Vaste trainingspartners

Getraind door professionals

Consultants van de Young Advisory Group worden periodiek getraind op consultancyvaardigheden, onder andere door consultants van Berenschot uit Utrecht en het Amsterdamse kantoor van Roland Berger Strategy Consultants.

Overige trainingspartners

Overige partners

Hope

De Young Advisory Group heeft een partnership met HOPE (Holland Program on Entrepreneurhsip). HOPE is een samenwerking tussen de Erasmus Universiteit Rotterdam, de TU Delft en de Universiteit Leiden. HOPE stimuleert ondernemerschap in Zuid-Holland en verbindt academische kennis van de universiteiten met de praktische vaardigheden die nodig zijn voor succesvol ondernemerschap.

Bleeve

Drie van de oprichters van de YAG (Joppe Out, Paul Geurts van Kessel en Reinier Schneider) zijn inmiddels student-af en hebben dus afscheid genomen van de YAG. Bleeve helpt particulieren om energiezuinig en duurzaam te wonen. De ondernemers van Bleeve zijn nog steeds zeer betrokken bij de YAG en helpen ons met grote regelmaat.

Consultancy.nl

Consultancy.nl is het platform voor de consultancybranche. De website Consultancy.nl bevat informatie voor consultants, studenten, werkzoekenden en potentiële klanten. Op Consultancy.nl vind je o.a. het laatste nieuws, bedrijfsprofielen, vacatures, stages, evenementen en brancheinformatie.

Podio

With the power of Podio, our easy CRM software our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio’s easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

The Inside Coach

De Young Advisory Group en The Inside Coach werken samen om de consultants van de YAG te helpen bij het oriënteren op een baan in de consultancy en het voorbereiden van eventuele sollicitatiegesprekken. The Inside Coach doet dit door ervaringen van huidige en oud-consultants beschikbaar te stellen. De YAG brengt kennis en praktijkervaring mee naar het platform, waar leden elkaar helpen door gezamenlijk cases te oefenen.

CouncilWise

CouncilWise biedt unieke, interactieve dialoogoplossingen. Hiermee voert de YAG een kwalitatieve dialoog met grote aantallen respondenten, zoals medewerkers. De YAG kan hierdoor meer, unieke informatie verzamelen, draagvlak meten en tot unieke inzichten komen. Opdrachtgevers profiteren nota bene een sterkere betrokkenheid van de medewerkers bij implementatie van nieuwe plannen en een succesvolle uitvoering, omdat medewerkers betrokken werden in het proces.

Consultancy Castle

De YAG en Consultancy Castle helpen elkaar bij het vinden van getalenteerde studenten met interesse in consulting. Consultancy Castle is een jaarlijks evenement waarbij getalenteerde studenten de kans krijgen kennis te maken met zeven grote strategy consultants (A.T. Kearney, BCG, Bain, McKinsey, Strategy&, Roland Berger en OC&C). Het event biedt naast de kennismaking ook een ideale kans om kantoren te vergelijken en te zien welk kantoor het best bij jou zou passen. 

De samenwerking tussen de YAG en Scherp Online is ontstaan om de kennis over ons vakgebied te delen met de enthousiaste studenten van de YAG. Enerzijds geeft ons dit de mogelijkheid om online marketing een breder draagvlak te geven onder toekomstige entrepreneurs, anderzijds is het voor Scherp Online een goede kans om ons te profileren in de markt. Het belangrijkste is echter misschien nog wel dat we met passie en plezier ons steentje bijdragen aan dit concept.