Uw partner in strategisch advies

YAG selecteert een fris team voor ieder project, zodat uw bedrijf klaar wordt gestoomd voor de toekomst

ADVISEREN

Consultants van YAG worden maandelijks getraind door gerenommeerde bedrijven. Mede hierdoor zijn wij in staat kwalitatief advies te leveren waarmee bedrijven hun doelstellingen alsmede groot succes kunnen behalen.

ONDERNEMEN

Bij YAG werken we met een platte structuur. Dit maakt het mogelijk om te reageren op de hedendaagse dynamiek. Met elkaar vormen wij YAG en samen zorgen we voor een constant verbeterende organisatie.

ONTWIKKELEN

Bij YAG heerst er een constante drang om te verbeteren. Zowel intern als extern. Dat willen wij ook overbrengen op onze klanten. Meewerken aan de implementatie van ons advies doen we graag. Zodat uw bedrijf vooruitstrevend verder kan.

Wat we bieden:

Sinds het oprichten van YAG in 2011 hebben we als landelijke organisatie meer dan 250 projecten succesvol afgerond. Deze projecten zijn uitgevoerd bij verschillende opdrachtgevers, van startups tot multinationals in diverse sectoren.

Waarom YAG

Onze energie 
Iedereen die bij YAG werkt is student en wilt meer doen dan alleen studeren. Iedereen barst van de energie, waardoor we er alles aan doen om het beste resultaat te leveren.

Flexibel
Als student kunnen wij onze dagen flexibel inrichten. Daarnaast bestaat elke vestiging uit minstens 10 consultants, wat ons de mogelijkheid biedt om verschillende projecten op ieder gewenst tijdstip aan te nemen. 

Getrainde topstudenten
 
Bij YAG werken topstudenten vanuit een breed scala aan studieachtergronden. Om de kwaliteit van onze projecten te waarborgen worden onze consultants iedere maand getraind door onze partners. Dit is positief voor de projecten die we doen en daarnaast staat onze eigen ontwikkeling daarmee nooit stil.  

Betaalbaar 
Gezien we een stichting zijn die volledig gerund wordt door studenten, bieden we kwaliteit op maat voor een hele scherpe prijs. 

 

 

 

Waar zijn we goed in

CONCURRENTIEANALYSE
FINANCIERINGSONDERZOEK
GROEISTRATEGIE
INNOVATIESTRATEGIE
MARKTONDERZOEK
MODELLEREN / TOOLS
RISICOANALYSE
MVO PROJECTEN
DUURZAAMHEID

WAT UW VOORGANGERS VONDEN

EN VELE ANDERE 

QUESTIONS:

Hoe werkt het proces als ik een project met YAG wil aangaan?/ Hoe ziet een samenwerking met YAG eruit?

Wij werken met projectgroepen van vaak twee tot vier man. Eén daarvan is de projectleider en zal contact houden met de klant. Wij prefereren regelmatig contact en een nauwe samenwerking, zodat we zo goed mogelijk aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen. We trappen projecten altijd af met een kick-off bij de klant en sluiten het af met een eindoplevering. Daartussen kunnen nog (een) tussenoplevering(en), werksessies bij de klant en verscheidene meetings plaatsvinden, afhankelijk van het project.

Waar zijn jullie als YAG goed in?

Wij zijn allemaal zeer analytisch sterke en slimme studenten met een frisse blik. Vrijwel alle projecten met een strategische component zetten wij graag onze tanden in en brengen wij tot een professioneel en sterk advies. Verschillende soorten projecten staan op deze pagina.

Hoe garanderen jullie de kwaliteit?

Wij hebben verschillende manieren waarop we garanderen dat wat wij een hoog kwalitatief en nuttig advies leveren. Ten eerste staan wij in nauw contact met verscheidene trainingspartners (waaronder onze vaste trainingspartners: Berenschot, Roland Berger en McKinsey), die ons training geven én helpen op specifieke projecten. Daarnaast wordt vanuit elke vestiging feedback gegeven op elk project en proposal. Als laatste zorgen wij voor projectgroepen met verschillende achtergronden en ervaringen, die vaak aansluiten bij het project.

Welke prijs hanteren jullie?

Wij vragen 35 euro per uur per consultant.

Meer weten?

8 + 4 =