Kennismaking

Bij YAG ben jij zelf de baas! Wij hebben geen landelijk bestuur en daarom heb jij vanaf het moment dat je YAG’er wordt de teugels in handen. Dat betekent ook dat je direct verantwoordelijk bent voor de organisatie. Je doet zelf acquisitie naar nieuwe projecten en hebt nauw contact met de klant.

Sollicitatie

Leren staat bij de YAG centraal. Als kersverse YAG’er wordt je direct klaargestoomd om projecten te acquireren en advies te geven. Je krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan om je leercurve gestructureerd te laten stijgen én je krijgt maandelijks een training van een van onze trainingspartners. Alles draait erom dat jij en de YAG zo hard mogelijk blijven groeien.

Agenda

Ben jij een ondernemende student? Wil jij bedrijven helpen met hun belangrijke vraagstukken? De Young Advisory Group biedt jong talent een kans zich te ontwikkelen, een onderneming te runnen en te werken aan uitdagende projecten.

Twee keer per jaar is de YAG op zoek naar versterking. Lijkt dit je wat? Schrijf je dan nu in via het aanmeldingsformulier!

Maxime Jacobs

Maxime Jacobs

Roos Walstock

Roos Walstock

Larissa Heshusius

Larissa Heshusius

Jacco Teitsma

Jacco Teitsma

Jij?

Sanne Schouteten

Sanne Schouteten

Lieke Kroese

Lieke Kroese

Louis Leestemaker

Louis Leestemaker

Chiem van Miltenburg

Chiem van Miltenburg

Recruitment

Amsterdam

YAG Amsterdam is op zoek naar nieuwe consultants!

Solliciteer hier.

Kennismakingsdag: 24 september 2018. Meld je hier aan.

Kan jij er niet bij zijn, maar wil je toch kennismaken met de YAG? Wij gaan graag een keer een kopje koffie met je drinken. Mailen kan dan naar solliciteer.amsterdam@yag.nl.

Sollicitatiedeadline: 30 september 2018

Eindhoven - Tilburg

YAG Eindhoven - Tilburg is op zoek naar nieuwe consultants!

Solliciteer hier.

Kennismakingsdag: 25 september 2018. Meld je hier aan.

Kan jij er niet bij zijn, maar wil je toch kennismaken met de YAG? Wij gaan graag een keer een kopje koffie met je drinken. Mailen kan dan naar kma.et@yag.nl.

Sollicitatiedeadline: 30 september 2018

Groningen

Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe consultants. Wil je meer informatie, neem contact op via mailto:solliciteer.groningen@youngadvisorygroup.nl.

Rotterdam - Delft

Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe consultants. Wil je meer informatie, neem contact op via https://podio.com/webforms/18290077/1229385.

Nog niet helemaal overtuigd?

De YAG biedt jou

  • Een ambitieuze organisatie met een groot netwerk
  • Uitdagende opdrachten voor uiteenlopende organisaties
  • Een mooie vergoeding voor elk project