This is us

We are a diverse team of ambitious, academic students

CONSULTANTS

We consist of a team of top academic students with a wide range of study backgrounds. This ensures that we offer an innovating look and makes the advice that we deliver top quality. As a result, no strategic challenge is too great for us.

ENTREPRENEURS

At YAG we work with a flat structure, nobody is in charge. This makes it possible to respond quickly and effectively to today’s dynamics. In this way we create an organization that is constantly trying to improve.

STUDENTEN

At YAG we enjoy learning and looking for new challenges. Every day we are working to improve and that is why personal development is our top priority. Our partners also play an important role in this.

THEREFORE YAG!

EAGER TO LEARN

We are constantly developing ourselves. Both our hard and soft skills get a boost, helping us to grow as a consultant and as a person.

UP FOR A CHALLENGE

We tackle issues both within and outside our organization and are not afraid of a challenge.

WORLD IMPROVERS

We try to move the world forward. In this way, we deploy our strengths where help our help is needed.

A FRESH LOOK

We are active, ambitious and have diverse backgrounds. This provides a creative and fresh look at the strategic problems of companies.

COLLABORATORS

We find cooperation very important, we do this at both national and city level, with the aim of learning from each other as much as possible.

ACADEMIC AND PRACTICAL

We try to apply the theory from our studies to strategic issues in our projects.

WHO ARE WE?

AMSTERDAM

EINDHOVEN - TILBURG

GRONINGEN

ROTTERDAM - DELFT

Adrienne Rufener Adrienne Rufener

Adrienne Rufener

Adrienne Rufener Adrienne Rufener

Adrienne Rufener

Adrienne is een analist in hart en nieren. Cijfers zijn een tweede natuur voor haar. Haar vermogen om complexe vraagstukken op te lossen en processen te optimaliseren heeft ze verder ontwikkeld tijdens haar bachelor Econometrie & Operationele Research, die zij cum laude heeft afgerond. Nieuwsgierigheid is haar drijfveer met overwegende affiniteit voor financiële markten en duurzaamheid. Als sociaal dier haalt ze de meeste energie uit het neerzetten van resultaten met anderen, wat haar tot een echte teamplayer maakt. Om stoom af te blazen trekt ze het liefst haar hardloopschoenen aan, een passie die ontstaan is tijdens haar uitwisselingsperiode in Parijs. En in haar vrije tijd zit ze dan ook het liefst met een kaasje en een wijntje op het terras, omringd door een grote groep vriendinnen.

M
Anne Fleur Noordzij Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij

Met positieve energie als centraal punt in haar leven, is Anne Fleur niet snel bang voor uitdagingen. Een studieachtergrond in International Business met twee periodes in Mexico en Taiwan, en een passie voor ondernemerschap bracht haar bij YAG. Een master in Digital Business geeft haar de capaciteiten om in te spelen op de toekomst. Creativiteit is wat ze bijdraagt om zo elk project uniek te maken. Daarnaast spreekt ze in haar vrije tijd graag met vrienden af of probeert ze nieuwe Aziatische recepten uit in de keuken.

M
Cathelijne Pallandt Cathelijne Pallandt

Cathelijne Pallandt

Cathelijne Pallandt Cathelijne Pallandt

Cathelijne Pallandt

Door haar uiteenlopende interesses is Cathelijne een echte duizendpoot: na de bachelor PPLE (Politics, Psychology, Law and Economics) en een minor Geschiedenis cum laude te hebben afgerond, is zij begonnen aan de master Global Business & Sustainability. Complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken bestuderen is dan ook haar tweede natuur, en tevens iets wat ze graag inzet tijdens projecten. Met een passie voor verduurzaming staat zij vooraan in de rij om organisaties te helpen met deze transitie, of dat nou op financieel, organisatorisch of strategisch vlak is. In het weekend vindt je Cathelijne het liefst in een boshuisje in de buurt van een boek, een bordspel, een glas wijn en goed gezelschap.

M
Florian de Graaf Florian de Graaf

Florian de Graaf

Florian de Graaf Florian de Graaf

Florian de Graaf

Door de bachelor Informatiekunde heeft Florian de nodige kennis op het snijvlak van business en IT, ondersteund door hands-on programmeerervaring. Met een achtergrond in onder andere data science, machine learning en interactieontwerp werpt hij dan ook graag een frisse (digitale) blik op uiteenlopende problemen. Florian zet problemen om in uitdagingen en gebruikt zijn nieuwsgierigheid en creativiteit om tot de meest optimale oplossingen te komen. Deze creativiteit uitte zich ook in het afronden van een opleiding tot muziekproducer parallel aan zijn bachelor. Verder heeft hij een passie voor lekker eten (maken) en water- en wintersport.

M
Floris Somsen Floris Somsen

Floris Somsen

Floris Somsen Floris Somsen

Floris Somsen

Met een passie voor strategie is Floris altijd nieuwsgierig naar veranderingen en nieuwe kansen binnen organisaties. Vandaar dat hij na zijn bachelor Bestuurs- en organisatiewetenschap gekozen heeft voor een master Business Administration met een focus op strategie. Als consultant blinkt Floris uit in het komen met out of the box ideeën, het omgaan met veranderingen en het creëren van structuur. In zijn vrije tijd is hij bezig met muziek, reist hij graag en staat hij op het toneel. De liefde voor toneel is ook gebleken uit het feit, dat hij vorig jaar een van de grootste amateur theaterstukken van Nederland produceerde.

M
Igor Ooteman Igor Ooteman

Igor Ooteman

Igor Ooteman Igor Ooteman

Igor Ooteman

Na het afronden van de internationale multidisciplinaire Bachelor PPLE (Politics, Psychology, Law & Economics), ben ik dit jaar begonnen met de Master Conflict Resolution & Governance aan de Universiteit van Amsterdam. De Bachelor PPLE heeft mij geleerd om complexe maatschappelijke vraagstukken te benaderen vanuit meerdere invalshoeken en aansluitend argumentatie en aanbevelingen te formuleren. Ik heb gekozen voor deze master omdat ik mij graag verder wil specialiseren in de toepassing van onderhandelingsstrategieën en bemiddeling om geschillen en vraagstukken op te lossen. Ik haal veel voldoening uit het leren kennen van en samen werken met nieuwe mensen. Hierdoor kan ik met een frisse blik naar de toekomst kijken waar altijd wat te leren valt. Het liefst zou ik de hele winter in de bergen zitten en enkele dag door verse poeder skiën. Verder sta ik het liefst vooraan een dj set van begin tot het eind van een festival. Ook kan ik uren spenderen aan het organiseren van vakanties met mijn vrienden uit Amsterdam.

M
Ilse de Boer Ilse de Boer

Ilse de Boer

Ilse de Boer Ilse de Boer

Ilse de Boer

Samen met een enthousiaste gedreven groep doelen behalen, daar krijgt Ilse energie van. Dit blijkt ook wel uit het feit dat zij tijdens haar bachelor Medische Informatiekunde in de facultaire Studentenraad en in verschillende commissies heeft gezeten. Door haar brede interesse in verschillende onderwerpen, heeft zij besloten om na haar bachelor de overstap te maken naar een master Artificial Intelligence. Door haar analytisch denkvermogen is zij erg goed in het bedenken van optimale en vooral praktisch toepasbare oplossingen. Deze competenties in combinatie met haar sociale vaardigheden zorgen ervoor dat Ilse helemaal op haar plek is als consultant bij YAG. In haar vrije tijd spreekt zij het liefst af met vriendinnen, gaat zij naar een goed restaurant of kun je haar hardlopend in het Vondelpark vinden.

M
Juliette Talan Juliette Talan

Juliette Talan

Juliette Talan Juliette Talan

Juliette Talan

Enthousiasme, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die Juliette kenmerken. Met haar huidige master Business Information Management weet ze hoe je business met IT kan combineren en big data kan gebruiken om een strategisch voordeel te behalen. Onder andere door haar bachelor IBA, een fulltime bestuursjaar bij Aureus en haar exchange in business hub Singapore heeft ze geleerd om complexe vraagstukken kritisch te analyseren en op te lossen vanuit verschillende invalshoeken. Als sociale vlinder houdt ze van borrelplanken, feestjes en gezelligheid, maar je zou haar ook zomaar voorbij zien kunnen komen op haar ski’s of surfplank.

M
Lola Berkelmans Lola Berkelmans

Lola Berkelmans

Lola Berkelmans Lola Berkelmans

Lola Berkelmans

Breed geïnteresseerd, nieuwsgierig en houdt ervan de vraag achter de vraag te achterhalen. Drie eigenschappen die Lola typeren en die zij maar al te graag in zet als consultant. Met haar bachelor Europees en Internationaal recht en haar master in organisatiewetenschappen heeft ze geleerd om problemen via verschillende perspectieven aan te vliegen, iets wat haar goed van pas komt tijdens haar werk bij YAG. Haar droomproject? Het oplossen van strategische HR vraagstukken! In haar vrije tijd gaat ze graag naar de sportschool, is ze groot fan van Ottolenghi, houdt ze van podcasts en spendeert zij graag tijd met vrienden en familie.

M
Marijn Nijssen Marijn Nijssen

Marijn Nijssen

Marijn Nijssen Marijn Nijssen

Marijn Nijssen

Het combineren van sociale vaardigheden met een analytische blik in het oplossen van complexe vraagstukken heeft Marijn altijd al geïnteresseerd. Onder andere door een bachelor geneeskunde, commissie- en werkervaring in een UMC, is Marijn sterk in samenwerken, zich inleven in anderen en kritisch met informatie omgaan. Strategische en organisatorische vraagstukken in de gezondheidszorg, maar ook daarbuiten wekken zijn interesse. Door het combineren van de masters Science, Business and Innovation (Life&Health) en Healthcare Management kan hij vanuit diverse perspectieven naar dergelijke vraagstukken kijken. Verder geniet Marijn, als de tijd het even toelaat, het liefst met vrienden van het zonnetje.

M
Robin Kautz Robin Kautz

Robin Kautz

Robin Kautz Robin Kautz

Robin Kautz

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Geïnspireerd door Pippi Langkous, kiest Robin er vaak voor meteen het diepe in te duiken. Als er iets is wat haar kenmerkt is het dat ze problemen niet uit de weg gaat, maar ze met beide handen aanpakt tot ze zijn opgelost. Door haar studie Rechtsgeleerdheid weet ze uit veel informatie de kern van het probleem te halen om die vervolgens op een creatieve en gestructureerde manier op te lossen. Naast haar studie heeft ze internationale evenementen en symposia georganiseerd, ervaring die ze nu graag inzet bij YAG. In haar vrije tijd geniet Robin van lekker eten en staat ze graag op een surfplank. Haar droom is om haar mede-YAG’ers te paaien om een van de leuke “4% uitjes” te besteden aan een surftripje.

M
Thomas Bijl Thomas Bijl

Thomas Bijl

Thomas Bijl Thomas Bijl

Thomas Bijl

Hij omschrijft zichzelf als een idealist, iemand die met het doen van uiteenlopende projecten impact wil creëren om uiteindelijk bij te dragen aan een betere maatschappij. Met zijn studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap heeft Thomas geleerd om die maatschappij vanuit verschillende perspectieven te kunnen bestuderen en analyseren om op die manier snel in te kunnen spelen op de meest actuele vraagstukken. Daarnaast kan hij de afgeronde vaardigheidstrainingen advieskunde, interviewen en conflicthantering bij YAG volop ten uitvoer brengen. In zijn vrije tijd behoren hardlopen, wielrennen of volleyballen tot de belangrijkste uitlaadklep. Verder staan het maken van een aantal verre reizen met stipt bovenaan de bucketlist, al zal Utrecht altijd de plek blijven waar hij echt thuiskomt.

M
Berfin Tas Berfin Tas

Berfin Tas

Berfin Tas Berfin Tas

Berfin Tas

Na het behalen van haar VWO diploma besloot Berfin zich verder te verdiepen in haar interesse in economie en het bedrijfsleven. Ze startte met de bachelor Economics and Business Economics in Nijmegen, waar ze de afgelopen jaren een breed scala aan kennis en vaardigheden heeft opgedaan op het gebied van internationale bedrijfseconomie. Met haar ambitieuze en gedreven karakter zet ze graag haar tanden in uitdagende projecten, zo ook in een onderzoeksproject voor AkzoNobel waaruit bleek dat ze een sterke affiniteit heeft met consultancy. Ook buiten haar studie zoekt ze graag nieuwe uitdagingen op om zich verder te ontwikkelen. Zo heeft ze hiervoor stage gelopen bij Rabobank, waar ze op de afdeling Bedrijven praktische kennis heeft opgedaan over het bedrijfsleven en heeft ze tegelijkertijd bij Marketing & Communicatie haar communicatieve vaardigheden verder ontwikkeld. Bij YAG hoopt Berfin met haar passie en enthousiasme bij te dragen aan het verbeteren van bedrijven en zich verder te ontwikkelen als consultant.

M
Boris van der Voorn Boris van der Voorn

Boris van der Voorn

Boris van der Voorn Boris van der Voorn

Boris van der Voorn

Boris is geboren en getogen in de mooie stad Tilburg. Na het behalen van zijn VWO-diploma is hij gestart aan de Bachelor Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Zijn interesse in het beroep als consultant is begonnen bij het vak Management & Informatie Systemen, waarbij de studenten innovatieve technologische oplossingen bedachten voor casussen van bedrijven. Zijn doel voor zijn carrière is dan ook om later als consultant in de IT sector te werken. Naast zijn studie heeft Boris op verschillende manieren hard gewerkt aan zijn persoonlijke ontwikkeling, hij is namelijk mentor geweest van eerstejaars studenten, heeft meerdere commissies gedaan bij zijn studievereniging, waaronder het organiseren van de Consultancy Days Tilburg en tot slot is hij External Affairs Officer geweest van het bestuur van Asset | Strategy & Logistics. Zijn motto "je bent nooit te oud om iets te leren" stimuleert zijn passie en doorzettingsvermogen om hard te werken aan de projecten van uw bedrijf en tegelijkertijd zichzelf verder persoonlijk te ontwikkelen!

M
Dagmar Ort Dagmar Ort

Dagmar Ort

Dagmar Ort Dagmar Ort

Dagmar Ort

“Niet alleen een dromer, maar ook doener”. Met groot enthousiasme maakt de 21-jarige Vinkeveense Dagmar al haar dromen waar. Zo ging zij twee jaar lang in haar eentje reizend en werkend door Australië heen, begon zij anderhalf geleden aan de bachelor International Business Administration aan Tilburg University, en gaat zij over een half jaar op exchange naar Canada. In haar vrije tijd hockeyt en wandelt ze veel, is ze actief lid bij studievereniging Asset IB&M, maar is ze vooral aan het plannen hoe zij haar huidige droom gaat realiseren: De weg terug naar Australië vinden om daar vervolgens een consultant te worden op het gebied van verduurzaming! Hierin is YAG de ultieme leerschool voor haar, waar ze haar analytische vermogen en gedrevenheid aan het werk kan zetten door zich vast te bijten in uitdagende vraagstukken en zo de kneepjes van het vak te leren.

M
Ireen van der Weerden Ireen van der Weerden

Ireen van der Weerden

Ireen van der Weerden Ireen van der Weerden

Ireen van der Weerden

Na op 17-jarige leeftijd haar VWO te hebben afgerond, besloot Ireen op kamers te gaan en te gaan studeren aan Tilburg University. Van begin af aan zocht ze naast haar studie International Business Administration manieren om zichzelf te ontwikkelen. Zo is ze actief lid geworden bij de roeivereniging TSR Vidar, is ze penningmeester geweest van haar dispuut en heeft ze een half jaar in Peru gestudeerd. Na het afronden van haar bachelor heeft ze een full-time bestuursjaar gedaan als vice-voorzitter bij Fractie Front en als lid van de universiteitsraad. In september zal ze beginnen aan haar master Finance, waarnaast ze vol enthousiasme klaar staat om zich in te zetten voor nieuwe projecten. Als consultant bij YAG hoopt ze zich op professioneel en persoonlijk gebied te ontwikkelen waardoor ze leergierig en gedreven klaar staat voor verschillende projecten binnen uw bedrijf!

M
Karlijn Martens Karlijn Martens

Karlijn Martens

Karlijn Martens Karlijn Martens

Karlijn Martens

‘Studeren is combineren’ is Karlijn op het lijf geschreven. Na het afronden van het VWO had Karlijn op 17 jarige leeftijd een kamer gevonden en besloot ze aan Tilburg University te gaan studeren. Vanaf het begin van haar Bachelor Bedrijfseconomie vindt ze het belangrijk om zich te ontwikkelen naast haar studie. Zo was ze onder andere penningmeester van de studentenvereniging , organiseerde zij de Tilburg Career Days, studeerde ze een half jaar in Japan en liep ze een analytische stage binnen Sales. Ondertussen is ze bezig met haar Masters Marketing Management & Marketing Analytics waarnaast ze zich volledig inzet voor alle projecten die op haar pad komen. Met haar assertiviteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme richt ze zich nu op de grote wereld van consultancy.

M
Marijn van den Burg Marijn van den Burg

Marijn van den Burg

Marijn van den Burg Marijn van den Burg

Marijn van den Burg

Op 17 jarige leeftijd, met net zijn havo-diploma op zak, besloot Marijn Hanzestad Zutphen in te ruilen voor kruikenstad Tilburg. Na eerst een jaar Commerciële Economie gestudeerd te hebben aan het HBO, werd de economische studie vervangen voor de Bachelor Bestuurskunde aan Tilburg University. Hij besloot zich meer te gaan richten op beleid en het openbaar bestuur, in combinatie met het publiekrecht. Binnen deze studie ontwikkelde hij zijn interesse voor het consultancy vak. Door zich te storten op grote en kleine vraagstukken ontwikkelde hij een kritische blik met een oplossingsgerichte aanpak. Naast zijn studie was Marijn actief bij de studievereniging Magister JFT | Juribes door middel van een bestuursjaar als commissaris externe betrekkingen. Daarnaast is hij ook een jaar actief lid geweest binnen de universiteitspolitiek als faculteitsraadlid van Tilburg Law School. Mede door deze ervaringen, in combinatie met zijn studie, is hij bereid om zich te storten op beleidsmatige en strategische vraagstukken die spelen binnen uw bedrijf! Door te denken in mogelijkheden in plaats van problemen hoopt Marijn zijn consultancy skills te verbreden en uw bedrijf verder te laten groeien!

M
Marloes Coolen Marloes Coolen

Marloes Coolen

Marloes Coolen Marloes Coolen

Marloes Coolen

Gedreven, enthousiast en energiek, zijn woorden die Marloes omschrijven. Na het Gymnasium te hebben afgerond in Utrecht, vertrok ze naar het zuiden om Biomedische Technologie te gaan studeren. In deze studie leert ze de medische wereld kennen, maar krijgt ze daarnaast ook een sterke technische basis. Tijdens haar studententijd zit Marloes niet graag stil. Zo heeft ze een jaar in een studententeam gezeten en is ze actief bij een studentenvereniging, waar ze een bestuursjaar en meerdere commissies heeft gedaan. In haar vrije tijd houdt ze van hockeyen, muziek of is ze te vinden op het terras! Samenwerken in een gemotiveerd team geeft Marloes energie en ze houdt ervan zich vast te bijten in projecten, iets wat ze bij YAG zeker gaat gebruiken. Naast haar interesse in de medische wereld, hoopt ze dit in een breed scala van bedrijven toe te passen.

M
Noor Houben Noor Houben

Noor Houben

Noor Houben Noor Houben

Noor Houben

Aan doorzettingsvermogen schort het bij Noor absoluut niet. Na het behalen van haar Havo diploma merkte ze dat ze meer uitdaging zocht. Vastberaden om naar de universiteit te gaan besloot ze nog twee jaar VWO aan haar middelbare school carrière te plakken. Na het behalen van haar VWO diploma besloot Noor op 19-jarige leeftijd het mooie Limburg te verlaten voor Tilburg. Hier wist ze tijdens haar bachelor International Business Administration haar analytische vermogen te verfijnen. Verschillende culturen en internationale betrekkingen liggen haar nog steeds nauw aan het hart, wat heeft geleid tot de master International Management. Naast haar studie is Noor ook nog actief bij studievereniging Asset IB&M waar ze al vele evenementen heeft bijgewoond en georganiseerd. Verder spendeert Noor haar vrije tijd het liefst met vrienden en hecht ze hier dan ook veel waarde aan.

M
Siem ter Braake Siem ter Braake

Siem ter Braake

Siem ter Braake Siem ter Braake

Siem ter Braake

Nadat Siem met een cum laude waardering zijn VWO afgerond had was het tijd voor een nieuwe stap. Zijn geboorteplaats Hilversum werd verruild voor tech-hoofdstad Eindhoven en hij besloot een punt te zetten achter zijn topsportcarrière in de atletiek. In Eindhoven startte hij met zijn studie Werktuigbouwkunde die hij aanvult met een minor in Technische Bedrijfskunde. Daarnaast is hij actief bij zijn studentenvereniging E.S.C waar hij deelneemt in verschillende commissies. Naast zijn technische achtergrond heeft Siem een grote interesse in optimalisatie binnen het bedrijfsleven. Met zijn inzicht, discipline en enthousiasme gaat hij graag voor uw bedrijf aan de slag.

M
Sophie Cooijmans Sophie Cooijmans

Sophie Cooijmans

Sophie Cooijmans Sophie Cooijmans

Sophie Cooijmans

Na het Gymnasium afgerond te hebben in Gouda, is Sophie verhuisd naar Eindhoven in het zonnige zuiden. Hier heeft zij haar bachelor Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven afgerond. Deze studie sluit perfect aan bij de interesses van Sophie, namelijk de techniek en het bedrijfsleven. Na de zomer zal zij beginnen met de master Operations, Management & Logistics om zich nog verder te verdiepen in het analyseren van bedrijfsprocessen. Tijdens haar studie heeft deze Gouwenaar zich ontwikkeld als voorzitter en als penningmeester bij het dispuut l’Attaque Attique. Daarnaast heeft zij ook ervaring opgedaan door stage te lopen bij de afdeling inkoop van een bouwbedrijf. Verder is zij vaak op de tennisbaan te vinden om een balletje te slaan. Mocht je haar niet kunnen vinden dan is zij waarschijnlijk ergens een goed boek aan het lezen. Met haar enthousiasme, creativiteit en analyserend vermogen staat zij klaar om aan de slag te gaan voor uw bedrijf!

M
Tijmen van Zutphen Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen

Na de volledige jeugdopleiding van zijn voetbalclub uit Uden te hebben uitgespeeld besloot Tijmen dat het tijd was voor iets anders. Hij verruilde zijn ouderlijk huis op 19-jarige leeftijd voor een studentenkamer in oud-Woensel. Na anderhalf jaar veel geleerd te hebben binnen een technische scale-up uit Son, besloot hij dat het wederom tijd was voor iets anders. Dit keer verruilde hij zijn studie, baan én woonplaats. Technische bedrijfskunde bachelor werd Business Analytics master, Eindhoven werd Tilburg en hij werd consultant bij YAG. Door zijn kennis van de operationele kant van bedrijven aangevuld met een sterk wiskundig onderlegde basis en een gezonde dosis enthousiasme weet hij altijd een nuttige bijdrage te leveren aan de vraagstukken van bedrijven. Als consultant bij YAG hoopt hij dan ook niet alleen goed advies te kunnen bieden maar ook iets extra’s bij te kunnen dragen aan bedrijven en de samenleving.

M
Timo Homma Timo Homma

Timo Homma

Timo Homma Timo Homma

Timo Homma

Nadat Timo zijn middelbare schooltijd afsloot met Cum Laude voor VWO, maakte de frisse buitenlucht uit Overijssel plaats voor een stevige bries innovatie door naar Eindhoven te verhuizen. Hier startte hij met de studie toegepaste wiskunde aan de technische universiteit. Na het eerste jaar besloot Timo dat het ook interessant was om technische bedrijfskunde te studeren naast zijn huidige studie. Naast het fanatiek studeren heeft Timo gewerkt als student assistent bij verschillende vakken. De combinatie van wiskunde met bedrijfskunde zorgt ervoor dat hij in staat is om kritisch te kijken naar vraagstukken op het gebied van optimalisatie binnen het bedrijfsleven. Hij kijkt er naar uit om te werken aan projecten op verscheidene vlakken om zo een bijdrage te leveren aan de bedrijven.

M
Tom McAllister Tom McAllister

Tom McAllister

Tom McAllister Tom McAllister

Tom McAllister

Gespannen maar vol goede moed verhuisde Tom een paar jaar geleden naar Tilburg. Vanaf jonge leeftijd wist hij al dat hij na zijn middelbareschooltijd meteen op kamers wilde. Zijn droom kwam uit wanneer hij naar een groot herenhuis verhuisde om aan zijn studie Liberal Arts and Sciences te beginnen. Naast zijn studie is Tom actief lid geweest van studentenvereniging T.S.C. St. Olof en voorzitter geweest van zijn dispuut. Naast de vele extra curriculaire activiteiten bij zowel zijn studentenvereniging als zijn dispuut is Tom werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling als werkstudent. Wanneer er een plekje vrij is in zijn agenda hockeyt, golft en leest hij graag. Bovendien is Tom graag tussen de mensen, dit gaat gepaard met zijn studie waar hij de focus legt op sociologie. Desalniettemin is Tom als YAG consultant klaar om zijn energie te steken in projecten uit verschillende branches! Tom hoopt zich de komende tijd verder te ontwikkelen tot een allround consultant die vol enthousiasme vraagstukken blootlegt!

M
Barbera de Mol Barbera de Mol

Barbera de Mol

Barbera de Mol Barbera de Mol

Barbera de Mol

Een onafhankelijke en originele denker, overtuigend en verbindend. Barbera is op haar best in complexe materie, waar ze met een scherp oog voor menselijke verhoudingen en communicatie oplossingen zoekt voor technologische vraagstukken. In haar studie Artificial Intelligence komen zowel haar analytische en cognitieve kwaliteiten tot hun recht als haar interesses in communicatie, filosofie en taalkunde. Hierdoor weet ze niet alleen raad met het analyseren maar ook het interpreteren van data. Vol energie combineert Barbera haar studie met veel sociale en sportieve activiteiten; zo verdeelt ze wekelijks het spel tijdens het voetballen, staat ze in de zomer graag op een windsurfplank en eindigt ze haar hardloopronde altijd met een flinke sprint.

M
Cleo Luxembourg Cleo Luxembourg

Cleo Luxembourg

Cleo Luxembourg Cleo Luxembourg

Cleo Luxembourg

Met een scherpe, analytische blik zal Cleo een probleem of case aanvliegen. Ze komt snel tot de kern van de zaak en is er als echte doorzetter op gebrand deze eigenschappen in de praktijk te brengen tot de perfecte consultant. Ook haar gevoel voor duurzaamheid en financiën, dat zij verder heeft ontwikkeld tijdens haar Bachelor Economics & Business Economics en de Master International Financial Management, zal hierbij van pas komen. Bovendien is Cleo een verbindende factor en beschikt zij over sterk ontwikkelde sociale capaciteiten, tot uiting komend in verscheidene commissies en gedurende haar minor in Porto. Als heuse Bourgondiër houdt Cleo verder van lekker eten, koken en het vinden van de leukste hotspots. Maar voor een fijn gesprek met een goed glas wijn ben je bij haar ook aan het juiste adres!

M
Eveline Sahni Eveline Sahni

Eveline Sahni

Eveline Sahni Eveline Sahni

Eveline Sahni

Als enthousiaste, betrokken studente is Eveline klaar om haar horizon te verbreden als consultant bij YAG. Met het structurele en analytische denkvermogen wat ze tijdens haar bachelor technische bedrijfskunde heeft ontwikkeld zet ze zich in om het beste resultaat te behalen. Ze vindt het belangrijk om zich op professioneel vlak te blijven ontwikkelen en wil na meerdere commissies gedaan te hebben, hier bij YAG een serieus vervolg aan geven. Als echte teamplayer is ze behulpzaam en tackelt ze gezamenlijk complexe problemen. Naast haar studie spendeert ze veel tijd met vrienden en familie en zodra de zon begint te schijnen geniet ze graag van een drankje in het park.

M
Ewoud Vos Ewoud Vos

Ewoud Vos

Ewoud Vos Ewoud Vos

Ewoud Vos

Ewoud is een enthousiaste en nieuwsgierige student die niet snel zijn hand omdraait voor een uitdaging. Geen puzzel of spelletje kan gespeeld worden voordat de beste tactiek ontrafeld is. Dit komt goed van pas bij zijn master Econometrics, Operation Research, and Actuarial Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast zijn studie heeft Ewoud verschillende nevenactiviteiten gedaan om andere ervaringen op te doen. Met zijn sterke analytische vaardigheden weet hij binnen YAG de theorie en de praktijk met elkaar te laten verbinden om zo tot de beste oplossing te komen. In zijn vrije tijd is hij in het zwembad, op de racefiets of in de keuken te vinden waar hij maar al te graag uit zijn collectie van kookboeken een nieuw recept aan het testen is.

M
Ilse Weusthuis Ilse Weusthuis

Ilse Weusthuis

Ilse Weusthuis Ilse Weusthuis

Ilse Weusthuis

Enthousiast, empathisch en altijd het naadje van de kous willen weten. Ilse wil snappen hoe het zit en heeft een scherpe blik. Haar brede maatschappelijke interesse kan ze goed kwijt in de bachelor Liberal Arts en Sciences bij University College Groningen, waar ze zich specialiseert in International Business & Entrepreneurship. Hierbij kan ze haar organisatietalent en analytische vaardigheden goed gebruiken. Ook heeft ze door haar bestuurswerkzaamheden al de nodige ervaring met projectmatig werken in multidisciplinaire teams. In haar vrije tijd maakt ze graag heerlijke gerechten voor haar vrienden of gaat ze op pad naar het buitenland.

M
Jens van den Brug Jens van den Brug

Jens van den Brug

Jens van den Brug Jens van den Brug

Jens van den Brug

Jens is een enthousiaste, sociale en empatische student die graag dichtbij het gevoel van iemand wil komen. Gedurende zijn dubbele Master Economics en Finance wil hij zijn horizon verbreden als consultant bij YAG. Zijn sterke wiskundige en economische vaardigheden zullen hier zeker bij te pas komen. Door meerdere commissies en parttime besturen is Jens doelgericht en een team player. In zijn vrije tijd luistert Jens graag naar podcast, leest hij veel en staat die regelmatig op te tennisbaan om een balletje te slaan. Bovendien geniet hij volop van het Groningse studentenleven!

M
Jeroen Timmer Jeroen Timmer

Jeroen Timmer

Jeroen Timmer Jeroen Timmer

Jeroen Timmer

Jeroen is een nieuwsgierige en ambitieuze student met een erg brede kennis en interesse. Naast het feit dat hij een dubbele master in Real Estate Studies en International Financial Management doet, is dit ook te merken aan de vele feitjes over allerlei onderwerpen die hij uit zijn mouw schudt. Zijn analytische vaardigheden past hij graag bij YAG toe om problemen te structuren, zodat hij deze vervolgens op een creatieve manier kan op lossen. Bij YAG wil hij zich blijven ontwikkelen en uitdagen en dat hij uitdagingen niet uit de weg gaat blijkt uit het feit dat hij een half jaar in Japan heeft gestudeerd. In zijn vrije tijd reist Jeroen graag en als iemand filmadvies nodig heeft is die bij hem ook aan het goede adres.

M
Jesk Jaeger Jesk Jaeger

Jesk Jaeger

Jesk Jaeger Jesk Jaeger

Jesk Jaeger

Een van de belangrijkste eigenschappen van Jesk is dat ze niet bang is. Niet bang om in het diepe te springen en niet bang om uit haar comfortzone te stappen en andere nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jesk is analytisch erg sterk en heeft veel oog voor detail. Haar vermogen tot logisch redeneren heeft haar al ver gebracht en komt bij haar MSc Scheikunde en bij YAG ook goed van pas. Waar ze zich binnen haar studie verdiept in toepassingen van materialen en duurzame oplossingen, houdt haar gedrevenheid hier niet op. Gecombineerd met veel commissie- en bestuurservaring kan Jesk doorzetten als geen ander. Ze is ook regelmatig hardlopend, op het hockeyveld of op een terras te vinden. Vrije tijd brengt ze het liefst eigenlijk helemaal niet in Nederland door, maar gaat ze naar een nieuwe plek voor avontuur.

M
Kim van Vliet Kim van Vliet

Kim van Vliet

Kim van Vliet Kim van Vliet

Kim van Vliet

Kim is een energieke, enthousiaste en betrokken studente. Naast haar studie International Relations & Organization volgt ze ook Arabisch omdat ze wel van een uitdaging houdt. Kim is nieuwsgierig en breed georiënteerd. Ervaring met organiseren en gestructureerd werken deed ze op tijdens haar middelbare schooltijd door twee keer de internationale Haarlem Model United Nations conferentie te organiseren. Naast studeren en YAG is Kim liefhebber van reizen, hockeyen en tijd doorbrengen met haar vriendinnen.

M
Koen van den Assem Koen van den Assem

Koen van den Assem

Koen van den Assem Koen van den Assem

Koen van den Assem

Empatisch, creatief, stressbestendig; Koen houdt zijn hoofd altijd koel. Hij combineert de studies International Relations and International Organizations en Filosofie, en kan door zijn brede kennis en interesses vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken belichten. Daarnaast heeft hij veel bestuurservaring opgedaan tijdens een fulltime bestuursjaar en diverse commissiefuncties. In zijn vrije tijd houdt Koen van hardlopen, basketbal, fietsen, en gezelligheid op de vele terrassen van Groningen.

M
Maloe van den Hoogen Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen Maloe van den Hoogen

Maloe van den Hoogen

Vanuit haar brede interesse heeft Maloe een positieve maar kritische blik op het leven. Naast haar studie International Business gaat ze graag nieuwe uitdagingen aan, waarin ze haar enthousiasme, flexibiliteit en nieuwsgierigheid kwijt kan. Met veel doorzettingsvermogen pakte ze eerder taken op in een bestuursfunctie waar planning en organisatie haar op het lijf geschreven bleken. Maloe weet bij complexe taken goed overzicht te houden en is stressbestendig. Ze geniet ervan om haar sterke sociale vaardigheden en inlevingsvermogen in te zetten om nauw samen te werken. Ze schuwt het overleg niet en schrikt er niet voor terug gerichte feedback te geven. Haar vrije tijd brengt Maloe graag door met vrienden en familie. Ze geniet dan van een wandeling in het park, een wijntje op het terras, een bezoek aan een interessante tentoonstelling of een trip naar een gebied waar wat te ontdekken valt.

M
Marit van Heerwaarde Marit van Heerwaarde

Marit van Heerwaarde

Marit van Heerwaarde Marit van Heerwaarde

Marit van Heerwaarde

Een grote interesse in consultancy, een doorzetter en een passie voor reizen. Drie eigenschappen die Marit kenmerken maar bij lange na niet de hele lading dekken. In de afgelopen jaren heeft Marit veel ervaring opgedaan in het werken in teamverband en haar organisatievaardigheden ontwikkeld door lid te zijn van verschillende commissies. Ze heeft al even mogen ruiken aan het consultancy vak gedurende haar fulltime bestuursjaar en combineert nu met veel enthousiasme haar studie met YAG. Marit is veelal op zoek naar de grote lijnen in het verhaal, maar om alle aspecten van een vraagstuk goed in kaart te kunnen brengen en om niet uit het oog te verliezen wat er bij de klant leeft, verdiept ze zich ook zonder moeite in de details. In haar vrije tijd is Marit te vinden op het hockeyveld, verdiept in een goed boek of op het terras met haar vriendinnen!

M
Youp Okhuizen Youp Okhuizen

Youp Okhuizen

Youp Okhuizen Youp Okhuizen

Youp Okhuizen

Vanaf jongs af aan heeft Youp al een passie voor nieuwe uitdagingen, zowel op sportief als ondernemend gebied. Naast zijn Bachelor Economics and Business Economics heeft hij zich altijd druk bezig gehouden met verschillene commissies en leuke business ideeën waarbij hij zijn brede kennis van financiële en economische zaken goed kan inzetten om uiteenlopende vraagstukken aan te pakken. Momenteel volgt hij de Master Finance en richt hij zich vooral op de energie transitie. Vanuit zijn studie heeft hij de nodige analytische vaardigheden ontwikkelt waarbij hij met een kritisch blik kan kijken naar strategische uitdagingen voor organisaties. Daarnaast heeft Youp een fascinatie voor andere culturen en talen, iets wat is ontstaan vanuit zijn internationale opvoeding in Singapore en Australië. In zijn vrije kan je hem vinden langs het sportveld of op een terras met een groep vrienden en een biertje in de hand.

M
Boyd Wallien Boyd Wallien

Boyd Wallien

Boyd Wallien Boyd Wallien

Boyd Wallien

Boyd is een gedreven student die zich graag breed ontwikkelt naast zijn studie. Zo heeft hij naast zijn studie Rechtsgeleerdheid in Rotterdam het Honoursprogramma gevolgd, stage gelopen bij een advocatenkantoor en de introductieweek georganiseerd bij zijn studentenvereniging. Nadat hij zijn bachelor heeft afgerond is hij penningmeester geworden van zijn studentenvereniging. Hier heeft hij in een coronajaar geleerd om problemen behapbaar te maken en op te lossen. Ook heeft hij hier grote projecten begeleid, zoals de installatie van zonnepanelen. Boyd is nu bezig met zijn master Ondernemingsrecht in Rotterdam. Om zich breed te blijven ontwikkelen naast het juridische van zijn studie was YAG voor hem de uitgelezen plek. Hij heeft dan ook altijd zin om zich vast te bijten in de strategische vraagstukken van onze klanten. In zijn vrije tijd houdt hij van voetballen en koken en doet die graag een biertje met zijn vrienden.

M
Daphne Moors Daphne Moors

Daphne Moors

Daphne Moors Daphne Moors

Daphne Moors

Al van jongs af aan is Daphne erg breed geïnteresseerd. Getallen om haar heen trokken al snel haar aandacht, maar creatieve ideeën en bezigheden ging ze ook niet uit de weg. Daphne heeft eerst economie gestudeerd, waarna ze de stap richting econometrie heeft gemaakt, om wat meer in de kwantitatieve hoek te duiken. Ook haar interesse in nieuwe culturen is tot bloei gekomen gedurende haar minor in Indonesië en later haar bestuursjaar bij the Netherlands-Asia Honours Summer School. Ze vindt het ontzettend leuk bezig te zijn met strategische vraagstukken en met haar overweldigende enthousiasme en energieniveau is ze een goede aanvulling op het YAG-team. Zelfontwikkeling staat bij Daphne hoog in het vaandel en zo hoopt ze veel van haar YAG-collega’s te mogen leren. Verder staat ze graag in de keuken en kun je haar in het zwembad, de sportschool of op de dansvloer vinden.

M
Dewi Brugge Dewi Brugge

Dewi Brugge

Dewi Brugge Dewi Brugge

Dewi Brugge

Dewi is een kritische, ondernemende en analytisch sterke student die als een echte organisator graag de leiding neemt om van elk project een succes te maken. Een semester studeren in Berlijn, verschillende commissies bij zowel haar studie- als studentenvereniging en een minor over duurzaamheid zijn enkele highlights van haar studententijd. Na de International Bachelor Economics and Business Economics was Dewi de ambitieuze en gedreven sfeer van de Erasmus Universiteit nog niet zat. Ze is momenteel bezig met de master Strategic Management, waar ze haar kennis over de analyse en implementatie van bedrijfsstrategieën verder kan uitbreiden. In haar vrije tijd kan je Dewi vinden in de sportschool of op het hockeyveld. Ook spendeert ze graag tijd met vrienden en familie, bijvoorbeeld door lekker uit eten te gaan of zelf een nieuw receptje uit te proberen.

M
Emma Ligthart Emma Ligthart

Emma Ligthart

Emma Ligthart Emma Ligthart

Emma Ligthart

Emma is een veelzijdige ambitieuze harde werker. Tijdens haar studie Econometrie en Operationele Research merkte Emma dat zij naar meer op zoek was dan de wiskundige kant van problemen. Ze koos ervoor om Econometrie met een tweede bachelor Filosofie te combineren om zo ook op existentiële en ethische vragen antwoord te vinden. Emma heeft zichzelf tijdens haar twee bachelors breed ontwikkeld en geleerd om problemen vanaf meer dan één kant aan te vliegen. Met haar unieke studiecombinatie bevindt haar kennis zich zowel in de bèta als in de alfa hoek. Emma wilde meer dan met haar neus in de boeken zitten. In haar zoektocht naar impactvolle praktijkervaring belandde zij bij YAG. Haar analytisch vermogen en probleemoplossende denkwijze zijn kwaliteiten die ze graag inzet bij haar consultancy werk. Haar vrije tijd spendeert Emma graag met haar vrienden of familie, het liefst met een biertje in de hand.

M
Isabel Wessels Isabel Wessels

Isabel Wessels

Isabel Wessels Isabel Wessels

Isabel Wessels

Isabel is een energieke en academisch sterke student die nieuwsgierigheid, lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Na in haar jeugd veel in het buitenland te hebben gewoond heeft ze haar internationale opleiding voortgezet op de Erasmus Universiteit, waar ze na haar bachelor Economics and Business Economics en master International Economics nu de master Strategic Management volgt. Haar internationale achtergrond en vele verschillende ervaringen tijdens haar studie, zoals meerdere commissies, een stage bij Unilever en onderzoeksprojecten in Ghana en Aruba, hebben haar gevormd tot een creatieve denker met brede interesses en een oplossingsgerichte mindset. In haar vrije tijd houdt Isabel van uitgebreid koken en lang tafelen met vriendinnen, gaat ze naar hockeytraining of ontdekt ze nieuwe steden.

M
Jasmijn Langenhuijzen Jasmijn Langenhuijzen

Jasmijn Langenhuijzen

Jasmijn Langenhuijzen Jasmijn Langenhuijzen

Jasmijn Langenhuijzen

Jasmijn is een breed geïnteresseerde student die energie krijgt van het oplossen van problemen waarvoor creatieve oplossingen nodig zijn. Naast haar bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, heeft Jasmijn verschillende nevenactiviteiten gedaan om meer ervaring op te doen in de praktijk. Onder andere haar deelname in meerdere commissies, uitwisseling naar Shanghai en een Finance stage bij Randstad zijn ervaringen waar zij ontzettend veel van heeft geleerd. Haar diverse achtergrond en brede interesse komen Jasmijn dan ook goed van pas als consultant bij YAG. In haar vrije tijd gaat Jasmijn het liefst op reis om daar nieuwe culturen te ontdekken, of als het lekker weer is drinkt ze ook graag een wijntje op een terras.

M
Liselotte Polders Liselotte Polders

Liselotte Polders

Liselotte Polders Liselotte Polders

Liselotte Polders

De “niet lullen maar poetsen” mentaliteit van Rotterdam is Liselotte ten voeten uit; analytisch, kritisch en vooral klaar om de handen uit de mouwen te steken. Na een bachelor International Business Administration is ze nu begonnen met een master International Management aan de Rotterdam School of Management in Rotterdam, terwijl ze bij YAG haar passie voor strategie consulting verder uitbouwt. Complexe data verwerken tot werkbare inzichten en strategische vraagstukken oplossen is waar Liselotte het meeste energie van krijgt, en waar ze dankzij een tal aan stages bij verschillende bedrijven ook al redelijk wat ervaring in heeft. Nieuwsgierigheid en een passie om nieuwe dingen te leren zorgt ervoor dat Liselotte nooit een uitdaging uit de weg gaat, en op elk project zichzelf en het team uitdaagt om het onderste uit de kan te halen. Naast studie en werk houdt Liselotte zich vooral bezig met zo veel mogelijk terrasjes en restaurants uitproberen in Rotterdam en omstreken en, zolang de pandemie het toestaat, nieuwe culturen te ontdekken over de grens.

M
Lucie Wyatt Lucie Wyatt

Lucie Wyatt

Lucie Wyatt Lucie Wyatt

Lucie Wyatt

Lucie is een gedreven, vindingrijke student en bevindt zich met haar MSc. Technical Medicine (TU Delft) op het raakvlak tussen medische ontwikkelingen en technische innovaties. Haar inlevingsvermogen en gestructureerde aanpak zorgen ervoor dat zij haar studie moeiteloos combineert met het volgen van extra wiskundevakken, een minor Werktuigbouwkunde en stages in binnen- en buitenland, om zo haar analytische vaardigheden en kritische blik te versterken. Ze is van nature nieuwsgierig en heeft uiteenlopende functies bekleed bij diverse commissies van haar studie- en studentenvereniging. Hierdoor weet ze als geen ander vraagstukken vanuit meerdere perspectieven te analyseren. Verder heeft ze zich als vrijwilliger en bestuurslid ingezet om vluchtelingen te begeleiden bij hun integratie in Nederland, want stilzitten is niets voor haar. Ze ontvangt een uitdaging met open armen en zet met haar enthousiasme en resultaatgerichte blik bij elk project haar beste beentje voor. Als consultant bij YAG is Lucie helemaal op haar plek. In haar vrije tijd haalt Lucie energie uit reizen, speelt ze een potje hockey of spendeert ze graag tijd met haar vrienden en familie.

M
Lynn de Boer Lynn de Boer

Lynn de Boer

Lynn de Boer Lynn de Boer

Lynn de Boer

Proactief, breed geïnteresseerd en gedreven zijn enkele woorden die Lynn goed omschrijven. Daarnaast hecht Lynn veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, wat zich uit in verschillende extra-curriculaire activiteiten. Zo heeft zij een finance stage gelopen bij Ahold Delhaize, deelgenomen aan het Honours Programma over Silicon Valley en ondernemerschap en heeft ze een full-time commissie gedaan bij haar studievereniging. Ook is het ontdekken van nieuwe landen en culturen iets wat Lynn erg intrigeert, tijdens haar exchange naar Indonesië kon ze dit dan ook perfect combineren met haar studie. Alle opgedane kennis en ervaringen uit bovengenoemde activiteiten neemt zij graag mee naar YAG en ze kijkt er erg naar uit om aan de slag te gaan met diverse projecten. Verder spendeert Lynn haar vrije tijd het liefst met vrienden en familie, houdt ze van uitgebreid eten, zowel buitenshuis als binnenshuis en gaat ze graag de natuur in.

M
Pieter Clemens Pieter Clemens

Pieter Clemens

Pieter Clemens Pieter Clemens

Pieter Clemens

Pieter wordt gekenmerkt door zijn brede interesses, zo blijkt ook wel uit zijn studiegeschiedenis. Zijn voorliefde voor ontwerpen en creativiteit bracht hem bij de bachelor Bouwkunde aan de TU Delft. Uit nieuwsgierigheid volgde een minor Geneeskunde in het Erasmus MC waarna hij weer terugkeerde naar Delft om met veel plezier aan zijn master Transport, Infrastructure & Logistics te beginnen. Tijdens een fulltime bestuursjaar bij zijn studievereniging heeft Pieter zijn probleemoplossend vermogen en ondernemerschap verder kunnen ontwikkelen. Zijn brede interesses en gedrevenheid komen goed van pas bij de verschillende strategische projecten van YAG. Pieter werkt het liefst samen in een enthousiast, divers en resultaatgericht team en houdt van een creatieve aanpak. In zijn vrije tijd is hij te vinden op het hockeyveld, de racefiets, hardlopend langs de Maas of op een terras met zijn vrienden.

M
Stijn de Haan Stijn de Haan

Stijn de Haan

Stijn de Haan Stijn de Haan

Stijn de Haan

Van jongs af aan heeft Stijn niets liever gewild dan begrijpen waarom de alles op aarde werkt zoals het werkt. In zijn bachelor Technische Natuurkunde vond hij veel antwoorden op zijn existentiële vragen en maakte hij kennis met een wereld van relativiteit, magnetisme en kwantummechanica. Na zowel op hoog niveau te hebben getennist als gehockeyd, brengt Stijn de kwaliteiten van een teamsport en een individuele sport nu samen bij YAG waar zijn doorzettingsvermogen en doelgerichtheid goed van pas komen. In zijn master Sustainable Energy Technology is Stijn op zoek hoe hij persoonlijk een steentje of liever een rots gaat bijdragen aan een groene toekomst. Als Stijn niet aan zonnecellen rekent, sport hij graag of drinkt hij een biertje met vrienden.

M
Stijn van den Heuvel Stijn van den Heuvel

Stijn van den Heuvel

Stijn van den Heuvel Stijn van den Heuvel

Stijn van den Heuvel

In Canada, waar Stijn opgroeide, en ook later op de internationale school, werd veel nadruk gelegd op het oefenen van vaardigheden in diverse teams. Hij leerde er op een creatieve, project-georiënteerde manier te werken en dat blijkt goed te passen bij zijn ambitie om te ondernemen. Als teamlid ontdekte hij waar zijn sterke punten liggen: zijn analytische en sociale vaardigheden en zijn ambitie om problemen te doorgronden dragen bij aan de teams waarin hij werkt. Het volgen van de bachelor Aerospace Engineering heeft Stijn in staat gesteld zichzelf te ontwikkelen in veel verschillende disciplines. Hij ontdekte er dat het belangrijk voor hem is om binnen en buiten zijn studie genoeg te worden uitgedaagd. Afgelopen jaar heeft hij zich ingezet voor 5voor12, een initiatief van studenten om in coronatijd positief bij te dragen aan de maatschappij. Het team van 5voor12 groeide al snel en leidde tot nieuwe initiatieven als Lieve Mark en Tapsenchaps. In zijn vrije tijd houdt Stijn van reizen, hardlopen en piano spelen en is hij altijd wel te vinden met vrienden of familie.

M
Thomas van Rens Thomas van Rens

Thomas van Rens

Thomas van Rens Thomas van Rens

Thomas van Rens

Vanaf kleins af aan is Thomas al erg breed geïnteresseerd. Door zijn interesse in computers leerde hij zichzelf programmeren en ging hij op de middelbare school aan de slag als software developer. Om zijn passie voor koken achterna te gaan volgde hij een half jaar een kookopleiding in Florence. Zijn fascinatie voor vliegtuigen bracht hem uiteindelijk naar Delft, waar hij nu de studie Lucht- en Ruimtevaart doet. Thomas is altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging, iets wat de sport triatlon hem ook dagelijks brengt. In zijn vakanties trekt Thomas het liefst de bergen in om te ski touren of mooie rondes te fietsen. Ontspannen doet hij ook graag, met een groep vrienden, slappe verhalen en een pilsje in zijn hand.

M
Wessel Bruinsma Wessel Bruinsma

Wessel Bruinsma

Wessel Bruinsma Wessel Bruinsma

Wessel Bruinsma

Wessel is vanaf jonge leeftijd steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met zijn optimisme, brede interesse en werkethos stort hij zich voortdurend in mooie avonturen. Zo reisde hij op de middelbare school de wereld over met een zelfgebouwde robot en won hij een bronzen medaille bij de International Geography Olympiad in Beijing. Op de TU Delft was Wessel goed op zijn plek bij de breed georiënteerde Werktuigbouwkunde bachelor. Hier kon hij zijn technische en analytische vaardigheden verder ontwikkelen. Om ook zijn andere interesses te blijven voeden, studeerde hij een semester in Canada en heeft hij zes maanden fulltime stage gelopen bij business development van bol.com. Daarnaast slaat Wessel graag een squash- of tennisballetje, leest hij veel en trekt hij eropuit met vrienden.

M

HISTORY

JANUARY 5, 2011

The decision is made! A new company was born at the Chamber of Commerce in Groningen. The branches in Groningen and Rotterdam started up at the same time. We became a foundation: not-for-profit, because the learning process for the consultants is central to us.

MARCH 2011

The concept turned out to be a winning one: the first projects were quickly started in at both ourlocations. The future was looking great for YAG.

JUNE 2011

However, you can not directly be a successful consultant, you have to be trained for that. Partnerships were made with Berenschot and Roland Berger: from now on, YAG is trained four times a year by these experienced professionals.

MARCH 2012

The consultancy skills were developed with the trainings from RB and Berenschot, but how do you run your own company? Our RvA was formed, with experienced entrepreneurs, to answers these (and many more) questions.

MAY 2012

A roof over our heads! Business is going well, so we decided to open an office in the stately Heresingel in Groningen. Not much later, Rotterdam decides to do the same at Goudsesingel.

FEBRUARY 2013

YAG stands for student consultants. However the first YAGers are now finished studying, so we are setting up an alumni foundation to help to stay in touch with our wonderful alumni.

MAY 2013

After more than thirty successfully completed consultancy assignments, it is time to introduce the Netherlands to YAG in a grand way. The FD writes about us, a new website is launched and we get 500 likes on Facebook!

NOVEMBER 2013

Love is shared; and this time by opening a new branch in our capital, Amsterdam! The process is being initiated and a special team is busy setting up a new branch.

JANUARY 2014

YAG in Amsterdam is a fact! Five enthusiastic consultants start the YAG adventure in Amsterdam. They are trained, a strategic plan is written, and entrepreneurship can begin.

OCTOBER 2014

After two successful application rounds, several completed projects, and the involvement of a nice office in the center, the Amsterdam office is a fully-fledged, professional office with twelve ambitious consultants.

APRIL 2015

YAG launches a new corporate identity! The traditional brown owl gives way to a new, fresh logo. The website will also receive a thorough makeover. The results are impressive. Now we can approach our first lustrum in style!

DECEMBER 2015

The establishment of the fourth YAG branch in Eindhoven – Tilburg!

OCTOBER 2016

YAG successfully completes its 100th project! The honor is at our youngest location: Eindhoven – Tilburg.

DECEMBER 2017

YAG is setting up the Rebuild Challenge in collaboration with SPARK, an organization that makes entrepreneurship and education possible for young people in (post) conflict areas. No fewer than 167 entrepreneurs from fourteen countries participate, and the top 3 entrepreneurs are flown to Amsterdam to pitch their company there. The winner takes off with € 10,000.

SEPTEMBER 2019

YAGgers have certainly not been sitting still and we currenly have 250 projects to our name!