Kennismaking

Bij YAG ben jij zelf de baas! Wij hebben geen landelijk bestuur en daarom heb jij vanaf het moment dat je YAG’er wordt de teugels in handen. Dat betekent ook dat je direct verantwoordelijk bent voor de organisatie. Je doet zelf acquisitie naar nieuwe projecten en hebt nauw contact met de klant.

Sollicitatie

Leren staat bij de YAG centraal. Als kersverse YAG’er wordt je direct klaargestoomd om projecten te acquireren en advies te geven. Je krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan om je leercurve gestructureerd te laten stijgen én je krijgt maandelijks een training van een van onze trainingspartners. Alles draait erom dat jij en de YAG zo hard mogelijk blijven groeien.

Agenda

Ben jij een ondernemende student? Wil jij bedrijven helpen met hun belangrijke vraagstukken? De Young Advisory Group biedt jong talent een kans zich te ontwikkelen, een onderneming te runnen en te werken aan uitdagende projecten.

Twee keer per jaar is de YAG op zoek naar versterking. Lijkt dit je wat? Schrijf je dan nu in via het aanmeldingsformulier!

Max Garschagen

Max Garschagen

Nathalie Kegels

Nathalie Kegels

Iris Romein

Iris Romein

Floor ten Damme

Floor ten Damme

Jij?

Eva Houbiers

Eva Houbiers

Romée Geelen

Romée Geelen

Lisa van Meegeren

Lisa van Meegeren

Lieke Kroese

Lieke Kroese

Recruitment

Amsterdam

Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe consultants. Wil je meer informatie, neem contact op via solliciteer.amsterdam@youngadvisorygroup.nl .

Eindhoven - Tilburg

Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe consultants. Wil je meer informatie, neem contact op via solliciteer.et@yag.nl.

Groningen

YAG Groningen is op zoek naar nieuwe consultants!

Solliciteer hier.

Kennismakingsdag: 19 april 2018. Meld je hier aan.

Kan jij er niet bij zijn, maar wil je toch kennismaken met de YAG? Wij gaan graag een keer een kopje koffie met je drinken. Mailen kan dan naar solliciteer.groningen@yag.nl.

Sollicitatiedeadline: 29 april 2018

Rotterdam - Delft

YAG Rotterdam - Delft is op zoek naar nieuwe consultants!

Solliciteer hier.

Kennismakingsdag: 7 mei 2018. Meld je hier aan.

Kan jij er niet bij zijn, maar wil je toch kennismaken met de YAG? Wij gaan graag een keer een kopje koffie met je drinken. Mailen kan dan naar solliciteer.rd@yag.nl.

Sollicitatiedeadline: 11 mei 2018

Nog niet helemaal overtuigd?

De YAG biedt jou

  • Een ambitieuze organisatie met een groot netwerk
  • Uitdagende opdrachten voor uiteenlopende organisaties
  • Een mooie vergoeding voor elk project