De partners van YAG

Onze partners begeleiden en trainen YAG om de hoogste kwaliteit van advies te waarborgen.

RAAD VAN ADVIES

De Raad van Advies ondersteunt en adviseert YAG bij bestuurlijke kwesties en ondernemersvraagstukken. De Raad van Advies bestaat uit leden met diverse expertises: van ervaren consultants tot succesvolle rasondernemers.

Marco van Zijverden

Marco van Zijverden

CEO Co-Founder Dutch Flower Group

Hans Schotel

Hans Schotel

Managing Director Berenschot

Teun van der Zijden

Teun van der Zijden

Partner OC&C Strategy Consultants

Arko van Brakel

Arko van Brakel heeft de titel ‘serial entrepreneur’ te danken aan de vele ondernemingen die hij over de jaren heeft opgezet. Hij was een van de oprichters van Euronet Internet, de eerste commerciële internetprovider van Nederland. Naast het ondernemen is de heer van Brakel columnist geweest voor het FD en was hij vier jaar werkzaam als algemeen directeur voor trainingscentrum De Baak. Door zijn ruime ervaring met ondernemen en leiderschap is de heer van Brakel van grote waarde voor onze organisatie.

M

Anja Montijn

Mevrouw Montijn heeft veel ervaring en kennis op het gebied van consultancy. Ze heeft de Global Managing Director functie vervuld bij Accenture, waar zij 25 jaar heeft gewerkt. In een veranderende IT-Consultancymarkt heeft Anja veel succes gehad. Wij hopen van haar succes en kennis te kunnen leren zodat we niet alleen YAG kunnen aanscherpen, maar ook onze dienstverlening verbeteren.

M

Teun van der Zijden

De heer Van der Zijden heeft naast geruime consultancy ervaring een kritisch organisatorisch oog. Sinds 2007 is hij werkzaam bij OC&C, wat sinds 2016 onderdeel is van EY Parthenon. Daar heeft hij veel impact gemaakt in de Retail en Agri & Food sectoren en is hij inmiddels Managing Director. YAG leert veel van hem over het raakvlak tussen onze consultancy diensten en onze eigen organisatiestructuur.

M

Hans Schotel

Hans Schotel is met Berenschot vanaf het eerste uur bij YAG betrokken als trainingspartner. Hij kent YAG door en door en wij zijn dan ook vereerd dat hij nu deel is van onze RvA. Met ruim 25 jaar ervaring in de consultancy en zijn huidige functie als Managing Director bij Berenschot heeft hij enorm veel strategische kennis, waar wij veel van kunnen leren. Zijn expertise in de maakindustrie en de energiesector zal ons helpen onze positie in deze sectoren te versterken.

M

Marco van Zijverden

De heer van Zijverden is na zijn studie aan Nyenrode en de Erasmus Universiteit gestart in de sierteeltsector en is nu CEO en medeoprichter van Dutch Flower Group (DFG). Met een omzet van 1.5 miljard euro is DFG wereldwijd het grootste handelsbedrijf in bloemen en planten ter wereld. Naar eigen zeggen werkt hij graag met jong talent en wij zijn dan ook vereerd dat hij met zijn ondernemende mentaliteit en bestuurservaring deel uitmaakt van onze RvA.

M

YOUNG ADVISORY GROUP ALUMNI

Het Young Advisory Group-avontuur houdt voor consultants niet op bij het afstuderen. Als onze consultants zijn afgestudeerd, dan hebben zij de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij het Young Advisory Group Alumni netwerk. Dit netwerk bestaat uit 300+ oud-consultants die in allerlei verschillende banen en branches terecht zijn gekomen.

Sommige oud-consultants blijven actief in de consultancy, zoals bij Berenschot, Deloitte, PwC, McKinsey, BCG en Bain & Company. Andere bedrijven waar onze oud-consultants momenteel werkzaam zijn, zijn ASML, ING, Fokker, Shell, Adyen, ABN AMRO en vele anderen. Ook zijn er meerdere start-ups opgericht door onze alumni: Twenty Energy, GreenHome, Peelpioneers & Med-E Link. Verder zijn verscheidene oud-YAG’ers werkzaam in de wetenschap en de private equity en venture capital branche.

Het alumnibestuur organiseert ook regelmatig inhoudelijk en gezellig netwerkevents. Ook staan de alumni altijd te popelen om hun kennis te delen en op deze manier bij te dragen aan projecten. Ook functioneren de alumni als coaches voor de huidige consultants.

Joep Heusschen

Joep Heusschen

COO Youseum

Kinga Droog

Kinga Droog

Jr Program Manager Vanderlande

VASTE TRAININGSPARTNERS

YAG wordt getraind en geadviseerd door professionals. De kennis en vaardigheden van de consultants verbeteren continu dankzij de nauwe samenwerking met vier vaste trainingspartners. Daarnaast is YAG mede door samenwerking in staat hoge kwaliteit te leveren bij de projecten die YAG uitvoert.

OVERIGE (TRAININGS)PARTNERS

Naast de vaste trainingspartners beschikt YAG over een netwerk van overige trainingspartners waarmee YAG regelmatig contact heeft. De maandelijkse trainingen in uiteenlopende onderwerpen die YAG consultants krijgen garanderen de ontplooiing en ontwikkeling van onze consultants.