Raad van advies

Arko van brakel

Arko van Brakel

Arko van Brakel

Arko van Brakel heeft de titel ‘serial entrepreneur’ te danken aan de vele ondernemingen die hij over de jaren heeft opgezet. Hij was een van de oprichters van Euronet Internet, de eerste commerciële internetprovider van Nederland. Naast het ondernemen is de heer van Brakel columnist geweest voor het FD en was hij vier jaar werkzaam als algemeen directeur voor trainingscentrum De Baak. Door zijn ruime ervaring met ondernemen en leiderschap is de heer van Brakel van grote waarde voor onze organisatie.

Anja Montijn

Anja Montijn

Anja Montijn

Mevrouw Montijn heeft veel ervaring en kennis op het gebied van consultancy. Ze heeft de Global Managing Director functie vervuld bij Accenture, waar zij 25 jaar heeft gewerkt. In een veranderende IT-Consultancymarkt heeft Anja veel succes gehad. Wij hopen van haar succes en kennis te kunnen leren zodat we niet alleen YAG kunnen aanscherpen, maar ook onze dienstverlening verbeteren.

Teun van der Zijden

Teun van der Zijden

Teun van der Zijden

Hans Schotel

Hans Schotel

Hans Schotel

Hans Schotel is met Berenschot vanaf het eerste uur bij YAG betrokken als trainingspartner. Hij kent YAG door en door en wij zijn dan ook vereerd dat hij nu deel is van onze RvA. Met ruim 25 jaar ervaring in de consultancy en zijn huidige functie als Managing Director bij Berenschot heeft hij enorm veel strategische kennis, waar wij veel van kunnen leren. Zijn expertise in de maakindustrie en de energie sector zal ons helpen onze positie in deze sectoren te versterken.

Marco van Zijverden

Marco van Zijverden

Marco van Zijverden

De heer van Zijverden is na zijn studie aan Nyenrode en de Erasmus Universiteit gestart in de sierteeltsector en is nu CEO en medeoprichter van Dutch Flower Group (DFG). Met een omzet van 1.5 miljard euro is DFG wereldwijd het grootste handelsbedrijf in bloemen en planten ter wereld. Naar eigen zeggen werkt hij graag met jong talent en wij zijn dan ook vereerd dat hij met zijn ondernemende mentaliteit en bestuurservaring deel uitmaakt van onze RvA.

Vaste trainingspartners

Getraind door professionals

Roland Berger
Berenschot
McKinsey

Overige trainingspartners

Overige partners

Hope

De Young Advisory Group heeft een partnership met HOPE (Holland Program on Entrepreneurhsip). HOPE is een samenwerking tussen de Erasmus Universiteit Rotterdam, de TU Delft en de Universiteit Leiden. HOPE stimuleert ondernemerschap in Zuid-Holland en verbindt academische kennis van de universiteiten met de praktische vaardigheden die nodig zijn voor succesvol ondernemerschap.

GreenHome

Drie van de oprichters van YAG (Joppe Out, Paul Geurts van Kessel en Reinier Schneider) zijn inmiddels student-af en hebben dus afscheid genomen van YAG. GreenHome helpt particulieren om energiezuinig en duurzaam te wonen. De ondernemers van GreenHome zijn nog steeds zeer betrokken bij YAG en helpen ons met grote regelmaat.

Consultancy.nl

Consultancy.nl is het platform voor de consultancybranche. De website Consultancy.nl bevat informatie voor consultants, studenten, werkzoekenden en potentiële klanten. Op Consultancy.nl vind je o.a. het laatste nieuws, bedrijfsprofielen, vacatures, stages, evenementen en brancheinformatie.

Podio

With the power of Podio, our easy CRM software our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio’s easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

The Inside Coach

De Young Advisory Group en The Inside Coach werken samen om de consultants van YAG te helpen bij het oriënteren op een baan in de consultancy en het voorbereiden van eventuele sollicitatiegesprekken. The Inside Coach doet dit door ervaringen van huidige en oud-consultants beschikbaar te stellen. YAG brengt kennis en praktijkervaring mee naar het platform, waar leden elkaar helpen door gezamenlijk cases te oefenen.

CouncilWise

CouncilWise biedt unieke, interactieve dialoogoplossingen. Hiermee voert YAG een kwalitatieve dialoog met grote aantallen respondenten, zoals medewerkers. YAG kan hierdoor meer, unieke informatie verzamelen, draagvlak meten en tot unieke inzichten komen. Opdrachtgevers profiteren nota bene een sterkere betrokkenheid van de medewerkers bij implementatie van nieuwe plannen en een succesvolle uitvoering, omdat medewerkers betrokken werden in het proces.

Consultancy Castle

YAG en Consultancy Castle helpen elkaar bij het vinden van getalenteerde studenten met interesse in consulting. Consultancy Castle is een jaarlijks evenement waarbij getalenteerde studenten de kans krijgen kennis te maken met zeven grote strategy consultants (A.T. Kearney, BCG, Bain, McKinsey, Strategy&, Roland Berger en EY-Parthenon). Het event biedt naast de kennismaking ook een ideale kans om kantoren te vergelijken en te zien welk kantoor het best bij jou zou passen. 

Scherp Online

De samenwerking tussen YAG en Scherp Online is ontstaan om de kennis over ons vakgebied te delen met de enthousiaste studenten van YAG. Enerzijds geeft ons dit de mogelijkheid om online marketing een breder draagvlak te geven onder toekomstige entrepreneurs, anderzijds is het voor Scherp Online een goede kans om ons te profileren in de markt. Het belangrijkste is echter misschien nog wel dat we met passie en plezier ons steentje bijdragen aan dit concept.

Axyos

Axyos is sparringpartner voor toezichthouders en directies op het gebied van complexe bestuurs- en organisatievraagstukken rondom governance, (board-) alignment, stakeholder engagement, WNT & beloning, pensioenbestuur en arbeidsgerelateerde dossiers. Axyos wordt daarbij ook met regelmaat ingezet voor search trajecten naar senior (interim)managers en voor vacatures in directies en toezichthoudende organen. YAG en Axyos voorzien elkaar van advies op interne organisatorische vraagstukken en gebruiken elkaar als sparringpartner.