Leonoor van Kersbergen

Na het behalen van haar IB-diploma aan Collège du Leman in Genève, besloot Leonoor zich verder te verdiepen in haar interesse in de natuurkunde, scheikunde en geowetenschappen. Ze startte met de bachelor Aardwetenschappen in Utrecht, waar ze de afgelopen jaren een breed scala aan kennis en vaardigheden heeft opgedaan op het gebied van geochemie. Met haar ambitieuze en gedreven karakter zet ze graag haar tanden in uitdagende projecten, zo ook in een onderzoeksproject voor Tata Steel waaruit bleek dat ze een sterke affiniteit heeft met probleemoplossend onderzoek. Ook buiten haar studie zoekt ze graag nieuwe uitdagingen op om zich verder te ontwikkelen. Zo bekleedt ze op het moment de voorzittersfunctie bij Stichting Aardwetenschappelijke Loopbaandag, waar ze met haar bestuursgenoten een grootschalige carrière dag organiseert voor studenten binnen de geowetenschappen. Hier ontwikkelt zij haar organisatorische en communicatieve skills, terwijl zij zich stort op de master Technische Aardwetenschappen aan de TU Delft. Bij YAG hoopt Leonoor met haar passie en enthousiasme bij te dragen aan het verbeteren van bedrijven, en de nieuwe Utrechtse vestiging een succes te laten worden.

Bart Schellekens

Enthousiast, nieuwsgierig en kritisch zijn woorden die kenmerkend zijn voor Bart. Na zijn IB diploma te halen in Londen besloot Bart terug te gaan naar Nederland om hier te studeren in Utrecht. Tijdens zijn bachelor Philosophy, Politics & Economics aan de Universiteit Utrecht heeft hij geleerd problemen vanuit een holistisch perspectief te bekijken door middel van verschillende disciplinaire invalshoeken. Bij YAG wil Bart zijn holistische denkvermogen en enthousiasme inzetten om ieder project tot een succes te maken. Hiernaast ligt zijn passie bij toneel en politiek. Dit heeft hij gecombineerd als delegate van Utrecht University Model United Nations. Samen met 16 andere delegates uit Nederland heeft hij meegedaan aan meerdere MUN’s waaronder Harvard National MUN. Bart heeft ontzettend veel zin om zijn enthousiasme en al opgedane ervaring in de praktijk te brengen bij de nieuwste vestiging van YAG in Utrecht!

Lisanne van der Heijden

Lisanne is een gedreven, enthousiaste en sociale student die net haar bacheloropleiding Economics & Business Economics met plezier heeft afgerond. Ook tijdens een minor in Applied Data Science heeft zij haar analytische vaardigheden verder weten te ontwikkelen. Haar oog voor detail en ondernemende karakter komt op veel vlakken positief tot uiting. Zo heeft ze als naast haar studie verschillende andere uitdagingen aangegrepen om haar interesses verder te onderzoeken. Door middel van deelname in de duurzaamheid commissie van haar studentenvereniging denkt Lisanne graag mee over hoe wij als studenten duurzame keuzes kunnen maken. Verder heeft ze zich als vrijwilliger in Zuid-Afrika een half jaar ingezet om naast wekelijkse werkzaamheden 3 extra vrouwen te kunnen laten studeren. Na een stage bij Deloitte hoopt ze nu met de MSc. Accountancy and Control (UVA) haar liefde voor puzzelen met cijfers nog verder kwijt te kunnen. Naast studeren houdt ze erg veel van koken, hardlopen en spelletjes doen. Als consultant bij YAG is Lisanne helemaal op haar plek en heeft ze super veel zin om met een gemotiveerde groep de nieuwe Utrechtse vestiging op te zetten!

Lois Warmelink

Na het behalen van haar diploma op het Stedelijk Gymnasium Leiden heeft Lois ervoor gekozen om de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap te volgen aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze bachelor heeft zij zich vanuit verschillende disciplines, namelijk bestuurskunde, organisatiewetenschap, politicologie, recht, economie en antropologie, verdiept in maatschappelijke vraagstukken. Ook heeft zij een minor Sociaal Ondernemerschap gevolgd in Utrecht en is zij op dit moment bezig met een minor Journalistiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Naast haar interesse in diverse vakgebieden heeft zij buiten haar opleiding niet stil gezeten. Tijdens het tweede jaar van haar bachelor heeft ze een bestuursfunctie bekleed in het landelijke bestuur van Nacht van de Fooi en het jaar hierop heeft ze een bestuursfunctie bekleed in het bestuur van Integrand Utrecht. Door de ervaringen die ze in deze bestuursjaren heeft opgedaan heeft ze zichzelf ontwikkeld tot een sociale, creatieve en professionele student. Bij YAG hoopt Lois haar ervaringen te kunnen inzetten om samen met haar bestuursgenoten de vestiging YAG Utrecht op de kaart te zetten.

Julia Stoeckart

Julia is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ze is gedreven, nieuwsgierig en sociaal. Ze is na haar tweetalig VWO diploma gehaald te hebben doorgegaan naar Utrecht om aan de Bachelor Rechtsgeleerdheid te beginnen. Ze heeft deze Bachelor gecombineerd met een uitwisseling naar Rome, een minor Business Economics, een bestuursjaar bij Integrand, twee stages in de advocatuur en vrijwilligerswerk bij twee Rechtswinkels, om zo meer ervaring op te doen in de praktijk. Nu ze haar Bachelor heeft afgerond is het tijd voor een compleet nieuwe uitdaging en kwam YAG op haar pad. Het oplossen van complexe vraagstukken met creatieve oplossingen ligt in Julia haar straatje en ze kan niet wachten om de nieuwe vestiging in Utrecht op te starten. In haar vrije tijd vindt Julia het leuk om te rocylen, kookt ze graag en houdt ze van borrelen met vriendinnen. Daarnaast is ze erg gepassioneerd over het vinden van nieuwe, hippe en lekkere restaurants waar ze haar vrienden mee naartoe kan trekken.

Mats Buis

Mats is een ambitieuze en gedreven persoon met brede interesses. Hij haalt voldoening uit het oplossen van complexe vraagstukken, het liefst door samen te werken in een multidisciplinair team. De multidisciplinaire benadering is ook terug te zien in zijn studies, waarbij hij eerst de bachelor Economics and Business Economics heeft afgerond aan de Universiteit Utrecht en daarbij de minor data science heeft gevolgd. Hierdoor werd zijn interesse in data-analyse en kunstmatige intelligentie nog verder aangewakkerd. Om zijn passie voor deze vakgebieden verder te ontwikkelen, heeft hij vervolgens ook Artificial Intelligence gestudeerd aan dezelfde universiteit. Mats heeft zijn kennis en ervaring niet alleen opgedaan in de academische wereld, maar ook in de praktijk bij de Rabobank, waar hij eerst een jaar heeft gewerkt en later een data science stage heeft gedaan. Door zijn continue streven naar persoonlijke en professionele ontwikkeling, aarzelde Mats niet toen hij de kans kreeg om een nieuwe YAG-vestiging in Utrecht op te zetten.

Tanya Spee

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, deze quote van Pippi Langkous is Tanya’s lijfspreuk. Op de middelbare school miste ze de creativiteit in haar technische profiel, en ruim een jaar nadat ze voor het eerst een camera had opgepakt had ze enkele honderdduizenden volgers op Instagram door haar creatieve foto’s. Hierna volgde een bachelor Werktuigbouwkunde, de camera werd ingeruild voor de roeiboot om aan kampioenschappen deel te nemen en afgelopen jaar zette ze haar studie on-hold om met een studententeam een eigen zonneauto te bouwen en 3000km door Marokko te racen. Hierin was ze verantwoordelijk voor onder andere de acquisitie, partnerships, woordvoering en race operations. Na dit avontuur is ze begonnen aan een dubbele master in Robotics en Space Flight, in de hoop (of overtuiging) haar droom waar te maken om ooit astronaut te worden.

Olivier Dullaert

“Logica brengt je van A naar B maar verbeelding brengt je overal.” Met een resultaatgerichte mentaliteit en creatieve denkwijze haalt Olivier energie uit het doorgronden van de meest complexe vraagstukken. Al van jongs af aan heeft Olivier aanleg voor techniek en ontwikkeling. Na zijn horizon te hebben verbreed op UWC Atlantic College in Wales koos hij daarom voor een studie Werktuigbouwkunde waarvan hij ook het Honours Programma heeft afgerond. De analytische blik en nieuwsgierigheid die hij hier ontwikkelde kwam goed van pas tijdens zijn stage in de financiële sector waar hij werd uitgedaagd problemen vanuit een multidisciplinaire invalshoek te bekijken. Nu wil Olivier impact maken door strategische vraagstukken op te lossen voor klanten. Naast zijn rol bij YAG is hij ook werkzaam als software engineer bij Delft Hyperloop om zichzelf breed te blijven ontwikkelen. In zijn vrije tijd is Olivier vaak op het hockeyveld te vinden of met familie en vrienden.