Uw partner in strategisch advies

YAG selecteert een fris team voor ieder project, zodat uw bedrijf klaar wordt gestoomd voor de toekomst

ADVISEREN

Consultants van YAG worden maandelijks getraind door gerenommeerde bedrijven. Mede hierdoor zijn wij in staat kwalitatief advies te leveren waarmee bedrijven hun doelstellingen alsmede groot succes kunnen behalen. In nauwe samenwerking met de klant en onze partners leveren wij een strak adviesrapport waarmee u de toekomst te lijf kan.

ONDERNEMEN

Bij YAG werken we met een platte structuur. Dit maakt het mogelijk om te reageren op de hedendaagse dynamiek. Met elkaar vormen wij YAG en samen zorgen we voor een constant verbeterende organisatie. Onze ondernemersgeest komt terug in ons consultancy werk: waarde voor de klant staat voorop en we zijn niet bang de handen uit de mouwen te steken!

ONTWIKKELEN

Bij YAG heerst er een constante drang om te verbeteren. Zowel intern als extern. Dat willen wij ook overbrengen op onze klanten. Meewerken aan de implementatie van ons advies doen we graag. Zo ontwikkelen uw bedrijf en wij samen.

Wat we bieden:

Sinds het oprichten van YAG in 2011 hebben we als landelijke organisatie meer dan 300 projecten succesvol afgerond. Deze projecten zijn uitgevoerd bij verschillende opdrachtgevers, van startups tot multinationals in diverse sectoren. Onze partners, alumni en kennis uit voorgaande projecten bieden ons een brede kennisbasis om uw specifieke vraagstuk in context te plaatsen. Onze frisse blik, doelgerichte aanpak en verscheidenheid aan kennisachtergronden vormen een strategisch advies op maat, uniek voor uw vraagstuk. 

Waarom YAG

Onze energie 
Iedereen die bij YAG werkt is student en wil meer doen dan alleen studeren. Iedereen barst van de energie, waardoor we er alles aan doen om het beste resultaat te leveren.

Flexibel
Als student kunnen wij onze dagen flexibel inrichten. Daarnaast bestaat elke vestiging uit minstens 10 consultants, wat ons de mogelijkheid biedt om verschillende projecten op ieder gewenst tijdstip aan te nemen. 

Getrainde topstudenten
 
Bij YAG werken topstudenten vanuit een breed scala aan studieachtergronden. Om de kwaliteit van onze projecten te waarborgen worden onze consultants iedere maand getraind door onze partners. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van ons advies en staat onze eigen ontwikkeling daarmee nooit stil. 

Betaalbaar 
Gezien we een stichting zijn die volledig gerund wordt door studenten, bieden we kwaliteit op maat voor een hele scherpe prijs. Onze resultaatgerichte aanpak heeft als doel de klantwens zo goed mogelijk te vervullen en de waardetoevoeging te maximaliseren.

 

 

 

Waar zijn we goed in

CONCURRENT-ANALYSE
FINANCIERINGSONDERZOEK
GROEISTRATEGIE
INNOVATIESTRATEGIE
MARKTONDERZOEK
MODELLEREN / TOOLS
RISICOANALYSE
MVO PROJECTEN
DUURZAAM-HEID

WAT UW VOORGANGERS VONDEN

EN VELE ANDERE 

jQuery(document).ready(function() { jQuery('#meer-bedrijven-button').click(function(e){ e.preventDefault(); jQuery("#meer-bedrijven-sectie .bedrijven-logo-rij:nth-child(n + 4)").css('display', 'flex'); jQuery('#meer-bedrijven-button-row').hide(); }); });

QUESTIONS:

Hoe werkt het proces als ik een project met YAG wil aangaan?/ Hoe ziet een samenwerking met YAG eruit?

Wanneer wij het eerste contact hebben gehad, zal YAG een proposal schrijven. Dit proposal bevat de projectomschrijving, inclusief deliverables, tijdlijn en prijs. Aan de hand van het proposal kan de klant aanpassingen aanvragen. Dit proposal is geheel vrijblijvend. Als de klant instemt met het proposal, kan het project beginnen.
Wij werken met projectgroepen van vaak twee tot vier man. Eén daarvan is de projectleider en zal contact houden met de klant. Wij prefereren regelmatig contact en een nauwe samenwerking, zodat we zo goed mogelijk aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen. We trappen projecten altijd af met een kick-off bij de klant en sluiten het af met een eindoplevering. Daartussen kunnen nog (een) tussenoplevering(en), werksessies bij de klant en verscheidene meetings plaatsvinden, afhankelijk van het project.

Waar zijn jullie als YAG goed in?

 Wij zijn allemaal zeer analytisch sterke en slimme studenten met een frisse blik. Vrijwel alle projecten met een strategische component zetten wij graag onze tanden in en brengen wij tot een professioneel en sterk advies. Inmiddels hebben wij in vele verschillende sectoren projecten opgeleverd, met een grote verscheidenheid aan vraagstukken. 
Heeft u vragen over specifieke projecten/sectoren/vraagstukken? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier voor referenties, projectvoorbeelden of verdere vragen.

Hoe garanderen jullie de kwaliteit?

Wij hebben verschillende manieren waarop we garanderen dat wat wij een hoog kwalitatief en nuttig advies leveren. Ten eerste staan wij in nauw contact met verscheidene trainingspartners (waaronder onze vaste trainingspartners: Berenschot, Roland Berger, BCG en McKinsey), die ons training geven én helpen op specifieke projecten. Daarnaast wordt vanuit elke vestiging feedback gegeven op elk project en proposal. Als laatste zorgen wij voor projectgroepen met verschillende achtergronden en ervaringen, die vaak aansluiten bij het project.

Welke prijs hanteren jullie?

Wij vragen 35 euro per uur per consultant. 

Projectvoorstel, vragen of een afspraak maken?

15 + 5 =