Kay van der Linden

Kay gelooft er sterk in dat het bundelen van ieders individuele kwaliteiten altijd tot het beste resultaat zal leiden. Na het behalen van zijn diploma tweetalig VWO, wist hij zeker dat hij het internationale aspect in zijn studie wilde behouden. Daarom koos hij voor de Bachelor International Business Administration in Tilburg, waar hij brede kennis over verschillende bedrijfsdisciplines opdeed. Echter was hij na het afronden van zijn Bachelor op zoek naar meer uitdaging. Dit heeft zich geuit in een stage bij Philips Personal Health, waar hij meewerkte aan de marketing management van onder andere Philips OneBlade en Philips Lumea IPL. Nu deze stage ten einde is, is hij gestart aan zijn Master Marketing Analytics in Tilburg. Bij YAG zet Kay zijn brede kennis over business en marketing (analytics) in om uitdagingen van bedrijven te tackelen. In zijn vrije tijd is Kay te vinden bij zijn familie en vrienden, op het voetbalveld, of in de sportschool.

Sander Filius

Doorzettingsvermogen, ondernemerschap en leiderschap zijn stuk voor stuk eigenschappen
die Sander typeren. Als Bachelor student Chemical Engineering & Chemistry weet Sander
als geen ander hoe hij om moet gaan met grootschalige industriële uitdagingen, en heeft hij
tevens oog voor precisie bij het uitvoeren van kleinere taken. Gedurende zijn bestuursjaar
heeft hij zijn strategische planningsvaardigheden verder ontwikkeld. Daarnaast zet Sander
zich vol in voor het aanpakken van het tekort aan studentenhuisvesting in Eindhoven. Dit
blijkt uit zijn proactieve benadering door het oprichten van een stichting en zijn
samenwerkingen met de gemeente Eindhoven. Gedurende zijn tijd bij YAG is het doel van
Sander om waardevolle connecties te smeden met diverse bedrijven, wat zijn passie voor de
financiële en energiesectoren verder doet groeien. In zijn vrije tijd geniet Sander ervan om te
gaan hardlopen of is hij te vinden op het hockeyveld.

Kyra Schuttert

Kyra is een harde werker, oplossingsgericht en analytisch ingesteld. Haar leergierigheid en brede interesse maken haar enthousiast om uitdagingen aan te gaan. Momenteel volgt ze een bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde in Eindhoven, waar ze graag wiskundige technieken en modellen toepast om processen te verbeteren. Vakgebieden als financieel risico, supply chain en operations management spreken haar erg aan. De eerste stappen in de consultancywereld zette Kyra tijdens haar deelname aan NAHSS, waar ze niet alleen een dieper inzicht kreeg in wereldwijde uitdagingen, maar ook haar horizon verbreedde. Naast haar werk bij Young Advisory Group zet Kyra zich actief in voor de gemeenschap via een maatschappelijke commissie bij haar studentenvereniging. Ook gaat ze graag naar de sportschool en loopt ze hard, maar het liefst brengt ze tijd door met vrienden, bij voorkeur tijdens een uitgebreid diner.

Muriël de Winter

Leergierig, analytisch en eerlijk zijn eigenschappen die Muriël het best omschrijven. Door haar brede interesse in het bedrijfsleven was de keuze voor International Business Administration aan Tilburg University al snel gemaakt. Naast haar studie heeft ze zichzelf ontwikkeld door middel van een bestuursjaar bij Oma’s Soep en een exchange semester in Zuid-Korea. Hierna was het tijd voor een volgende uitdaging, de master Data Science and Society. Binnen deze master leert Muriël door middel van complexe datasets oplossingen te vinden voor problemen en op die manier toegevoegde waarde te creëren. Ze hoopt dit dan ook bij YAG toe te kunnen passen en zich op persoonlijk en professioneel niveau verder te kunnen ontwikkelen.

Ruben Schneijdenberg

“Zolang het niet het beste is, kan het altijd beter”, met deze uitspraak gaat Ruben door het leven. Na het behalen van zijn VWO diploma in België was de bachelor Technische Bedrijfskunde een representatie van deze uitspraak in de praktijk. Ruben geniet ervan om bedrijfsprocessen te analyseren en vervolgens te verbeteren. Hij vindt het ook erg leuk om deze ‘procesverbetering’ op zichzelf toe te passen en zodoende zich bezig te houden met persoonlijke ontwikkeling. Bij Lunch Learners kwam deze persoonlijke ontwikkeling tot uiting via het ondernemerschap dat kwam kijken bij het runnen van de onderneming. Bij YAG tilt Ruben zijn persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en drang naar verbetering naar een hoger niveau door uitdagingen van bedrijven aan te vliegen met een divers en effectief team.