon te groeien.

UP FOR A CHALLENGE

Wij pakken vraagstukken zowel binnen als buiten onze organisatie met twee handen aan en deinzen niet terug voor een uitdaging.

WERELDVERBETERAARS

Wij proberen de wereld vooruit te helpen. Zo zetten we onze krachten in op plekken waar hulp hard nodig is.

EEN FRISSE BLIK

Wij zijn actief, ambitieus en divers opgeleid. Dit zorgt voor een creatieve en frisse blik op de strategische problemen van bedrijven.

SAMENWERKERS

Wij vinden samenwerken erg belangrijk, dit doen we op zowel landelijk als vestigingsniveau, met als doel om zo veel mogelijk van elkaar te leren.

ACADEMISCH EN PRAKTISCH

Wij brengen de theorie uit de collegebanken direct in de praktijk door ze toe te passen op strategische vraagstukken in onze projecten.

WIE ZIJN YAG?

AMSTERDAM

EINDHOVEN - TILBURG

GRONINGEN

ROTTERDAM - DELFT

Anne Fleur Noordzij Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij

Met positieve energie als centraal punt in haar leven, is Anne Fleur niet snel bang voor uitdagingen. Een studieachtergrond in International Business met twee periodes in Mexico en Taiwan, en een passie voor ondernemerschap bracht haar bij YAG. Een master in Digital Business geeft haar de capaciteiten om in te spelen op de toekomst. Creativiteit is wat ze bijdraagt om zo elk project uniek te maken. Daarnaast spreekt ze in haar vrije tijd graag met vrienden af of probeert ze nieuwe Aziatische recepten uit in de keuken.

M
Bram van Nijen Bram van Nijen

Bram van Nijen

Bram van Nijen Bram van Nijen

Bram van Nijen

Bram is een analytische en oplossingsgerichte student die uitdagingen niet uit de weg gaat. Tijdens zijn bachelor economie heeft Bram geleerd om de sociale, maatschappelijke en financiële gevolgen mee te nemen in het maken van economische keuzes. Hij is goed in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en het behouden van een helikoptervisie. Deze kwaliteiten komen uitmuntend van pas bij zijn werk bij de YAG. In zijn vrije tijd is Bram graag aan het sporten en geniet hij van lekker eten en drinken met vrienden.

M
Lola Berkelmans Lola Berkelmans

Lola Berkelmans

Lola Berkelmans Lola Berkelmans

Lola Berkelmans

Breed geïnteresseerd, nieuwsgierig en houdt ervan de vraag achter de vraag te achterhalen. Drie eigenschappen die Lola typeren en die zij maar al te graag in zet als consultant. Met haar bachelor Europees en Internationaal recht en haar master in organisatiewetenschappen heeft ze geleerd om problemen via verschillende perspectieven aan te vliegen, iets wat haar goed van pas komt tijdens haar werk bij YAG. Haar droomproject? Het oplossen van strategische HR vraagstukken! In haar vrije tijd gaat ze graag naar de sportschool, is ze groot fan van Ottolenghi, houdt ze van podcasts en spendeert zij graag tijd met vrienden en familie.

M
Marijn Nijssen Marijn Nijssen

Marijn Nijssen

Marijn Nijssen Marijn Nijssen

Marijn Nijssen

Het combineren van sociale vaardigheden met een analytische blik in het oplossen van complexe vraagstukken heeft Marijn altijd al geïnteresseerd. Onder andere door een bachelor geneeskunde, commissie- en werkervaring in een UMC, is Marijn sterk in samenwerken, zich inleven in anderen en kritisch met informatie omgaan. Strategische en organisatorische vraagstukken in de gezondheidszorg, maar ook daarbuiten wekken zijn interesse. Door het combineren van de masters Science, Business and Innovation (Life&Health) en Healthcare Management kan hij vanuit diverse perspectieven naar dergelijke vraagstukken kijken. Verder geniet Marijn, als de tijd het even toelaat, het liefst met vrienden van het zonnetje.

M
Mees Veeger Mees Veeger

Mees Veeger

Mees Veeger Mees Veeger

Mees Veeger

Mees heeft tijdens zijn bachelor Rechtsgeleerdheid en Bedrijfswetenschappen geleerd om op een creatieve en analytische manier met verschillende vraagstukken om te gaan. Tijdens projecten geniet hij ervan om voorgelegde problematiek met een kritische blik te benaderen en te zoeken naar praktisch toepasbare oplossingen. Door zijn enthousiasme en zijn brede interesse is hij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Mees leest bijvoorbeeld in zijn vrije tijd veel boeken over de meest uitlopende onderwerpen. Daarnaast heeft hij tijdens zijn uitwisselingsprogramma in Rome, zijn grote passie voor koken verder kunnen ontwikkelen.

M
Philippe Loyson Philippe Loyson

Philippe Loyson

Philippe Loyson Philippe Loyson

Philippe Loyson

Philippe is door zijn bachelor Business Analytics met de minor Machine Learning in staat om ingewikkelde vraagstukken gestructureerd op te lossen. Met zijn multidisciplinaire studie achtergrond in data, economie en computer science is Philippe helemaal op zijn plek als consultant bij YAG. Door zijn analytische denkvermogen is hij erg goed in het bedenken van optimale oplossingen. Boter bij de vis. Philippe houdt van een strakke aanpak en geen half werk. Buiten cijfertjes en data is hij graag aan het sporten en kun je uren met hem praten over de juiste opstelling van Ajax.

M
Romy Rekers Romy Rekers

Romy Rekers

Romy Rekers Romy Rekers

Romy Rekers

Nieuwsgierigheid is iets wat Romy altijd heeft gekenmerkt. Precies willen weten hoe iets zit en benieuwd zijn naar verschillende perspectieven, al helemaal op het gebied van menselijk gedrag en duurzaamheid. Genoeg ruimte voor deze eigenschap in de consultancy, waar ze dan ook helemaal op haar plek zit. Als je Romy iets beter leert kennen zie je die nieuwsgierigheid in van alles terug. Zowel in haar keuze om na communicatiewetenschap ook psychologie te studeren, als in haar vrije tijd waarin ze energie krijgt van nieuwe dingen doen. Van ontspannen op de yoga mat tot aan een fanatieke hockeywedstrijd spelen.

M
Sophie Barfod Sophie Barfod

Sophie Barfod

Sophie Barfod Sophie Barfod

Sophie Barfod

Al van jongs af aan heeft Sophie een handje gehad van het analyseren van (complexe) situaties en het vinden van een creatieve oplossing hiervoor. Dit was voor haar haar manier om zichzelf structuur te geven in een hectische omgeving. Dit vertaalde zich in een honours bachelor Politics Psychology Law and Economics, met specialisatie Economics and Business, waar je problemen op een interdisciplinaire manier op leert te lossen. Als sociaal dier, met een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt, een voorliefde voor wiskunde en het analytische “out of the box” kritische nadenken, kwam Sophie bij de Young Advisory Group terecht. De combinatie van het sociale contact met de klant en het kritische analyseren van verschillende complexe vraagstukken past goed bij haar. Daarnaast is Sophie te vinden in de sportschool, op de yogamat of bij een festival of museum, het liefst moderne, politieke kunst aan het bekijken.

M
Susan van Hijfte Susan van Hijfte

Susan van Hijfte

Susan van Hijfte Susan van Hijfte

Susan van Hijfte

Een aantal jaar geleden is Susan van Rotterdam naar Amsterdam verhuisd om te beginnen aan de Amsterdam University College. Hier heeft ze een kijkje kunnen nemen in veel verschillende vakgebieden en zeis uiteindelijk afgestudeerd in economie. Nu is ze bezig met haar master in Management of Innovation aan Erasmus. De kennis en de skills die ze opdoet tijdens haar studie zijn goed toe te passen in de consultancy. Naast haar studie en werk maakt ze graag tijd vrij voor haar vrienden of om even te sporten.

M
Timothy van Leeuwen Timothy van Leeuwen

Timothy van Leeuwen

Timothy van Leeuwen Timothy van Leeuwen

Timothy van Leeuwen

Timothy is door zijn multidisciplinaire achtergrond in staat om complexe problemen op een gestructureerde manier aan te pakken vanuit een holistisch perspectief. Door het toepassen van skills in synthese en analyse in combinatie met zijn creativiteit weet hij vraagstukken te benaderen op een onorthodoxe manier. Het liefst doet hij dit samen met zijn getalenteerde collega’s bij YAG. Timothy voelt zich als consultant bij YAG dan ook geheel op zijn plek. Verder houdt hij zich graag bezig met maatschappelijke vraagstukken en het stimuleren van duurzame ontwikkeling. Je kan hem ook altijd benaderen voor een gesprek over muziek - een van zijn andere grote passies.

M
Verena Schrama Verena Schrama

Verena Schrama

Verena Schrama Verena Schrama

Verena Schrama

Waar een wil is, is een weg. Als het eenmaal in haar hoofd zit laat de energieke Verena niet meer los. Dit -in combinatie met haar scherpe analytisch vermogen en oog voor detail- zorgt ervoor dat haar adviezen het verschil maken. Mede door het masterprogramma Complex System Engineering & Management van de TU Delft heeft ze de skills om ideeën om te zetten in implementeerbare systemen, die rekening houden met hun gebruikers en omgeving. Ze is specifiek geïnteresseerd in ICT-systemen waar we dag in dag uit mee te maken hebben. Verena is betrokken, hecht veel waarde aan de mensen om haar heen en kan met veel verschillende typen overweg. In haar YAG-vrije uurtjes ‘engineert’ ze graag iets culinairs in de keuken. En wees niet verbaasd als ze de volgende ochtend voor zonsopgang weer in de sportschool staat.

M
Wino Carter Wino Carter

Wino Carter

Wino Carter Wino Carter

Wino Carter

Betrokken, gestructureerd en creatief is Wino in het komen tot oplossingen. Hij biedt een luisterend oor, denkt graag mee en geeft uiteindelijk advies waarop gebouwd kan worden. Daarbij gaat hij geen uitdaging uit de weg. Tijdens zijn master Complex Systems Engineering aan de TU Delft leert hij als strategisch denker de vertaalslag te maken naar werkende oplossingen binnen de energie sector. Naast zijn studie schrijft Wino graag en heeft hij tevens ook een groeiende interesse in zowel film als fotografie. In de nadagen van zijn carrière hoopt hij zelf een film te regisseren, maar voor nu is de volle focus op consultancy.

M
Bart Engelen Bart Engelen

Bart Engelen

Bart Engelen Bart Engelen

Bart Engelen

Op z'n 18e besloot Bart het Gelderse Zutphen te verlaten om te studeren in het epicentrum van de Europese Innovatie, Silicon Valley 2.0, de Brainport-regio, ofwel Eindhoven. Aan de TU/e heeft hij zijn bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in Data Science en patenten. Bart is altijd betrokken bij nieuwe innovatieve projecten en heeft daarmee van innovatie zijn tweede natuur gemaakt. Zo is hij betrokken geweest bij de groei van een internationaal netwerk rondom biosensoren, kleine draagbare apparaatjes die targetmoleculen in het mensenlijklichaam kunnen meten. Hierdoor heef hij brede kennis over start-ups in medtech opgebouwd. Zijn passie voor sensoren komt terug in de verzameling die hij gebruikt om zichzelf te monitoren. Met enthousiasme, nieuwsgierigheid, analytisch vermogen en een kritische blik gaat hij graag aan de slag voor uw volgende advies.

M
Berfin Tas Berfin Tas

Berfin Tas

Berfin Tas Berfin Tas

Berfin Tas

Na het behalen van haar VWO diploma besloot Berfin zich verder te verdiepen in haar interesse in economie en het bedrijfsleven. Ze startte met de bachelor Economics and Business Economics in Nijmegen, waar ze de afgelopen jaren een breed scala aan kennis en vaardigheden heeft opgedaan op het gebied van internationale bedrijfseconomie. Met haar ambitieuze en gedreven karakter zet ze graag haar tanden in uitdagende projecten, zo ook in een onderzoeksproject voor AkzoNobel waaruit bleek dat ze een sterke affiniteit heeft met consultancy. Ook buiten haar studie zoekt ze graag nieuwe uitdagingen op om zich verder te ontwikkelen. Zo heeft ze hiervoor stage gelopen bij Rabobank, waar ze op de afdeling Bedrijven praktische kennis heeft opgedaan over het bedrijfsleven en heeft ze tegelijkertijd bij Marketing & Communicatie haar communicatieve vaardigheden verder ontwikkeld. Bij YAG hoopt Berfin met haar passie en enthousiasme bij te dragen aan het verbeteren van bedrijven en zich verder te ontwikkelen als consultant.

M
Boris van der Voorn Boris van der Voorn

Boris van der Voorn

Boris van der Voorn Boris van der Voorn

Boris van der Voorn

Boris is geboren en getogen in de mooie stad Tilburg. Na het behalen van zijn VWO-diploma is hij gestart aan de Bachelor Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Zijn interesse in het beroep als consultant is begonnen bij het vak Management & Informatie Systemen, waarbij de studenten innovatieve technologische oplossingen bedachten voor casussen van bedrijven. Zijn doel voor zijn carrière is dan ook om later als consultant in de IT sector te werken. Naast zijn studie heeft Boris op verschillende manieren hard gewerkt aan zijn persoonlijke ontwikkeling, hij is namelijk mentor geweest van eerstejaars studenten, heeft meerdere commissies gedaan bij zijn studievereniging, waaronder het organiseren van de Consultancy Days Tilburg en tot slot is hij External Affairs Officer geweest van het bestuur van Asset | Strategy & Logistics. Zijn motto "je bent nooit te oud om iets te leren" stimuleert zijn passie en doorzettingsvermogen om hard te werken aan de projecten van uw bedrijf en tegelijkertijd zichzelf verder persoonlijk te ontwikkelen!

M
Dagmar Ort Dagmar Ort

Dagmar Ort

Dagmar Ort Dagmar Ort

Dagmar Ort

“Niet alleen een dromer, maar ook doener”. Met groot enthousiasme maakt de 21-jarige Vinkeveense Dagmar al haar dromen waar. Zo behaalde zij op 17-jarige leeftijd gedurende haar vwo-examenjaar ook een MBO 4 Praktijk Boekhouddiploma, ging zij twee jaar lang in haar eentje reizend en werkend door Australië heen, en begon zij anderhalf geleden aan de bachelor International Business Administration aan Tilburg University. In haar vrije tijd hockeyt en wandelt ze veel, is ze actief lid bij studievereniging Asset IB&M, maar is ze vooral aan het plannen hoe zij haar huidige droom gaat realiseren: De weg terug naar Australië vinden om daar vervolgens een consultant te worden op het gebied van verduurzaming! Hierin is YAG de ultieme leerschool voor haar, waar ze haar analytische vermogen en gedrevenheid aan het werk kan zetten door zich vast te bijten in uitdagende vraagstukken en zo de kneepjes van het vak te leren.

M
Flavia van Tilburg Flavia van Tilburg

Flavia van Tilburg

Flavia van Tilburg Flavia van Tilburg

Flavia van Tilburg

Met het motto "meer dan je uiterste best kun je niet doen" zorgt Flavia er voor dat ze zichzelf constant blijft ontwikkelen. Na haar tweetalig vwo onderwijs en een tussenjaar met vrijwilligerswerk besloot zij om Den Haag om te ruilen voor het gezellige Eindhoven. Tijdens haar bachelor Industrial Design werd zij voorzitter van de studentenhockeyvereniging en voltooide ze haar premaster. Ze bleef in Eindhoven maar verruilde de creatieve denkwijze voor meer onderzoeksgerichtheid door de master Human Technology Interaction te gaan volgen. De combinatie van deze twee studies stelt haar in staat om een kritische blik te werpen op de dynamische ontwikkelingen van producten en processen. Met haar ambitieuze houding om vooral onderwerpen buiten haar comfort zone aan te pakken stort Flavia zich bij Young Advisory Group vol overgave in een nieuwe wereld.

M
Karlijn Martens Karlijn Martens

Karlijn Martens

Karlijn Martens Karlijn Martens

Karlijn Martens

‘Studeren is combineren’ is Karlijn op het lijf geschreven. Na het afronden van het VWO had Karlijn op 17 jarige leeftijd een kamer gevonden en besloot ze aan Tilburg University te gaan studeren. Vanaf het begin van haar Bachelor Bedrijfseconomie vindt ze het belangrijk om zich te ontwikkelen naast haar studie. Zo was ze onder andere penningmeester van de studentenvereniging , organiseerde zij de Tilburg Career Days, studeerde ze een half jaar in Japan en liep ze een analytische stage binnen Sales. Ondertussen is ze bezig met haar Masters Marketing Management & Marketing Analytics waarnaast ze zich volledig inzet voor alle projecten die op haar pad komen. Met haar assertiviteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme richt ze zich nu op de grote wereld van consultancy.

M
Noor Houben Noor Houben

Noor Houben

Noor Houben Noor Houben

Noor Houben

Aan doorzettingsvermogen schort het bij Noor absoluut niet. Na het behalen van haar Havo diploma merkte ze dat ze meer uitdaging zocht. Vastberaden om naar de universiteit te gaan besloot ze nog twee jaar VWO aan haar middelbare school carrière te plakken. Na het behalen van haar VWO diploma besloot Noor op 19-jarige leeftijd het mooie Limburg te verlaten voor Tilburg. Hier wist ze tijdens haar bachelor International Business Administration haar analytische vermogen te verfijnen. Verschillende culturen en internationale betrekkingen liggen haar nog steeds nauw aan het hart, wat heeft geleid tot de master International Management. Naast haar studie is Noor ook nog actief bij studievereniging Asset IB&M waar ze al vele evenementen heeft bijgewoond en georganiseerd. Verder spendeert Noor haar vrije tijd het liefst met vrienden en hecht ze hier dan ook veel waarde aan.

M
Roos van der Maarel Roos van der Maarel

Roos van der Maarel

Roos van der Maarel Roos van der Maarel

Roos van der Maarel

Ambitieus, sociaal en ondernemend zijn drie eigenschappen die perfect bij Roos passen. Hierdoor zit ze nooit stil en is ze altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zo heeft Roos een eigen franchise onderneming in Eindhoven opgezet, waardoor ze kennis en ervaring heeft opgedaan over het ondernemerschap. Als masterstudent Biomedical Engineering wilt ze zich verdiepen in de gezondheidszorg en hoe dit met de technologie naar een nog hoger level getild kan worden. Als toevoeging aan haar studie kan Roos bij de Young Advisory Group haar ambitie voor het bedrijfsleven uiten, door strategische problemen op te lossen met haar frisse blik en grote dosis aan energie!

M
Siem ter Braake Siem ter Braake

Siem ter Braake

Siem ter Braake Siem ter Braake

Siem ter Braake

Nadat Siem met een cum laude waardering zijn VWO afgerond had was het tijd voor een nieuwe stap. Zijn geboorteplaats Hilversum werd verruild voor tech-hoofdstad Eindhoven en hij besloot een punt te zetten achter zijn topsportcarrière in de atletiek. In Eindhoven startte hij met zijn studie Werktuigbouwkunde die hij aanvult met een minor in Technische Bedrijfskunde. Daarnaast is hij actief bij zijn studentenvereniging E.S.C waar hij deelneemt in verschillende commissies. Naast zijn technische achtergrond heeft Siem een grote interesse in optimalisatie binnen het bedrijfsleven. Met zijn inzicht, discipline en enthousiasme gaat hij graag voor uw bedrijf aan de slag.

M
Tijmen van Zutphen Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen

Na de volledige jeugdopleiding van zijn voetbalclub uit Uden te hebben uitgespeeld besloot Tijmen dat het tijd was voor iets anders. Hij verruilde zijn ouderlijk huis op 19-jarige leeftijd voor een studentenkamer in oud-Woensel. Na anderhalf jaar veel geleerd te hebben binnen een technische scale-up uit Son, besloot hij dat het wederom tijd was voor iets anders. Dit keer verruilde hij zijn studie, baan én woonplaats. Technische bedrijfskunde bachelor werd Business Analytics master, Eindhoven werd Tilburg en hij werd consultant bij YAG. Door zijn kennis van de operationele kant van bedrijven aangevuld met een sterk wiskundig onderlegde basis en een gezonde dosis enthousiasme weet hij altijd een nuttige bijdrage te leveren aan de vraagstukken van bedrijven. Als consultant bij YAG hoopt hij dan ook niet alleen goed advies te kunnen bieden maar ook iets extra’s bij te kunnen dragen aan bedrijven en de samenleving.

M
Tyrone Gunther Tyrone Gunther

Tyrone Gunther

Tyrone Gunther Tyrone Gunther

Tyrone Gunther

Twee jaar geleden verruilde Tyrone het verre Venlo voor het mooie Tilburg om zijn bachelor diploma International Business Administration na te streven aan Tilburg University. Dankzij deze achtergrond heeft hij een uitgebreide kennis van verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Tijdens deze opleiding werd zijn eerste interesse in consultancy aangewakkerd en deze heeft hij niet meer losgelaten. De afgelopen jaren heeft hij zich sterk ontwikkeld op theoretisch en analytisch vlak, kwaliteiten die hij goed in de praktijk kan brengen zodra hij zich vol overgave vastbijt in een project. Met overgave stortte hij zich in het verleden ook op zijn werk in het onderwijs, waar hij gepassioneerd lesgaf op een middelbare school. Bij YAG brengt hij zijn aanstekelijke enthousiasme en onvoorwaardelijke gedrevenheid opnieuw in de praktijk om zo voor bedrijven uit uiteenlopende sectoren van waarde te zijn en zichzelf te ontwikkelen tot een nog betere consultant.

M
Barbera de Mol Barbera de Mol

Barbera de Mol

Barbera de Mol Barbera de Mol

Barbera de Mol

Een onafhankelijke en originele denker, overtuigend en verbindend. Barbera is op haar best in complexe materie, waar ze met een scherp oog voor menselijke verhoudingen en communicatie oplossingen zoekt voor technologische vraagstukken. In haar studie Artificial Intelligence komen zowel haar analytische en cognitieve kwaliteiten tot hun recht als haar interesses in communicatie, filosofie en taalkunde. Hierdoor weet ze niet alleen raad met het analyseren maar ook het interpreteren van data. Vol energie combineert Barbera haar studie met veel sociale en sportieve activiteiten; zo verdeelt ze wekelijks het spel tijdens het voetballen, staat ze in de zomer graag op een windsurfplank en eindigt ze haar hardloopronde altijd met een flinke sprint.

M
Bram de Lange Bram de Lange

Bram de Lange

Bram de Lange Bram de Lange

Bram de Lange

Bram is een ambitieuze en nieuwsgierige student Economics and Business Economics, die naast zijn brede kennis van financiële en economische zaken ook analytisch erg sterk is. Hierdoor kan hij zich buigen over zowel strategische vraagstukken als het meer gedetailleerde verwerken van data. De afgelopen jaren was hij op nationaal niveau actief als wedstrijdroeier en weet dus als geen ander hoe het is om in een hecht team samen te werken en te presteren. Hij gaat makkelijk om met veranderingen en zoekt graag de uitdaging op, bijvoorbeeld toen hij in Canada studeerde. Hij wil zijn gestructureerde werkwijze en kritische blik graag toepassen op allerlei projecten van opdrachtgevers. In zijn vrije tijd sport hij met een fanatieke groep vrienden, of geniet met ze van een biertje.

M
Eveline Sahni Eveline Sahni

Eveline Sahni

Eveline Sahni Eveline Sahni

Eveline Sahni

Als enthousiaste, betrokken studente is Eveline klaar om haar horizon te verbreden als consultant bij YAG. Met het structurele en analytische denkvermogen wat ze tijdens haar bachelor technische bedrijfskunde heeft ontwikkeld zet ze zich in om het beste resultaat te behalen. Ze vindt het belangrijk om zich op professioneel vlak te blijven ontwikkelen en wil na meerdere commissies gedaan te hebben, hier bij YAG een serieus vervolg aan geven. Als echte teamplayer is ze behulpzaam en tackelt ze gezamenlijk complexe problemen. Naast haar studie spendeert ze veel tijd met vrienden en familie en zodra de zon begint te schijnen geniet ze graag van een drankje in het park.

M
Floor Meijer Floor Meijer

Floor Meijer

Floor Meijer Floor Meijer

Floor Meijer

Een enorme nieuwsgierigheid, dat kenmerkt Floor. Daarmee zit ze met de bachelor Liberal Arts and Sciences bij University College Groningen helemaal op haar plek. Daar volgt ze niet alleen de biomedische specialisatie, maar ook vakken als rechten, economie en filosofie. Met dat multidisciplinaire perspectief bied ze een inventieve kijk op vraagstukken. Als landvertegenwoordiger heeft ze veel ervaring met debatteren en stond ze op jonge leeftijd al voor de klas om deze ervaring te delen. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig; het liefst met eten. Daarvan geniet ze het liefst samen met vrienden.

M
Ilse Weusthuis Ilse Weusthuis

Ilse Weusthuis

Ilse Weusthuis Ilse Weusthuis

Ilse Weusthuis

Enthousiast, empathisch en altijd het naadje van de kous willen weten. Ilse wil snappen hoe het zit en heeft een scherpe blik. Haar brede maatschappelijke interesse kan ze goed kwijt in de bachelor Liberal Arts en Sciences bij University College Groningen, waar ze zich specialiseert in International Business & Entrepreneurship. Hierbij kan ze haar organisatietalent en analytische vaardigheden goed gebruiken. Ook heeft ze door haar bestuurswerkzaamheden al de nodige ervaring met projectmatig werken in multidisciplinaire teams. In haar vrije tijd maakt ze graag heerlijke gerechten voor haar vrienden of gaat ze op pad naar het buitenland.

M
Isabel Meij Isabel Meij

Isabel Meij

Isabel Meij Isabel Meij

Isabel Meij

Gedreven, sociaal en ambitieus zijn eigenschappen waarmee Isabel perfect kan worden omschreven. Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen pakt ze elke nieuwe kans aan, zo ook YAG. Daarbij heeft ze als doel om zo veel mogelijk te leren en zichzelf te ontwikkelen. Isabels liefde voor wiskunde en puzzeltjes kan ze helemaal kwijt in haar studie Econometrics and Operational Research. Haar vaardigheid om complexe problemen op te lossen, waarbij ze regelmatig een ‘out of the box’ benadering toepast, kan ze bij haar projecten van YAG nuttig inzetten. Naast haar studie en YAG is ze vaak te vinden op het hockeyveld, op een terrasje met vrienden of verdiept in een goed boek.

M
Jens van den Brug Jens van den Brug

Jens van den Brug

Jens van den Brug Jens van den Brug

Jens van den Brug

Jens is een enthousiaste, sociale en empatische student die graag dichtbij het gevoel van iemand wil komen. Gedurende zijn dubbele Master Economics en Finance wil hij zijn horizon verbreden als consultant bij YAG. Zijn sterke wiskundige en economische vaardigheden zullen hier zeker bij te pas komen. Door meerdere commissies en parttime besturen is Jens doelgericht en een team player. In zijn vrije tijd luistert Jens graag naar podcast, leest hij veel en staat die regelmatig op te tennisbaan om een balletje te slaan. Bovendien geniet hij volop van het Groningse studentenleven!

M
Jeroen van Mourik Jeroen van Mourik

Jeroen van Mourik

Jeroen van Mourik Jeroen van Mourik

Jeroen van Mourik

Enthousiast, energiek en met een goede dosis humor, dat is Jeroen ten voeten uit. Bij zijn studie Econometrics and Operations Research gebruikt hij zijn sterke analytische vermogen om te werken met complexe modellen en optimalisatieproblemen die een grote rol spelen in de economie. De studie geeft hem een uitgebreide basis in de economie en de wiskunde, maar hij zoekt altijd naar manieren om zich te verbreden. Als landskampioen debatteren heeft hij zich al jong verdiept in politieke en sociale vraagstukken en heeft hij veel ervaring opgedaan in het overtuigen en presenteren. In zijn vrije tijd is Jeroen vaak op het voetbalveld te vinden of leeft hij zicht uit op zijn gitaar.

M
Joram van Daal Joram van Daal

Joram van Daal

Joram van Daal Joram van Daal

Joram van Daal

Met daadkracht en energie maakt Joram op creatieve wijze van plannen werkelijkheid. De brede kennis opgedaan tijdens zijn bachelor International Relations and Organizations past hij graag toe in zijn holistische benadering van problemen. Na Spaans te hebben geleerd tijdens zijn minor in Colombia, vervulde hij vorig jaar een fulltime bestuursfunctie bij AIESEC. Nu is hij, naast YAG, druk met zijn master die hem de verdieping brengt die hij zoekt op wereld economisch gebied. Jaren ervaring als wedstrijdroeier hebben Joram geleerd met een team naar een gezamenlijk doel te streven en in zijn vrije tijd blijft hij op zoek naar nieuwe sportieve uitdagingen.

M
Kim van Vliet Kim van Vliet

Kim van Vliet

Kim van Vliet Kim van Vliet

Kim van Vliet

Kim is een energieke, enthousiaste en betrokken studente. Naast haar studie International Relations & Organization volgt ze ook Arabisch omdat ze wel van een uitdaging houdt. Kim is nieuwsgierig en breed georiënteerd. Ervaring met organiseren en gestructureerd werken deed ze op tijdens haar middelbare schooltijd door twee keer de internationale Haarlem Model United Nations conferentie te organiseren. Naast studeren en YAG is Kim liefhebber van reizen, hockeyen en tijd doorbrengen met haar vriendinnen.

M
Koen van den Assem Koen van den Assem

Koen van den Assem

Koen van den Assem Koen van den Assem

Koen van den Assem

Empatisch, creatief, stressbestendig; Koen houdt zijn hoofd altijd koel. Hij combineert de studies International Relations and International Organizations en Filosofie, en kan door zijn brede kennis en interesses vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken belichten. Daarnaast heeft hij veel bestuurservaring opgedaan tijdens een fulltime bestuursjaar en diverse commissiefuncties. In zijn vrije tijd houdt Koen van hardlopen, basketbal, fietsen, en gezelligheid op de vele terrassen van Groningen.

M
Maloe van den Hoogen Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen

Vanuit haar brede interesse heeft Maloe een positieve maar kritische blik op het leven. Naast haar studie International Business gaat ze graag nieuwe uitdagingen aan, waarin ze haar enthousiasme, flexibiliteit en nieuwsgierigheid kwijt kan. Met veel doorzettingsvermogen pakte ze eerder taken op in een bestuursfunctie waar planning en organisatie haar op het lijf geschreven bleken. Maloe weet bij complexe taken goed overzicht te houden en is stressbestendig. Ze geniet ervan om haar sterke sociale vaardigheden en inlevingsvermogen in te zetten om nauw samen te werken. Ze schuwt het overleg niet en schrikt er niet voor terug gerichte feedback te geven. Haar vrije tijd brengt Maloe graag door met vrienden en familie. Ze geniet dan van een wandeling in het park, een wijntje op het terras, een bezoek aan een interessante tentoonstelling of een trip naar een gebied waar wat te ontdekken valt.

M
Malou Bron Malou Bron

Malou Bron

Malou Bron Malou Bron

Malou Bron

Met haar studie Informatiekunde staat ze tussen het bedrijfsleven en de die-hard programmeurs in. Malou heeft affiniteit met technologie maar houdt ook van samenwerken met anderen. Ze is een echte teamplayer, daagt zichzelf graag uit en zoekt het avontuur op. Zo heeft ze zowel een jaar in Amerika gestudeerd als een semester in Malta. In haar vrije tijd is Malou op het hockeyveld te vinden, in de sportschool of op de bank met een boek. Ze maakt graag tijd vrij voor haar vrienden in Leiden en Amsterdam waarmee ze uren kan kletsen onder het genot van een lekkere maaltijd en een goed glas wijn.

M
Marieke Hoff Marieke Hoff

Marieke Hoff

Marieke Hoff Marieke Hoff

Marieke Hoff

Marieke is een gedreven en betrouwbare studente, die het leuk vindt om uitdagingen aan te gaan. Haar studies Econometrie en Bedrijfskunde zorgen ervoor dat ze zowel analytisch als praktijkgericht is. Door jarenlang te hebben gehockeyd op het hoogste niveau is ze een echte teamspeler en weet ze hoe je als groep succesvol naar een doel toewerkt. Naast haar studie en hockey houdt ze van het Groningse studentenleven en vindt ze het onderhouden van haar vriendschappen heel belangrijk.

M
Micha Gerla Micha Gerla

Micha Gerla

Micha Gerla Micha Gerla

Micha Gerla

Micha combineert zijn studie Economics and Business Economics met een studie Rechten en heeft daarnaast diverse bestuursfuncties binnen het studentenleven uitgeoefend. Hij is enthousiast, empatisch en analytisch sterk. In staat om met een helicopterview te kijken naar de uitdagingen die de werkzaamheden voor YAG hem en u geven. Hij vindt het een uitdaging niet gefragmenteerd te zoeken naar oplossingen maar die te plaatsen in een breder perspectief. In zijn vrije tijd sport Micha graag. Hij houdt ervan om te voetballen en heeft als een gepassioneerd teamplayer de wil om goed te presteren.

M
Nina ten Hove Nina ten Hove

Nina ten Hove

Nina ten Hove Nina ten Hove

Nina ten Hove

Kenmerkend voor Nina zijn haar positieve instelling en maatschappelijke betrokkenheid. De studie Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie staat haar dan ook op het lijf geschreven. Later is daar ook Midden-Oostenstudies bijgekomen, wat typerend is voor haar brede interesses. Ze vindt het belangrijk om zich ook op professioneel vlak te blijven ontwikkelen en heeft daarom al verschillende commissies en bijbaantjes gehad. Met deze brede basis gaat Nina met veel enthousiasme aan de slag bij YAG, waar ze haar nuttige kennis en analytisch denkvermogen inzet om met haar collega's praktijkproblemen te tackelen. In haar vrije tijd geeft ze een hoge prioriteit aan haar sociale leven en daarom is ze regelmatig op de terrassen van Groningen te vinden. Ook houdt ze erg van reizen en verkent ze graag de Arabische wereld!

M
Thimo Bergenhenegouwen Thimo Bergenhenegouwen

Thimo Bergenhenegouwen

Thimo Bergenhenegouwen Thimo Bergenhenegouwen

Thimo Bergenhenegouwen

Met zijn motto ‘stilstaan is achteruitgaan’ heeft ontwikkeling een centrale rol in het leven van Thimo. Met zijn kritische blik, nieuwsgierigheid en nuchtere kijk weet hij dan ook de kritieke punten bloot te leggen en helpt hij zowel het bedrijf als het team vooruit. Met een bachelor in Luchtvaart, Operatie & Logistiek en zijn stages gefocust op proces verbetering heeft hij al vaak verbetertrajecten mogen meemaken. Met zijn dubbele master in Supply Chain Management en Technology & Operations Management krijgt hij de hulpmiddelen aangereikt om dit in de toekomst nog professioneler aan te pakken. Hiernaast is Thimo actief als speler, bondsscheidsrechter en bestuurslid van de studenten basketbal vereniging waar hij vaak te vinden is.

M
Bruun de Jong Bruun de Jong

Bruun de Jong

Bruun de Jong Bruun de Jong

Bruun de Jong

Vestiging Rotterdam-Delft bevind zicht op een uniek kruispunt tussen verschillende kennisgebieden: De nuchtere Delftenaren met technische achtergrond en het analytische vermogen en ‘can-do’ mentaliteit van de Rotterdammers zorgen voor een unieke smeltkroes van disciplines en kennis. Een gevarieerde omgeving is waarin Bruun zich het liefst begeeft. Zelf heeft Bruun deze dualiteit omarmd in zijn studie; na een bachelor werktuigbouwkunde aan de TU Delft volgt hij nu de masteropleiding econometrics & management science aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Voor de gemotiveerde student die er van houdt zichzelf en anderen te prikkelen, ideeën uit te wisselen, en de handen uit de mouwen te steken is YAG de juiste plek, en de reden dat Bruun energie haalt uit zowel de projecten en het runnen van YAG als bedrijf. “Bij YAG zijn we kritisch en competitief, maar ook oprecht begaan met elkaar. Deze combinatie zorgt zowel voor het beste resultaat als een hechte groep tijdens en na je YAG-tijd.”

M
Carlijn van der Linden Carlijn van der Linden

Carlijn van der Linden

Carlijn van der Linden Carlijn van der Linden

Carlijn van der Linden

De voorliefde voor de financiële kant is al een tijdje duidelijk. Als penningmeester van haar studentenvereniging en werkstudent bij een Big Four kantoor en een risicomanager is ze nu bezig met de master Financial Economics. Hoewel Carlijn graag werkt met getallen, leek het haar dat een rol waarbij ze zich mag stukbijten op een breed scala aan onderwerpen en sectoren het beste bij haar nieuwgierige persoonlijkheid zou passen. Bij YAG werkt en leert ze daarom met veel plezier als consultant. Daarbij gebruikt Carlijn zowel haar eerder opgedane probleemoplossend vermogen en kennis over het bedrijfsleven. Met creativiteit, enthousiasme en een resultaatgerichte blik, stort ze zich gepassioneerd op elk van de diverse vraagstukken die voorbijkomen bij YAG. Als Carlijn niet bezig is met het oplossen van hersenkrakers, staat ze in het goal op het hockeyveld, luistert ze graag naar muziek of drinkt ze een lekker speciaalbiertje.

M
Dewi Brugge Dewi Brugge

Dewi Brugge

Dewi Brugge Dewi Brugge

Dewi Brugge

Dewi is een kritische, ondernemende en analytisch sterke student die als een echte organisator graag de leiding neemt om van elk project een succes te maken. Een semester studeren in Berlijn, verschillende commissies bij zowel haar studie- als studentenvereniging en een minor over duurzaamheid zijn enkele highlights van haar studententijd. Na de International Bachelor Economics and Business Economics was Dewi de ambitieuze en gedreven sfeer van de Erasmus Universiteit nog niet zat. Ze is momenteel bezig met de master Strategic Management, waar ze haar kennis over de analyse en implementatie van bedrijfsstrategieën verder kan uitbreiden. In haar vrije tijd kan je Dewi vinden in de sportschool of op het hockeyveld. Ook spendeert ze graag tijd met vrienden en familie, bijvoorbeeld door lekker uit eten te gaan of zelf een nieuw receptje uit te proberen.

M
Geert van den Broek Geert van den Broek

Geert van den Broek

Geert van den Broek Geert van den Broek

Geert van den Broek

“Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.” Het nieuwsgierige karakter heeft Geert tijdens zijn Bachelor Werktuigbouwkunde aan de TU Delft gedreven tot het ondernemen van extra curriculaire activiteiten. Dit heeft hem de mogelijkheid gegeven om zichzelf op meer dan alleen het technisch vlak te ontwikkelen. Tijdens zijn uitwisselingssemester in München heeft Geert de Duitse “pünklichkeit” heer en meester gemaakt. Zijn stage bij de ABN-AMRO heeft hem kennis laten maken met het bedrijfsleven en ondernemerschap op een uitzonderlijk niveau. Bij YAG combineert Geert deze praktijkervaring met het structurele denkvermogen dat hij opdoet bij zijn Master Systems & Control. Naast het oplossen van strategische vraagstukken haalt hij energie uit fanatiek hockeyen, het draaien van vinyl platen en het lezen van Time Magazine of The Economist.

M
Jaap Tjebbes Jaap Tjebbes

Jaap Tjebbes

Jaap Tjebbes Jaap Tjebbes

Jaap Tjebbes

‘If you want a job done, ask a busy person’ is een uitspraak waar Jaap zichzelf goed in kan vinden. Jaap zijn plannend vermogen en consciëntieuze werkhouding hebben hem al in staat gesteld zijn bachelor Industrieel Ontwerpen moeiteloos te combineren met een honours traject en commissiewerk. Na stage-ervaring op te hebben gedaan bij een designbureau in zijn thuisstad Amsterdam, richt Jaap nu zijn pijlen op het behalen van de master Strategic Product Design aan de TU Delft. Waarbij hij tijdens zijn studie leert om vanuit een creatieve invalshoek problemen op te lossen, is Jaap zich bij YAG verder aan het ontwikkelen tot een analytisch en ondernemend strateeg. In de uurtjes die hij overhoudt speelt Jaap graag een potje hockey, of snuift hij wat cultuur op in musea, theaters of de bioscoop.

M
Marjolein Kerstjens Marjolein Kerstjens

Marjolein Kerstjens

Marjolein Kerstjens Marjolein Kerstjens

Marjolein Kerstjens

Vanuit de wereld van de gentechnologie en biokatalysatoren bij haar studie in de biochemical engineering, kwam Marjolein erachter dat naast deze onderwerpen, zij het ook waanzinnig leuk vindt om zich bezig te houden met strategische vraagstukken en mooie samenwerkingen. Haar inlevings- en probleemoplossend vermogen heeft ze ontwikkeld tijdens haar ervaringen in commissiewerk, het leiden van diverse zeilkampen en minor in Zuid-Afrika. Daarnaast heeft ze een immer hoog energielevel, wat ze ook meegekregen hebben in Vermont, toen ze daar een jaar studeerde op zowel béta als politieke onderwerpen, maar ook haar grote passie voor skiën ontwikkeld heeft. Al met al is Marjolein een positief ingestelde, ambitieuze enthousiasteling met grote passies die ze hard op weg is om te verwezenlijken. “Ik ben er nog niet, maar ik ben verder dan ik gisteren was.”

M
Rob Witteman Rob Witteman

Rob Witteman

Rob Witteman Rob Witteman

Rob Witteman

Rob ontwikkelt zich graag op diverse vlakken. Dit blijkt uit een stage op de Technology department van Accenture, waar hij zich bezig hield met modellen om de cognitive stijl van gebruikers op een website te bepalen en in een bestuursjaar bij R.S.V Sanctus Laurentius als penningmeester tijdens de coronacrisis. Daarnaast is Rob naast zijn werkzaamheden bij YAG bezig aan de Master Finance & Investements. Deze ervaringen helpen Rob om strategische vraagstukken te beantwoorden en probleem oplossend te denken. Als Rob hier niet mee bezig is, dan is hij te vinden op het voetbalveld of in een horecagelegenheid.

M
Rutger van der Spek Rutger van der Spek

Rutger van der Spek

Rutger van der Spek Rutger van der Spek

Rutger van der Spek

Door Rutger’s enthousiasme en brede interesse wil hij zich graag inzetten voor zowel theoretische problemen als de meer toegepaste vraagstukken van bedrijven. Na zijn bachelors in technische wiskunde en technische natuurkunde, waar hij zich vooral op theoretisch vlak heeft ontwikkeld, heeft hij stagegelopen bij Ortec Finance, waar hij zijn tanden heeft gezet in vraagstukken rondom estate planning en verschillende pensioenstelsels. Rutger houdt van een uitdaging en wil deze opgedane ervaring en analytische skills dan ook graag verder ontwikkelen in zijn tijd bij YAG. Momenteel volgt hij een master in Applied Mathematics en wil zich hierbinnen specialiseren op het gebied van financial engineering. In de uurtjes die hij overhoudt loopt hij graag over het hockeyveld en houdt hij van wat speciaal bieren in de zon.

M
Sacha Martini Sacha Martini

Sacha Martini

Sacha Martini Sacha Martini

Sacha Martini

Uitdagingen niet uit de weg gaand, dat karakteriseert Sacha. Daarom ruilde ze Groningen in voor de Randstad na het afronden van haar bachelor International Relations om vervolgens verder te gaan met de masters Global Political Economy en Public Affairs aan de Universiteit Leiden. Tel daarbij op haar stage bij DUO, een minor in Spanje en het organiseren van een grote internationale conferentie en het is duidelijk dat Sacha een echte duizendpoot is. Deze brede oriëntatie komt goed van pas bij YAG, aangezien ze hierdoor meerdere perspectieven kan meenemen in haar adviezen. Naast studeren en YAG staat Sacha graag zelf in de keuken maar komt ze tegelijkertijd net zo graag in hippe restaurants en haalt ze veel energie uit reizen en het zien van haar vrienden.

M
Sanne Kranenbarg Sanne Kranenbarg

Sanne Kranenbarg

Sanne Kranenbarg Sanne Kranenbarg

Sanne Kranenbarg

Belangstelling voor bedrijven en maatschappelijke vraagstukken is iets wat Sanne altijd al heeft gehad en dat leidde tot haar keuze om Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te studeren. Deze interesse is iets wat zij nu in praktijk tot uiting kan brengen binnen YAG. Tijdens haar bachelor heeft zij meerdere commissies gedaan, het Honours programma van haar studie gevolgd en is ze op uitwisseling geweest naar Singapore. Na een fulltime bestuursjaar bij haar studievereniging is Sanne nu begonnen aan de masters Strategic Management en Financial Economics. Naast studeren en YAG is Sanne altijd in voor een rondje wielrennen of een potje squash, en houdt ze erg van lekker eten en reizen.

M
Stijn de Haan Stijn de Haan

Stijn de Haan

Stijn de Haan Stijn de Haan

Stijn de Haan

Van jongs af aan heeft Stijn niets liever gewild dan begrijpen waarom de alles op aarde werkt zoals het werkt. In zijn bachelor Technische Natuurkunde vond hij veel antwoorden op zijn existentiële vragen en maakte hij kennis met een wereld van relativiteit, magnetisme en kwantummechanica. Na zowel op hoog niveau te hebben getennist als gehockeyd, brengt Stijn de kwaliteiten van een teamsport en een individuele sport nu samen bij YAG waar zijn doorzettingsvermogen en doelgerichtheid goed van pas komen. In zijn master Sustainable Energy Technology is Stijn op zoek hoe hij persoonlijk een steentje of liever een rots gaat bijdragen aan een groene toekomst. Als Stijn niet aan zonnecellen rekent, sport hij graag of drinkt hij een biertje met vrienden.

M
Teun van de Weijer Teun van de Weijer

Teun van de Weijer

Teun van de Weijer Teun van de Weijer

Teun van de Weijer

Teun is een assertieve, gedreven en analytisch sterke student die als ondernemer geen uitdaging uit de weg gaat. Als teamspeler neemt hij graag andere mee in het streven naar succes. Twee eigen ondernemingen, verschillende ervaringen bij zowel zijn studie- als studentenvereniging en een minor in MedTech Entrepreneurship zijn enkele hoogtepunten van zijn studententijd. Na de BSc. Technische Bestuurskunde was Teun de Technische Universiteit Delft nog niet zat. Momenteel studeert hij de MSc. Complex Systems Engineering & Management, waar hij zijn kennis binnen complexe problemen verder kan uitbreiden. In zijn vrije tijd is Teun te vinden op het hockeyveld of op de racefiets. Daarnaast maakt hij altijd tijd voor zijn familie en vrienden, want gezelligheid staat hoog in het vaandel.

M
Tomas Heemskerk Tomas Heemskerk

Tomas Heemskerk

Tomas Heemskerk Tomas Heemskerk

Tomas Heemskerk

“Als je weerstand voelt is dat goed, dan is er een kans om iets nieuws te leren”. Met dit motto in zijn achterhoofd weet Tomas dagelijks zijn honger naar nieuwe uitdagingen te stillen. De afgelopen jaren heeft hij zich tijdens zijn bachelor Klinische Technologie verdiept in de toepassingen van medische technologie in de zorg. Ter afwisseling ontwikkelde hij tijdens een honneurs programma nieuwe skills op het gebied van productontwerpen en multidimensionale problemen oplossen en richtte hij samen met twee studiegenoten een start-up bedrijf op. Na dit medisch-technische avontuur is hij een nieuwe weg ingeslagen bij de master Econometrie in Rotterdam. Tomas werkt graag aan vraagstukken in groepsverband, waarin elke speler zijn of haar expertise inzet om samen tot het beste eindresultaat te komen. Wanneer de spreekwoordelijke puzzel is opgelost reist Tomas het liefst de hele wereld rond, gaat hij graag een uurtje voetballen of drinkt hij met vrienden een biertje op het terras.

M

HISTORIE

5 JANUARI 2011

De kogel is door de kerk! Een baby werd geboren bij de KvK in Groningen. Voortvarend gingen de vestigingen in Groningen en Rotterdam tegelijkertijd van start. We werden een stichting: not-for-profit, omdat het leertraject voor de consultants bij ons centraal staat.

MAART 2011

Het concept bleek een winnende te zijn: in beide vestigingen werden al snel de eerste opdrachten binnengehengeld. De toekomst lijkt YAG toe te lachen.

JUNI 2011

Consultant ben je echter niet zomaar, daarvoor moet worden getraind. Er worden partnerships gesloten met Berenschot en Roland Berger: vanaf nu wordt YAG vier keer per jaar getraind door deze ervaren rotten in het vak.

MAART 2012

De consultancy vaardigheden zijn met de trainingen van RB en Berenschot voor elkaar, maar hoe run je nou een eigen onderneming? Voor antwoord op deze (en nog veel meer) vragen, strikken we Anthony Ruys en Hans Biesheuvel voor onze RvA.

MEI 2012

Een dak boven ons hoofd! De zaken gaan goed, dus wordt er in Groningen besloten een kantoor te openen aan de statige Heresingel. Niet veel later besluit Rotterdam hetzelfde te doen aan de Goudsesingel.

FEBRUARI 2013

YAG staat voor student-consultants. De eerste YAG’ers zijn inmiddels student af! We richten een alumnistichting op om onze fantastische alumni te helpen contact te houden. Ook huidige YAG’ers profiteren natuurlijk van alle nieuw verkregen alumni-wijsheid.

MEI 2013

Na meer dan dertig succesvol afgeronde adviesopdrachten is het tijd om Nederland op grootse wijze kennis te laten maken met YAG. Het FD schrijft over ons, een nieuwe website wordt gelanceerd en we halen 500 likes op Facebook!

NOVEMBER 2013

De liefde wordt gedeeld; en ditmaal door een nieuwe vestiging te openen in onze hoofdstad! Het proces wordt in gang gezet en een speciaal team houdt zich bezig met de oprichting van een nieuwe vestiging.

JANUARI 2014

YAG in Amsterdam is een feit! Vijf enthousiaste consultants beginnen aan het YAG avontuur in Amsterdam. Ze worden getraind, er wordt een strategisch plan geschreven, en het ondernemen kan beginnen.

OKTOBER 2014

Na twee succesvolle sollicitatierondes, meerdere afgeronde projecten, en het betrekken van een mooi kantoor in het centrum is de vestiging in Amsterdam een volwaardig, professioneel kantoor met twaalf ambitieuze consultants.

APRIL 2015

YAG lanceert een nieuwe huisstijl! Het traditionele bruine uiltje maakt plaats voor een nieuw, fris logo. Ook de website krijgt een grondige make-over. Het resultaat mag er zijn. Nu kunnen we geheel in stijl ons eerste lustrum tegemoet treden!

DECEMBER 2015

De oprichting van de vierde YAG-vestiging in Eindhoven – Tilburg!

OKTOBER 2016

YAG rondt haar 100e project succesvol af! De eer is aan onze jongste vestiging: Eindhoven – Tilburg.

DECEMBER 2017

In samenwerking met SPARK, een organisatie die ondernemerschap en educatie mogelijk maakt voor jongeren in (post)conflictgebieden, zet YAG de Rebuild Challenge op. Maar liefst 167 ondernemers uit veertien landen nemen deel, en de beste 3 ondernemers worden naar Amsterdam gevlogen om daar hun bedrijf te pitchen. De winnaar gaat ervandoor met €10.000,-.

SEPTEMBER 2019

YAGgers hebben zeker niet stilgezeten en we hebben inmiddels 250 projecten op onze naam staan!