This is us

We are a diverse team of ambitious, academic students

CONSULTANTS

We consist of a team of top academic students with a wide range of study backgrounds. This ensures that we offer an innovating look and makes the advice that we deliver top quality. As a result, no strategic challenge is too great for us.

ENTREPRENEURS

At YAG we work with a flat structure, nobody is in charge. This makes it possible to respond quickly and effectively to today’s dynamics. In this way we create an organization that is constantly trying to improve.

STUDENTEN

At YAG we enjoy learning and looking for new challenges. Every day we are working to improve and that is why personal development is our top priority. Our partners also play an important role in this.

THEREFORE YAG!

EAGER TO LEARN

We are constantly developing ourselves. Both our hard and soft skills get a boost, helping us to grow as a consultant and as a person.

UP FOR A CHALLENGE

We tackle issues both within and outside our organization and are not afraid of a challenge.

WORLD IMPROVERS

We try to move the world forward. In this way, we deploy our strengths where help our help is needed.

A FRESH LOOK

We are active, ambitious and have diverse backgrounds. This provides a creative and fresh look at the strategic problems of companies.

COLLABORATORS

We find cooperation very important, we do this at both national and city level, with the aim of learning from each other as much as possible.

ACADEMIC AND PRACTICAL

We try to apply the theory from our studies to strategic issues in our projects.

WHO ARE WE?

AMSTERDAM

EINDHOVEN - TILBURG

GRONINGEN

ROTTERDAM - DELFT

Amber van Druten Amber van Druten

Amber van Druten

Amber van Druten Amber van Druten

Amber van Druten

Resultaatgericht, enthousiast en gedreven dat is waar ze voor staat. Met een studieachtergrond in Cognitive Neuroscience en Bedrijfseconomie weet ze vraagstukken vanuit verschillende perspectieven creatief op te lossen. Niets is gek genoeg. Zo ook in haar hobby’s van roeien en hockey tot ultimate frisbee. Ze gaat iedere keer met een open mindset en vol enthousiasme haar volgende project in!

M
Anne Fleur Noordzij Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij Anne Fleur Noordzij

Anne Fleur Noordzij

Met positieve energie als centraal punt in haar leven, is Anne Fleur niet snel bang voor uitdagingen. Een studieachtergrond in International Business met twee periodes in Mexico en Taiwan, en een passie voor ondernemerschap bracht haar bij YAG. Een master in Digital Business geeft haar de capaciteiten om in te spelen op de toekomst. Creativiteit is wat ze bijdraagt om zo elk project uniek te maken. Daarnaast spreekt ze in haar vrije tijd graag met vrienden af of probeert ze nieuwe Aziatische recepten uit in de keuken.

M
Bram van Nijen Bram van Nijen

Bram van Nijen

Bram van Nijen Bram van Nijen

Bram van Nijen

Bram is een analytische en oplossingsgerichte student die uitdagingen niet uit de weg gaat. Tijdens zijn bachelor economie heeft Bram geleerd om de sociale, maatschappelijke en financiële gevolgen mee te nemen in het maken van economische keuzes. Hij is goed in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en het behouden van een helikoptervisie. Deze kwaliteiten komen uitmuntend van pas bij zijn werk bij de YAG. In zijn vrije tijd is Bram graag aan het sporten en geniet hij van lekker eten en drinken met vrienden.

M
Daan Stroeken Daan Stroeken

Daan Stroeken

Daan Stroeken Daan Stroeken

Daan Stroeken

Tijdens zijn bachelor Bèta-Gamma met de major Natuurkunde leerde Daan om complexe problemen op een gestructureerde manier aan te pakken. Hij vertaalt deze rationele aanpak graag naar de consultancy, door altijd het overzicht te houden en zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Behalve in deeltjesfysica interesseert Daan zich ook graag in maatschappelijke onderwerpen. Het liefst trapt Daan echter tegen voetbal, zowel in de zaal als op het veld.

M
Lola Berkelmans Lola Berkelmans

Lola Berkelmans

Lola Berkelmans Lola Berkelmans

Lola Berkelmans

Breed geïnteresseerd, nieuwsgierig en houdt ervan de vraag achter de vraag te achterhalen. Drie eigenschappen die Lola typeren en die zij maar al te graag in zet als consultant. Met haar bachelor Europees en Internationaal recht en haar master in organisatiewetenschappen heeft ze geleerd om problemen via verschillende perspectieven aan te vliegen, iets wat haar goed van pas komt tijdens haar werk bij YAG. Haar droomproject? Het oplossen van strategische HR vraagstukken! In haar vrije tijd gaat ze graag naar de sportschool, is ze groot fan van Ottolenghi, houdt ze van podcasts en spendeert zij graag tijd met vrienden en familie.

M
Marijn Nijssen Marijn Nijssen

Marijn Nijssen

Marijn Nijssen Marijn Nijssen

Marijn Nijssen

Het combineren van sociale vaardigheden met een analytische blik in het oplossen van complexe vraagstukken heeft Marijn altijd al geïnteresseerd. Onder andere door een bachelor geneeskunde, commissie- en werkervaring in een UMC, is Marijn sterk in samenwerken, zich inleven in anderen en kritisch met informatie omgaan. Strategische en organisatorische vraagstukken in de gezondheidszorg, maar ook daarbuiten wekken zijn interesse. Door het combineren van de masters Science, Business and Innovation (Life&Health) en Healthcare Management kan hij vanuit diverse perspectieven naar dergelijke vraagstukken kijken. Verder geniet Marijn, als de tijd het even toelaat, het liefst met vrienden van het zonnetje.

M
Mees Veeger Mees Veeger

Mees Veeger

Mees Veeger Mees Veeger

Mees Veeger

Mees heeft tijdens zijn bachelor Rechtsgeleerdheid en Bedrijfswetenschappen geleerd om op een creatieve en analytische manier met verschillende vraagstukken om te gaan. Tijdens projecten geniet hij ervan om voorgelegde problematiek met een kritische blik te benaderen en te zoeken naar praktisch toepasbare oplossingen. Door zijn enthousiasme en zijn brede interesse is hij altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Mees leest bijvoorbeeld in zijn vrije tijd veel boeken over de meest uitlopende onderwerpen. Daarnaast heeft hij tijdens zijn uitwisselingsprogramma in Rome, zijn grote passie voor koken verder kunnen ontwikkelen.

M
Philippe Loyson Philippe Loyson

Philippe Loyson

Philippe Loyson Philippe Loyson

Philippe Loyson

Philippe is door zijn bachelor Business Analytics met de minor Machine Learning in staat om ingewikkelde vraagstukken gestructureerd op te lossen. Met zijn multidisciplinaire studie achtergrond in data, economie en computer science is Philippe helemaal op zijn plek als consultant bij YAG. Door zijn analytische denkvermogen is hij erg goed in het bedenken van optimale oplossingen. Boter bij de vis. Philippe houdt van een strakke aanpak en geen half werk. Buiten cijfertjes en data is hij graag aan het sporten en kun je uren met hem praten over de juiste opstelling van Ajax.

M
Romy Rekers Romy Rekers

Romy Rekers

Romy Rekers Romy Rekers

Romy Rekers

Nieuwsgierigheid is iets wat Romy altijd heeft gekenmerkt. Precies willen weten hoe iets zit en benieuwd zijn naar verschillende perspectieven, al helemaal op het gebied van menselijk gedrag en duurzaamheid. Genoeg ruimte voor deze eigenschap in de consultancy, waar ze dan ook helemaal op haar plek zit. Als je Romy iets beter leert kennen zie je die nieuwsgierigheid in van alles terug. Zowel in haar keuze om na communicatiewetenschap ook psychologie te studeren, als in haar vrije tijd waarin ze energie krijgt van nieuwe dingen doen. Van ontspannen op de yoga mat tot aan een fanatieke hockeywedstrijd spelen.

M
Seph Vinken Seph Vinken

Seph Vinken

Seph Vinken Seph Vinken

Seph Vinken

Door zowel zijn studie International Studies, zijn affiniteit met statistiek en zijn passie voor wereldreizen is Seph een breed georiënteerde student. Mede door zijn brede blik is hij in staat om strategische vraagstukken op een creatieve manier op te lossen. Daarnaast houdt Seph van een inspirerend gesprek en is hij een fanatiek sporter, o.a. calisthenics, surfen en snowboarden.

M
Sophie Barfod Sophie Barfod

Sophie Barfod

Sophie Barfod Sophie Barfod

Sophie Barfod

Al van jongs af aan heeft Sophie een handje gehad van het analyseren van (complexe) situaties en het vinden van een creatieve oplossing hiervoor. Dit was voor haar haar manier om zichzelf structuur te geven in een hectische omgeving. Dit vertaalde zich in een honours bachelor Politics Psychology Law and Economics, met specialisatie Economics and Business, waar je problemen op een interdisciplinaire manier op leert te lossen. Als sociaal dier, met een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt, een voorliefde voor wiskunde en het analytische “out of the box” kritische nadenken, kwam Sophie bij de Young Advisory Group terecht. De combinatie van het sociale contact met de klant en het kritische analyseren van verschillende complexe vraagstukken past goed bij haar. Daarnaast is Sophie te vinden in de sportschool, op de yogamat of bij een festival of museum, het liefst moderne, politieke kunst aan het bekijken.

M
Susan van Hijfte Susan van Hijfte

Susan van Hijfte

Susan van Hijfte Susan van Hijfte

Susan van Hijfte

Een aantal jaar geleden is Susan van Rotterdam naar Amsterdam verhuisd om te beginnen aan de Amsterdam University College. Hier heeft ze een kijkje kunnen nemen in veel verschillende vakgebieden en zeis uiteindelijk afgestudeerd in economie. Nu is ze bezig met haar master in Management of Innovation aan Erasmus. De kennis en de skills die ze opdoet tijdens haar studie zijn goed toe te passen in de consultancy. Naast haar studie en werk maakt ze graag tijd vrij voor haar vrienden of om even te sporten.

M
Timothy van Leeuwen Timothy van Leeuwen

Timothy van Leeuwen

Timothy van Leeuwen Timothy van Leeuwen

Timothy van Leeuwen

Timothy is door zijn multidisciplinaire achtergrond in staat om complexe problemen op een gestructureerde manier aan te pakken vanuit een holistisch perspectief. Door het toepassen van skills in synthese en analyse in combinatie met zijn creativiteit weet hij vraagstukken te benaderen op een onorthodoxe manier. Het liefst doet hij dit samen met zijn getalenteerde collega’s bij YAG. Timothy voelt zich als consultant bij YAG dan ook geheel op zijn plek. Verder houdt hij zich graag bezig met maatschappelijke vraagstukken en het stimuleren van duurzame ontwikkeling. Je kan hem ook altijd benaderen voor een gesprek over muziek - een van zijn andere grote passies.

M
Verena Schrama Verena Schrama

Verena Schrama

Verena Schrama Verena Schrama

Verena Schrama

Waar een wil is, is een weg. Als het eenmaal in haar hoofd zit laat de energieke Verena niet meer los. Dit -in combinatie met haar scherpe analytisch vermogen en oog voor detail- zorgt ervoor dat haar adviezen het verschil maken. Mede door het masterprogramma Complex System Engineering & Management van de TU Delft heeft ze de skills om ideeën om te zetten in implementeerbare systemen, die rekening houden met hun gebruikers en omgeving. Ze is specifiek geïnteresseerd in ICT-systemen waar we dag in dag uit mee te maken hebben. Verena is betrokken, hecht veel waarde aan de mensen om haar heen en kan met veel verschillende typen overweg. In haar YAG-vrije uurtjes ‘engineert’ ze graag iets culinairs in de keuken. En wees niet verbaasd als ze de volgende ochtend voor zonsopgang weer in de sportschool staat.

M
Wino Carter Wino Carter

Wino Carter

Wino Carter Wino Carter

Wino Carter

Betrokken, gestructureerd en creatief is Wino in het komen tot oplossingen. Hij biedt een luisterend oor, denkt graag mee en geeft uiteindelijk advies waarop gebouwd kan worden. Daarbij gaat hij geen uitdaging uit de weg. Tijdens zijn master Complex Systems Engineering aan de TU Delft leert hij als strategisch denker de vertaalslag te maken naar werkende oplossingen binnen de energie sector. Naast zijn studie schrijft Wino graag en heeft hij tevens ook een groeiende interesse in zowel film als fotografie. In de nadagen van zijn carrière hoopt hij zelf een film te regisseren, maar voor nu is de volle focus op consultancy.

M
Abdel Zariouh Abdel Zariouh

Abdel Zariouh

Abdel Zariouh Abdel Zariouh

Abdel Zariouh

Als student Econometrics & Operations Research aan de Universiteit van Tilburg, is het uren lang analyseren van complexe modellen en datasets zijn tweede natuur. Daarnaast heeft hij door middel van zijn inzet in het Outreaching Honors Program de fijne kneepjes van leiderschap en teamdynamiek mogen oppikken. ‘Niet praten maar poetsen’, zou zomaar uit Abdel’s mond kunnen rollen. Hij weet met zijn bevlogenheid in alle chaos net dat laatste stapje extra neer te zetten, zonder de toegankelijkheid naar zijn omgeving te verliezen. Als consultant bij YAG hoopt hij zichzelf vooral verder te ontwikkelen in het dynamische vak, want uitgeleerd zijn past niet in zijn straatje.

M
Alexander Schoonderwoerd Alexander Schoonderwoerd

Alexander Schoonderwoerd

Alexander Schoonderwoerd Alexander Schoonderwoerd

Alexander Schoonderwoerd

Opgegroeid in Limburg besloot Alexander op 18-jarige leeftijd meteen naar het Amsterdam University College te vertrekken. Hier specialiseerde hij in internationale betrekking en politicologie. Na twee leerzame jaren liet hij Amsterdam echter achter zich om in Eindhoven zijn technische hart achterna te gaan. Ondertussen is hij bezig met zijn master operations management and logistics, waar hij leert om analytisch bedrijfsprocessen te verbeteren. Deze sociale en technische achtergrond combineert Alexander om bij ieder project het overzicht te bewaren en tot breed gedragen oplossingen te komen. Naast zijn drukke studietijd vindt Alexander het belangrijk om zo vaak mogelijk te sporten. Zo heeft hij vroeger altijd fanatiek gehockeyd en tijdens zijn tweede jaar in Eindhoven een jaar wedstrijd geroeid. Hier heeft hij dan ook zijn winnaarsmentaliteit en doorzettingsvermogen opgedaan. Deze eigenschappen zet hij nu in om voor iedere klant het uiterste eruit te halen en door te zetten wanneer het even tegen zit.

M
Bart Engelen Bart Engelen

Bart Engelen

Bart Engelen Bart Engelen

Bart Engelen

Op z'n 18e besloot Bart het Gelderse Zutphen te verlaten om te studeren in het epicentrum van de Europese Innovatie, Silicon Valley 2.0, de Brainport-regio, ofwel Eindhoven. Aan de TU/e heeft hij zijn bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in Data Science en patenten. Bart is altijd betrokken bij nieuwe innovatieve projecten en heeft daarmee van innovatie zijn tweede natuur gemaakt. Zo is hij betrokken geweest bij de groei van een internationaal netwerk rondom biosensoren, kleine draagbare apparaatjes die targetmoleculen in het mensenlijklichaam kunnen meten. Hierdoor heef hij brede kennis over start-ups in medtech opgebouwd. Zijn passie voor sensoren komt terug in de verzameling die hij gebruikt om zichzelf te monitoren. Met enthousiasme, nieuwsgierigheid, analytisch vermogen en een kritische blik gaat hij graag aan de slag voor uw volgende advies.

M
Bas Gemmink Bas Gemmink

Bas Gemmink

Bas Gemmink Bas Gemmink

Bas Gemmink

Geboren in de Achterhoek besloot Bas na het behalen van zijn VWO-diploma te vertrekken naar Tilburg. Waar hij zijn liefde voor de economische wereld opzocht in de bachelor Fiscale Economie. Mede door de casus van Starbucks en de bijbehorende belastingontwijkingen is hij zich vol overgave gaan storten op de fiscale wereld. Van huis uit heeft hij altijd twee dingen geleerd, namelijk hard werken en ondernemerschap. Zijn grote ambitie is dan ook om in de toekomst een belastingadvieskantoor op te richten, het liefst in de indirecte belastingen. Maar tot die tijd zal hij met hard werken en een goede dosis enthousiasme de fijne kneepjes van het ondernemerschap leren bij de Young Advisory Group, en is in samenwerking met de rest van het team geen enkele uitdaging te groot.

M
Daniël Kolenbrander Daniël Kolenbrander

Daniël Kolenbrander

Daniël Kolenbrander Daniël Kolenbrander

Daniël Kolenbrander

“Geen doel is te hoog gegrepen”, is een van de levensovertuigingen van Daniël, wat gelijk zijn drive en tomeloze ambitie laat zien. Door zijn bachelor International Business Administration heeft Daniël de fijne kneepjes van het bedrijfsleven onder de knie gekregen, waarna hij, door zijn voorliefde voor getallen en data, het schakelprogramma econometrie is gaan doen. Tijdens zijn bachelor heeft hij ook een uitstapje gemaakt naar Australië, waar hij een half jaar heeft gestudeerd aan Monash University. Daar heeft hij zich niet alleen verder ontwikkeld op economisch gebied, maar ook op zijn vaardigheden in onderhandelingen en het managen van conflicten, twee andere aspecten die veelvuldig voorkomen in het bedrijfsleven. Je kan Daniël dan ook zien als een echte alleskunner, die zich met zijn brede kennis en enthousiasme vol overgave stort op de Young Advisory Group.

M
Ellen Verdier Ellen Verdier

Ellen Verdier

Ellen Verdier Ellen Verdier

Ellen Verdier

“Van anderen leren is iets wat iedereen zou moeten beheren.” Dit is iets wat Ellen zeker tot haar hart heeft genomen. Ze houdt ervan om haarzelf onder te dompelen in een onbekende omgeving, het liefst zo ver mogelijk van huis. Zo zocht ze na haar Bachelor technische bedrijfskunde het avontuur op in Brazilië in de vorm van een stage. Kennis toepassen in de praktijk en kennis maken met een andere cultuur is iets waar Ellen veel energie uit haalt. Werken in een internationale omgeving is dan ook een van haar aspiraties. Door haar gedrevenheid en proactiviteit is ze constant op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. In haar master Operations management & Logistics ging ze de uitdaging aan door een tijd in Taiwan te studeren. Een thesis schrijven heeft ze op de lange baan geschoven, zodat ze dit jaar een full-time bestuursjaar kan doen. Persoonlijke ontwikkeling en meer leren over de consultancy wereld staan voor haar hierin centraal.

M
Flavia van Tilburg Flavia van Tilburg

Flavia van Tilburg

Flavia van Tilburg Flavia van Tilburg

Flavia van Tilburg

Met het motto "meer dan je uiterste best kun je niet doen" zorgt Flavia er voor dat ze zichzelf constant blijft ontwikkelen. Na haar tweetalig vwo onderwijs en een tussenjaar met vrijwilligerswerk besloot zij om Den Haag om te ruilen voor het gezellige Eindhoven. Tijdens haar bachelor Industrial Design werd zij voorzitter van de studentenhockeyvereniging en voltooide ze haar premaster. Ze bleef in Eindhoven maar verruilde de creatieve denkwijze voor meer onderzoeksgerichtheid door de master Human Technology Interaction te gaan volgen. De combinatie van deze twee studies stelt haar in staat om een kritische blik te werpen op de dynamische ontwikkelingen van producten en processen. Met haar ambitieuze houding om vooral onderwerpen buiten haar comfort zone aan te pakken stort Flavia zich bij Young Advisory Group vol overgave in een nieuwe wereld.

M
Noor Houben Noor Houben

Noor Houben

Noor Houben Noor Houben

Noor Houben

Aan doorzettingsvermogen schort het bij Noor absoluut niet. Na het behalen van haar Havo diploma merkte ze dat ze meer uitdaging zocht. Vastberaden om naar de universiteit te gaan besloot ze nog twee jaar VWO aan haar middelbare school carrière te plakken. Na het behalen van haar VWO diploma besloot Noor op 19-jarige leeftijd het mooie Limburg te verlaten voor Tilburg. Hier wist ze tijdens haar bachelor International Business Administration haar analytische vermogen te verfijnen. Verschillende culturen en internationale betrekkingen liggen haar nog steeds nauw aan het hart, wat heeft geleid tot de master International Management. Naast haar studie is Noor ook nog actief bij studievereniging Asset IB&M waar ze al vele evenementen heeft bijgewoond en georganiseerd. Verder spendeert Noor haar vrije tijd het liefst met vrienden en hecht ze hier dan ook veel waarde aan.

M
Oscar Krümpelmann Oscar Krümpelmann

Oscar Krümpelmann

Oscar Krümpelmann Oscar Krümpelmann

Oscar Krümpelmann

„Modern problems require modern solutions“. Door Oscar’s vernieuwende blik op data ziet hij meer dan alleen getallen. Door zijn achtergrond in bedrijfskunde en zijn huidige MSc Strategic Management heeft Oscar de skills opgedaan om bedrijven op voorsprong te zetten door middel van Data Driven Decision Making. Door het constant uitbreiden van zijn kennis wil Oscar bedrijven helpen met het vinden van een op maat gemaakte modern oplossing. Verder is Oscar een echte reiziger en heeft dit ook tijdens zijn bachelor laten zien door een half jaar in America te studeren en stage te lopen bij een Fintech onderneming in Berlijn.

M
Roos van der Maarel Roos van der Maarel

Roos van der Maarel

Roos van der Maarel Roos van der Maarel

Roos van der Maarel

Ambitieus, sociaal en ondernemend zijn drie eigenschappen die perfect bij Roos passen. Hierdoor zit ze nooit stil en is ze altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zo heeft Roos een eigen franchise onderneming in Eindhoven opgezet, waardoor ze kennis en ervaring heeft opgedaan over het ondernemerschap. Als masterstudent Biomedical Engineering wilt ze zich verdiepen in de gezondheidszorg en hoe dit met de technologie naar een nog hoger level getild kan worden. Als toevoeging aan haar studie kan Roos bij de Young Advisory Group haar ambitie voor het bedrijfsleven uiten, door strategische problemen op te lossen met haar frisse blik en grote dosis aan energie!

M
Ruben Post Ruben Post

Ruben Post

Ruben Post Ruben Post

Ruben Post

Jarenlang voetballen op topniveau heeft Ruben het volgende bijgebracht: met inzet, inzicht en plezier is er niks wat je kan tegenhouden. Deze drie factoren hebben hem ook geholpen bij het succesvol doorlopen van zijn Bachelor Technische Bedrijfskunde, die volgend jaar overloopt in de Master Operations, Management & Logistics. Met een frisse dosis enthousiasme is er geen uitdaging die Ruben uit de weg gaat. Daarbij is Ruben breed geïnteresseerd. Zo heeft hij bijvoorbeeld in het verleden rollen in de energietransitie en het onderwijs vervuld. Dit heeft er onder andere toe geleid dat hij over veel zaken kan meepraten. Ondanks zijn brede achtergrond is er één rode draad in al zijn activiteiten; hij pakt zijn zaken serieus aan, maar wel altijd met een lach op zijn gezicht.

M
Stan Centen Stan Centen

Stan Centen

Stan Centen Stan Centen

Stan Centen

Bij Stan Centen zie je altijd een glimlach op zijn gezicht! Zijn bevlogen en assertieve geest is constant op zoek naar persoonlijke groei en ontwikkeling, welke volgens hem met name plaatsvinden door buiten de comfortzone te treden. Naast de vijf pilaren van YAG hanteert Stan daarom het adagium van “een leven lang leren houdt je scherp”. Na een afgeronde HBO opleiding Civiele Techniek, greep hij zijn kans om een premaster te volgen en inmiddels is hij masterstudent Innovation Management op de TU/e. Hij begrijpt dat innovatie essentieel is voor zowel bedrijven als ondernemers en probeert deze mindset toe te passen in projecten. Samenwerking met mensen - zoals hij voorheen in verschillende commissies heeft toegepast - staat centraal om een gedegen uitkomst te bereiken, waarbij het gebruik van kwantitatieve en kwalitatieve methodieken volgens hem hand in hand gaan. Zijn focus op kwaliteit is één van de redenen waarom hij een fascinatie voor vintage horloges heeft ontwikkeld. Bijkomend voordeel; hij heeft nooit een smoes om te laat te komen.

M
Thomas Boot Thomas Boot

Thomas Boot

Thomas Boot Thomas Boot

Thomas Boot

Geboren en getogen in Brussel, besloot Thomas op 17-jarige leeftijd zijn Brabantse roots terug op te zoeken. Hier begon hij met zijn studie Technische Bedrijfskunde in Eindhoven. Zijn passie voor het bedrijfsleven werd al snel aangewakkerd toen hij de kans kreeg om op uitwisseling te gaan naar China. Zo kwam hij in contact met verschillende internationale bedrijven en leerde hij veel over het overbruggen van verschillende culturen en bedrijfsmentaliteiten. Mensen die Thomas al wat langer kennen, beschrijven hem het vaakst als vastberaden. Hij leeft dan ook altijd volgens het motto “follow your guts” , wat ook terug te zien is in hoe hij achter de piano of drums zijn gedachten op nul zet en zijn creativiteit de vrije loop laat. Momenteel stuurt Thomas zijn studie zo veel mogelijk richting data science, waar hij zijn passie voor data leert toe te passen in het bedrijfsleven. Daarnaast zet hij zich binnen YAG, met maximale vastberadenheid en volle overgave, in voor iedere klant en neemt hij alleen genoegen met de beste kwaliteit.

M
Tijmen van Zutphen Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen Tijmen van Zutphen

Tijmen van Zutphen

Na de volledige jeugdopleiding van zijn voetbalclub uit Uden te hebben uitgespeeld besloot Tijmen dat het tijd was voor iets anders. Hij verruilde zijn ouderlijk huis op 19-jarige leeftijd voor een studentenkamer in oud-Woensel. Na anderhalf jaar veel geleerd te hebben binnen een technische scale-up uit Son, besloot hij dat het wederom tijd was voor iets anders. Dit keer verruilde hij zijn studie, baan én woonplaats. Technische bedrijfskunde bachelor werd Business Analytics master, Eindhoven werd Tilburg en hij werd consultant bij YAG. Door zijn kennis van de operationele kant van bedrijven aangevuld met een sterk wiskundig onderlegde basis en een gezonde dosis enthousiasme weet hij altijd een nuttige bijdrage te leveren aan de vraagstukken van bedrijven. Als consultant bij YAG hoopt hij dan ook niet alleen goed advies te kunnen bieden maar ook iets extra’s bij te kunnen dragen aan bedrijven en de samenleving.

M
Tyrone Gunther Tyrone Gunther

Tyrone Gunther

Tyrone Gunther Tyrone Gunther

Tyrone Gunther

Twee jaar geleden verruilde Tyrone het verre Venlo voor het mooie Tilburg om zijn bachelor diploma International Business Administration na te streven aan Tilburg University. Dankzij deze achtergrond heeft hij een uitgebreide kennis van verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Tijdens deze opleiding werd zijn eerste interesse in consultancy aangewakkerd en deze heeft hij niet meer losgelaten. De afgelopen jaren heeft hij zich sterk ontwikkeld op theoretisch en analytisch vlak, kwaliteiten die hij goed in de praktijk kan brengen zodra hij zich vol overgave vastbijt in een project. Met overgave stortte hij zich in het verleden ook op zijn werk in het onderwijs, waar hij gepassioneerd lesgaf op een middelbare school. Bij YAG brengt hij zijn aanstekelijke enthousiasme en onvoorwaardelijke gedrevenheid opnieuw in de praktijk om zo voor bedrijven uit uiteenlopende sectoren van waarde te zijn en zichzelf te ontwikkelen tot een nog betere consultant.

M
Bram de Lange Bram de Lange

Bram de Lange

Bram de Lange Bram de Lange

Bram de Lange

Bram is een ambitieuze en nieuwsgierige student Economics and Business Economics, die naast zijn brede kennis van financiële en economische zaken ook analytisch erg sterk is. Hierdoor kan hij zich buigen over zowel strategische vraagstukken als het meer gedetailleerde verwerken van data. De afgelopen jaren was hij op nationaal niveau actief als wedstrijdroeier en weet dus als geen ander hoe het is om in een hecht team samen te werken en te presteren. Hij gaat makkelijk om met veranderingen en zoekt graag de uitdaging op, bijvoorbeeld toen hij in Canada studeerde. Hij wil zijn gestructureerde werkwijze en kritische blik graag toepassen op allerlei projecten van opdrachtgevers. In zijn vrije tijd sport hij met een fanatieke groep vrienden, of geniet met ze van een biertje.

M
Eveline Sahni Eveline Sahni

Eveline Sahni

Eveline Sahni Eveline Sahni

Eveline Sahni

Als enthousiaste, betrokken studente is Eveline klaar om haar horizon te verbreden als consultant bij YAG. Met het structurele en analytische denkvermogen wat ze tijdens haar bachelor technische bedrijfskunde heeft ontwikkeld zet ze zich in om het beste resultaat te behalen. Ze vindt het belangrijk om zich op professioneel vlak te blijven ontwikkelen en wil na meerdere commissies gedaan te hebben, hier bij YAG een serieus vervolg aan geven. Als echte teamplayer is ze behulpzaam en tackelt ze gezamenlijk complexe problemen. Naast haar studie spendeert ze veel tijd met vrienden en familie en zodra de zon begint te schijnen geniet ze graag van een drankje in het park.

M
Floor Meijer Floor Meijer

Floor Meijer

Floor Meijer Floor Meijer

Floor Meijer

Een enorme nieuwsgierigheid, dat kenmerkt Floor. Daarmee zit ze met de bachelor Liberal Arts and Sciences bij University College Groningen helemaal op haar plek. Daar volgt ze niet alleen de biomedische specialisatie, maar ook vakken als rechten, economie en filosofie. Met dat multidisciplinaire perspectief bied ze een inventieve kijk op vraagstukken. Als landvertegenwoordiger heeft ze veel ervaring met debatteren en stond ze op jonge leeftijd al voor de klas om deze ervaring te delen. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig; het liefst met eten. Daarvan geniet ze het liefst samen met vrienden.

M
Isabel Meij Isabel Meij

Isabel Meij

Isabel Meij Isabel Meij

Isabel Meij

Gedreven, sociaal en ambitieus zijn eigenschappen waarmee Isabel perfect kan worden omschreven. Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen pakt ze elke nieuwe kans aan, zo ook YAG. Daarbij heeft ze als doel om zo veel mogelijk te leren en zichzelf te ontwikkelen. Isabels liefde voor wiskunde en puzzeltjes kan ze helemaal kwijt in haar studie Econometrics and Operational Research. Haar vaardigheid om complexe problemen op te lossen, waarbij ze regelmatig een ‘out of the box’ benadering toepast, kan ze bij haar projecten van YAG nuttig inzetten. Naast haar studie en YAG is ze vaak te vinden op het hockeyveld, op een terrasje met vrienden of verdiept in een goed boek.

M
Jeroen van Mourik Jeroen van Mourik

Jeroen van Mourik

Jeroen van Mourik Jeroen van Mourik

Jeroen van Mourik

Enthousiast, energiek en met een goede dosis humor, dat is Jeroen ten voeten uit. Bij zijn studie Econometrics and Operations Research gebruikt hij zijn sterke analytische vermogen om te werken met complexe modellen en optimalisatieproblemen die een grote rol spelen in de economie. De studie geeft hem een uitgebreide basis in de economie en de wiskunde, maar hij zoekt altijd naar manieren om zich te verbreden. Als landskampioen debatteren heeft hij zich al jong verdiept in politieke en sociale vraagstukken en heeft hij veel ervaring opgedaan in het overtuigen en presenteren. In zijn vrije tijd is Jeroen vaak op het voetbalveld te vinden of leeft hij zicht uit op zijn gitaar.

M
Kim van Vliet Kim van Vliet

Kim van Vliet

Kim van Vliet Kim van Vliet

Kim van Vliet

Kim is een energieke, enthousiaste en betrokken studente. Naast haar studie International Relations & Organization volgt ze ook Arabisch omdat ze wel van een uitdaging houdt. Kim is nieuwsgierig en breed georiënteerd. Ervaring met organiseren en gestructureerd werken deed ze op tijdens haar middelbare schooltijd door twee keer de internationale Haarlem Model United Nations conferentie te organiseren. Naast studeren en YAG is Kim liefhebber van reizen, hockeyen en tijd doorbrengen met haar vriendinnen.

M
Koen van den Assem Koen van den Assem

Koen van den Assem

Koen van den Assem Koen van den Assem

Koen van den Assem

Empatisch, creatief, stressbestendig; Koen houdt zijn hoofd altijd koel. Hij combineert de studies International Relations and International Organizations en Filosofie, en kan door zijn brede kennis en interesses vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken belichten. Daarnaast heeft hij veel bestuurservaring opgedaan tijdens een fulltime bestuursjaar en diverse commissiefuncties. In zijn vrije tijd houdt Koen van hardlopen, basketbal, fietsen, en gezelligheid op de vele terrassen van Groningen.

M
Malou Bron Malou Bron

Malou Bron

Malou Bron Malou Bron

Malou Bron

Met haar studie Informatiekunde staat ze tussen het bedrijfsleven en de die-hard programmeurs in. Malou heeft affiniteit met technologie maar houdt ook van samenwerken met anderen. Ze is een echte teamplayer, daagt zichzelf graag uit en zoekt het avontuur op. Zo heeft ze zowel een jaar in Amerika gestudeerd als een semester in Malta. In haar vrije tijd is Malou op het hockeyveld te vinden, in de sportschool of op de bank met een boek. Ze maakt graag tijd vrij voor haar vrienden in Leiden en Amsterdam waarmee ze uren kan kletsen onder het genot van een lekkere maaltijd en een goed glas wijn.

M
Marieke Hoff Marieke Hoff

Marieke Hoff

Marieke Hoff Marieke Hoff

Marieke Hoff

Marieke is een gedreven en betrouwbare studente, die het leuk vindt om uitdagingen aan te gaan. Haar studies Econometrie en Bedrijfskunde zorgen ervoor dat ze zowel analytisch als praktijkgericht is. Door jarenlang te hebben gehockeyd op het hoogste niveau is ze een echte teamspeler en weet ze hoe je als groep succesvol naar een doel toewerkt. Naast haar studie en hockey houdt ze van het Groningse studentenleven en vindt ze het onderhouden van haar vriendschappen heel belangrijk.

M
Micha Gerla Micha Gerla

Micha Gerla

Micha Gerla Micha Gerla

Micha Gerla

Micha combineert zijn studie Economics and Business Economics met een studie Rechten en heeft daarnaast diverse bestuursfuncties binnen het studentenleven uitgeoefend. Hij is enthousiast, empatisch en analytisch sterk. In staat om met een helicopterview te kijken naar de uitdagingen die de werkzaamheden voor YAG hem en u geven. Hij vindt het een uitdaging niet gefragmenteerd te zoeken naar oplossingen maar die te plaatsen in een breder perspectief. In zijn vrije tijd sport Micha graag. Hij houdt ervan om te voetballen en heeft als een gepassioneerd teamplayer de wil om goed te presteren.

M
Nina ten Hove Nina ten Hove

Nina ten Hove

Nina ten Hove Nina ten Hove

Nina ten Hove

Kenmerkend voor Nina zijn haar positieve instelling en maatschappelijke betrokkenheid. De studie Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie staat haar dan ook op het lijf geschreven. Later is daar ook Midden-Oostenstudies bijgekomen, wat typerend is voor haar brede interesses. Ze vindt het belangrijk om zich ook op professioneel vlak te blijven ontwikkelen en heeft daarom al verschillende commissies en bijbaantjes gehad. Met deze brede basis gaat Nina met veel enthousiasme aan de slag bij YAG, waar ze haar nuttige kennis en analytisch denkvermogen inzet om met haar collega's praktijkproblemen te tackelen. In haar vrije tijd geeft ze een hoge prioriteit aan haar sociale leven en daarom is ze regelmatig op de terrassen van Groningen te vinden. Ook houdt ze erg van reizen en verkent ze graag de Arabische wereld!

M
Thimo Bergenhenegouwen Thimo Bergenhenegouwen

Thimo Bergenhenegouwen

Thimo Bergenhenegouwen Thimo Bergenhenegouwen

Thimo Bergenhenegouwen

Met zijn motto ‘stilstaan is achteruitgaan’ heeft ontwikkeling een centrale rol in het leven van Thimo. Met zijn kritische blik, nieuwsgierigheid en nuchtere kijk weet hij dan ook de kritieke punten bloot te leggen en helpt hij zowel het bedrijf als het team vooruit. Met een bachelor in Luchtvaart, Operatie & Logistiek en zijn stages gefocust op proces verbetering heeft hij al vaak verbetertrajecten mogen meemaken. Met zijn dubbele master in Supply Chain Management en Technology & Operations Management krijgt hij de hulpmiddelen aangereikt om dit in de toekomst nog professioneler aan te pakken. Hiernaast is Thimo actief als speler, bondsscheidsrechter en bestuurslid van de studenten basketbal vereniging waar hij vaak te vinden is.

M
Carlijn van der Linden Carlijn van der Linden

Carlijn van der Linden

Carlijn van der Linden Carlijn van der Linden

Carlijn van der Linden

De voorliefde voor de financiële kant is al een tijdje duidelijk. Als penningmeester van haar studentenvereniging en werkstudent bij een Big Four kantoor en een risicomanager is ze nu bezig met de master Financial Economics. Hoewel Carlijn graag werkt met getallen, leek het haar dat een rol waarbij ze zich mag stukbijten op een breed scala aan onderwerpen en sectoren het beste bij haar nieuwgierige persoonlijkheid zou passen. Bij YAG werkt en leert ze daarom met veel plezier als consultant. Daarbij gebruikt Carlijn zowel haar eerder opgedane probleemoplossend vermogen en kennis over het bedrijfsleven. Met creativiteit, enthousiasme en een resultaatgerichte blik, stort ze zich gepassioneerd op elk van de diverse vraagstukken die voorbijkomen bij YAG. Als Carlijn niet bezig is met het oplossen van hersenkrakers, staat ze in het goal op het hockeyveld, luistert ze graag naar muziek of drinkt ze een lekker speciaalbiertje.

M
Dana van der Zee Dana van der Zee

Dana van der Zee

Dana van der Zee Dana van der Zee

Dana van der Zee

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Met een bachelor Technische Bestuurskunde en commissie- en bestuurservaring op zak, is Dana gewend verantwoordelijkheid te nemen in een team en samen complexe uitdagingen aan te pakken. Passie voor internationale ontwikkelingen heeft geleid tot een ondernemerschap minor in Zuid-Afrika en stages bij de ambassade in Singapore en PwC. De kennis en interesses die Dana hier heeft opgedaan komen samen in haar huidige master Engineering & Policy Analysis aan de TU Delft, waarin zij zich focust op grand challenges zoals urbanisatie en migratie. Haar enthousiasme, ervaring en doorzettingsvermogen zet ze nu in voor YAG. Nieuwe energie haalt ze uit baantjes trekken in het zwembad, een rondje hardlopen en zoveel mogelijk van de wereld zien.

M
Geert van den Broek Geert van den Broek

Geert van den Broek

Geert van den Broek Geert van den Broek

Geert van den Broek

“Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.” Het nieuwsgierige karakter heeft Geert tijdens zijn Bachelor Werktuigbouwkunde aan de TU Delft gedreven tot het ondernemen van extra curriculaire activiteiten. Dit heeft hem de mogelijkheid gegeven om zichzelf op meer dan alleen het technisch vlak te ontwikkelen. Tijdens zijn uitwisselingssemester in München heeft Geert de Duitse “pünklichkeit” heer en meester gemaakt. Zijn stage bij de ABN-AMRO heeft hem kennis laten maken met het bedrijfsleven en ondernemerschap op een uitzonderlijk niveau. Bij YAG combineert Geert deze praktijkervaring met het structurele denkvermogen dat hij opdoet bij zijn Master Systems & Control. Naast het oplossen van strategische vraagstukken haalt hij energie uit fanatiek hockeyen, het draaien van vinyl platen en het lezen van Time Magazine of The Economist.

M
Jaap Tjebbes Jaap Tjebbes

Jaap Tjebbes

Jaap Tjebbes Jaap Tjebbes

Jaap Tjebbes

‘If you want a job done, ask a busy person’ is een uitspraak waar Jaap zichzelf goed in kan vinden. Jaap zijn plannend vermogen en consciëntieuze werkhouding hebben hem al in staat gesteld zijn bachelor Industrieel Ontwerpen moeiteloos te combineren met een honours traject en commissiewerk. Na stage-ervaring op te hebben gedaan bij een designbureau in zijn thuisstad Amsterdam, richt Jaap nu zijn pijlen op het behalen van de master Strategic Product Design aan de TU Delft. Waarbij hij tijdens zijn studie leert om vanuit een creatieve invalshoek problemen op te lossen, is Jaap zich bij YAG verder aan het ontwikkelen tot een analytisch en ondernemend strateeg. In de uurtjes die hij overhoudt speelt Jaap graag een potje hockey, of snuift hij wat cultuur op in musea, theaters of de bioscoop.

M
Jasper Groenewoud Jasper Groenewoud

Jasper Groenewoud

Jasper Groenewoud Jasper Groenewoud

Jasper Groenewoud

“Die niet waagt, die niet wint.” Met dit adagium zorgt Jasper voor een gezonde portie ondernemerschap in zijn activiteiten. Tijdens zijn BSc Technische Bestuurskunde zit hij dan ook niet stil. Zijn enthousiasme voor innovaties en analytische blik heeft hij bij een scale-up ingezet om een platform voor parametrisch ontwerpen in de markt te zetten. Daarnaast geeft het Honours Programma hem een kijk in de productontwikkeling van een tech-startup. Vanuit zijn studie heeft hij affiniteit met technisch-maatschappelijke systemen, waarbij de politieke situatie zijn favoriete aspect is. Daarom koos hij voor een verdiepend halfjaar in internationale politiek aan de National University of Singapore, vanuit waar hij ook nieuwe activiteiten als duiken en surfen kon ontdekken. Nu is zijn doel ondernemerschap te combineren met strategische adviezen.

M
Marjolein Kerstjens Marjolein Kerstjens

Marjolein Kerstjens

Marjolein Kerstjens Marjolein Kerstjens

Marjolein Kerstjens

Vanuit de wereld van de gentechnologie en biokatalysatoren bij haar studie in de biochemical engineering, kwam Marjolein erachter dat naast deze onderwerpen, zij het ook waanzinnig leuk vindt om zich bezig te houden met strategische vraagstukken en mooie samenwerkingen. Haar inlevings- en probleemoplossend vermogen heeft ze ontwikkeld tijdens haar ervaringen in commissiewerk, het leiden van diverse zeilkampen en minor in Zuid-Afrika. Daarnaast heeft ze een immer hoog energielevel, wat ze ook meegekregen hebben in Vermont, toen ze daar een jaar studeerde op zowel béta als politieke onderwerpen, maar ook haar grote passie voor skiën ontwikkeld heeft. Al met al is Marjolein een positief ingestelde, ambitieuze enthousiasteling met grote passies die ze hard op weg is om te verwezenlijken. “Ik ben er nog niet, maar ik ben verder dan ik gisteren was.”

M
Olivia Korte Olivia Korte

Olivia Korte

Olivia Korte Olivia Korte

Olivia Korte

“Niet lullen maar poetsen”, een echte Rotterdamse spreuk die Olivia op het lijf geschreven is. Met drie bachelors, een stage bij Loyens & Loeff en commissie ervaring op zak is Olivia zeer breed georiënteerd en is zij niet bang om hard te werken. Met haar kennis op zowel economisch als fiscaal en zelfs juridisch vakgebied is zij een ware kameleon met een scherp oog voor business, wat zij graag toepast op projecten van YAG. Op dit moment ontwikkelt Olivia zich verder met de master Financial Economics aan de Erasmus Universiteit en zet zij zich in voor de minderbedeelden in Rotterdam als voorzitter van de stichting Betrokken Student. In haar vrije tijd slaat Olivia graag een balletje op het hockeyveld of is zij op pad met vrienden of familie, uiteraard onder het genot van een hapje en een lekker glas wijn.

M
Pita Elhorst Pita Elhorst

Pita Elhorst

Pita Elhorst Pita Elhorst

Pita Elhorst

Het oplossen van complexe vraagstukken is iets wat Pita altijd al heeft geïnteresseerd en dat was dan ook de reden dat zij aan haar studie Econometrics and Operations Research aan de Erasmus Universiteit is begonnen. Deze interesse is iets wat zij nu in praktijk tot uiting kan brengen binnen YAG. Door de analytische skills die zij heeft opgedaan binnen haar studie te combineren met haar ervaringen uit verschillende commissies, kan zij met elk probleem vaak direct aan de slag. De ‘handen uit de mouwen’ steken is dan ook een Rotterdamse spreuk die haar op het lijf geschreven staat. Naast YAG en haar studie houdt zij van sociale activiteiten zoals uitgebreid koken of drankjes doen met vrienden en het maken van muziek.

M
Rutger van der Spek Rutger van der Spek

Rutger van der Spek

Rutger van der Spek Rutger van der Spek

Rutger van der Spek

Door Rutger’s enthousiasme en brede interesse wil hij zich graag inzetten voor zowel theoretische problemen als de meer toegepaste vraagstukken van bedrijven. Na zijn bachelors in technische wiskunde en technische natuurkunde, waar hij zich vooral op theoretisch vlak heeft ontwikkeld, heeft hij stagegelopen bij Ortec Finance, waar hij zijn tanden heeft gezet in vraagstukken rondom estate planning en verschillende pensioenstelsels. Rutger houdt van een uitdaging en wil deze opgedane ervaring en analytische skills dan ook graag verder ontwikkelen in zijn tijd bij YAG. Momenteel volgt hij een master in Applied Mathematics en wil zich hierbinnen specialiseren op het gebied van financial engineering. In de uurtjes die hij overhoudt loopt hij graag over het hockeyveld en houdt hij van wat speciaal bieren in de zon.

M
Sacha Martini Sacha Martini

Sacha Martini

Sacha Martini Sacha Martini

Sacha Martini

Uitdagingen niet uit de weg gaand, dat karakteriseert Sacha. Daarom ruilde ze Groningen in voor de Randstad na het afronden van haar bachelor International Relations om vervolgens verder te gaan met de masters Global Political Economy en Public Affairs aan de Universiteit Leiden. Tel daarbij op haar stage bij DUO, een minor in Spanje en het organiseren van een grote internationale conferentie en het is duidelijk dat Sacha een echte duizendpoot is. Deze brede oriëntatie komt goed van pas bij YAG, aangezien ze hierdoor meerdere perspectieven kan meenemen in haar adviezen. Naast studeren en YAG staat Sacha graag zelf in de keuken maar komt ze tegelijkertijd net zo graag in hippe restaurants en haalt ze veel energie uit reizen en het zien van haar vrienden.

M
Ties Hagdorn Ties Hagdorn

Ties Hagdorn

Ties Hagdorn Ties Hagdorn

Ties Hagdorn

Onder het mom van “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, staat Ties vol enthousiasme, nieuwsgierigheid en zelfvertrouwen in het leven. Zijn interesse voor internationale bedrijfsvoering kwam goed van pas tijdens zijn bachelor International Business Administration aan de Erasmus Universiteit, waar hij naast zijn studie een interdisciplinair Honours Programme volgde om te proeven van andere studierichtingen dan bedrijfskunde. Om zijn kennis in praktijk toe te passen begon Ties aan een stage bij het snelst groeiende bedrijf van Nederland, de online supermarkt Picnic, waar hij interne processes optimaliseerde zodat het bedrijf kon blijven groeien. Inmiddels is Ties aan de slag gegaan met zijn master Business Information Management waar hij van alles leert over de brug tussen IT, data, en de bedrijfskunde, om deze kennis vervolgens toe te passen bij Young Advisory Group.

M
Tomas Heemskerk Tomas Heemskerk

Tomas Heemskerk

Tomas Heemskerk Tomas Heemskerk

Tomas Heemskerk

“Als je weerstand voelt is dat goed, dan is er een kans om iets nieuws te leren”. Met dit motto in zijn achterhoofd weet Tomas dagelijks zijn honger naar nieuwe uitdagingen te stillen. De afgelopen jaren heeft hij zich tijdens zijn bachelor Klinische Technologie verdiept in de toepassingen van medische technologie in de zorg. Ter afwisseling ontwikkelde hij tijdens een honneurs programma nieuwe skills op het gebied van productontwerpen en multidimensionale problemen oplossen. Daarnaast richtte hij samen met twee studiegenoten een start-up bedrijf op en deed hij commissie- en bestuurservaring op. Tomas werkt graag aan vraagstukken in groepsverband, waarin elke speler zijn of haar expertise inzet om samen tot het beste eindresultaat te komen. “Teamwork makes the dream work” is iets wat hij altijd zal blijven herhalen. Wanneer de spreekwoordelijke puzzel is opgelost reist Tomas het liefst de hele wereld rond, gaat hij graag een uurtje voetballen of drinkt hij met vrienden een biertje op het terras.

M

HISTORY

JANUARY 5, 2011

The decision is made! A new company was born at the Chamber of Commerce in Groningen. The branches in Groningen and Rotterdam started up at the same time. We became a foundation: not-for-profit, because the learning process for the consultants is central to us.

MARCH 2011

The concept turned out to be a winning one: the first projects were quickly started in at both ourlocations. The future was looking great for YAG.

JUNE 2011

However, you can not directly be a successful consultant, you have to be trained for that. Partnerships were made with Berenschot and Roland Berger: from now on, YAG is trained four times a year by these experienced professionals.

MARCH 2012

The consultancy skills were developed with the trainings from RB and Berenschot, but how do you run your own company? Our RvA was formed, with experienced entrepreneurs, to answers these (and many more) questions.

MAY 2012

A roof over our heads! Business is going well, so we decided to open an office in the stately Heresingel in Groningen. Not much later, Rotterdam decides to do the same at Goudsesingel.

FEBRUARY 2013

YAG stands for student consultants. However the first YAGers are now finished studying, so we are setting up an alumni foundation to help to stay in touch with our wonderful alumni.

MAY 2013

After more than thirty successfully completed consultancy assignments, it is time to introduce the Netherlands to YAG in a grand way. The FD writes about us, a new website is launched and we get 500 likes on Facebook!

NOVEMBER 2013

Love is shared; and this time by opening a new branch in our capital, Amsterdam! The process is being initiated and a special team is busy setting up a new branch.

JANUARY 2014

YAG in Amsterdam is a fact! Five enthusiastic consultants start the YAG adventure in Amsterdam. They are trained, a strategic plan is written, and entrepreneurship can begin.

OCTOBER 2014

After two successful application rounds, several completed projects, and the involvement of a nice office in the center, the Amsterdam office is a fully-fledged, professional office with twelve ambitious consultants.

APRIL 2015

YAG launches a new corporate identity! The traditional brown owl gives way to a new, fresh logo. The website will also receive a thorough makeover. The results are impressive. Now we can approach our first lustrum in style!

DECEMBER 2015

The establishment of the fourth YAG branch in Eindhoven – Tilburg!

OCTOBER 2016

YAG successfully completes its 100th project! The honor is at our youngest location: Eindhoven – Tilburg.

DECEMBER 2017

YAG is setting up the Rebuild Challenge in collaboration with SPARK, an organization that makes entrepreneurship and education possible for young people in (post) conflict areas. No fewer than 167 entrepreneurs from fourteen countries participate, and the top 3 entrepreneurs are flown to Amsterdam to pitch their company there. The winner takes off with € 10,000.

SEPTEMBER 2019

YAGgers have certainly not been sitting still and we currenly have 250 projects to our name!