Nathan de Boo

Met een ontembare nieuwsgierigheid en enthousiasme zoekt Nathan voortdurend naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden. Tijdens zijn bacheloropleiding Wiskunde aan de Universiteit Utrecht verwierf hij vaardigheden in het analyseren van complexe problemen en het vinden van stapsgewijze oplossingen. Buiten de studiebanken ontdekte Nathan zijn passie voor bestuurswerk binnen de studentenvereniging, waar hij zelfs een jaar als voorzitter diende. Deze ervaringen wekten zijn interesse in beleidsvorming en organisatiestructuren, wat leidde tot zijn besluit om een minor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen te volgen. Gedreven door zijn leergierige aard en verlangen naar nieuwe vaardigheden, koos Nathan ervoor om deel uit te maken van de Young Advisory Group. Hier kan hij zijn probleemoplossend denkvermogen inzetten voor strategische vraagstukken. Zijn liefde voor interactie met mensen blijkt uit zijn voorkeur omringd te zijn door anderen, zowel om van hen te leren als om zijn eigen kennis te delen. In zijn vrije tijd geniet hij van lezen, verdieping in politieke vraagstukken en het bijwonen van theatervoorstellingen.

Inés de Jong

Inés is een breed geïnteresseerde en nieuwsgierige student. Haar bachelor Psychologie heeft ze afgerond met een halfjaar in Noorwegen, waar ze kennismaakte met de Noorse cultuur en prachtige natuur. Bij terugkomst wilde ze zich meer ontwikkelen binnen haar bijbaan als recruiter, waarna ze doorgroeide naar recruitment consultant. In deze functie was ze een spil in het web van opdrachtgevers, recruiters en studenten die een baan zochten en deze dynamische rol was een leerzame ervaring. Inés is altijd geïnteresseerd geweest in het reilen en zeilen van organisaties en heeft daarom gekozen voor de master Organization and Management Studies. De track Organizing for Global Social Challenges binnen deze master is haar op het lijf geschreven, omdat deze track gefocust is op de maatschappelijke rol die organisaties kunnen vervullen. Naast studeren doet Inés vrijwilligerswerk en haalt ze veel energie uit haar sociale netwerk. Kortom, Inés is een bezige bij die volop in de weer is om de wereld om haar heen te verkennen!

Evi Amersfoort

Evi is een leergierige studente die er tijdens haar studie Communicatie- en Informatiewetenschappen achter kwam dat één studie niet genoeg was. Zij koos ervoor om in haar tweede jaar te starten met de studie Religiewetenschappen, waarbij zij door middel van een extra minor gespecialiseerd is in religie en conflicten. Daarnaast heeft zij grote interesse in interculturele communicatie, wat ze zelf in de praktijk heeft gebracht terwijl ze een half jaar in Australië studeerde aan The University of Queensland. Na deze studies succesvol te hebben afgerond in vijf jaar heeft zij momenteel een tussenjaar. Ze is onder andere werkzaam bij YAG, waar ze plezier haalt uit het uitvoeren van projecten met concrete resultaten. Maatschappelijk betrokken als zij is, kijkt Evi ernaar uit te starten met een master Humanitaire Hulpverlening. Hierbij hoopt zij haar opgedane kennis en vaardigheden te combineren terwijl ze leert hoe ze kan bijdragen aan het managen van humanitaire oplossingen.

Laurens van Oost

Laurens combineert een scherpe analytische blik met een praktische en ondernemende insteek. Na zijn brede bachelorstudie Business & International Political Science aan Erasmus University College en een full-time bestuursjaar kwam Laurens tot het besef dat hij zich verder wilde specialiseren. Dat deed hij met een master in Business Information Management, waar hij zich op dit moment vastbijt in de laatste ontwikkelingen op het gebied van (big) data analytics, digitale business innovaties en kunstmatige intelligentie. Verder werkt Laurens als part-time business development consultant voor twee startups die zich bezighouden met duurzame zorg. Met zijn enthousiasme, oplossingsgerichtheid en creativiteit probeert Laurens ingewikkelde vraagstukken om te zetten in heldere strategieën. In zijn vrije tijd vind je hem op de tennis-, golf- of padelbaan.

Bas Hendriks

Bas is gedreven, bescheiden en veelzijdig met een academische achtergrond in Wageningen. Hier is hij in 2019 begonnen aan de bachelor Agrotechnologie en is daarna doorgegaan met de master Biosystems Engineering. Naast het originele studieprogramma neemt hij ook deel aan het honoursprogramma om zo met een multidisciplinair team projectwerk te verrichten. Daarnaast heeft Bas verschillende bijbanen gehad tijdens zijn bachelor om meer van de praktijk te leren. Toen hij aan de master begon, was het tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam YAG op zijn pad. Door een training die hij van YAG bij de NAHSS had gekregen, werd hij enthousiast over het concept van YAG. De unieke structuur van YAG sprak hem erg aan, en YAG biedt de ruimte om zijn ondernemende geest en enthousiasme vrijuit te laten gaan. Bas vindt het erg leuk om in dit multidisciplinaire team bij te kunnen dragen aan en te leren van vraagstukken uit de praktijk.

Léo Simon

Léo combineert een scherpe technische blik met een gepassioneerde ondernemende instelling. Als Franstalige student Biomedical Engineering aan de TU Delft heeft hij niet alleen een brede kennis van wetenschap maar ook een enthousiasme voor het integreren van technologie en ondernemerschap.
Léo’s academische traject bestaat uit een Bachelor in Nanobiology (TU Delft & Erasmus MC), een minor in Med-tech Entrepreneurship en een uitwisseling naar Kopenhagen. Daarnaast heeft hij ook een jaar zijn studie opzij gezet om vrijwillig aan de slag te gaan als Operations Manager bij Project MARCH, waar hij betrokken is geweest bij de ontwikkeling van exoskeletten voor verlamde mensen. Hiermee kreeg Léo de mogelijkheid zijn vastberadenheid om technische kennis te integreren met zakelijke kansen toe te passen.
Buiten het academische terrein is Léo actief betrokken bij culturele projecten en muzikale activiteiten, zowel als muzikant als organisator. Verder vindt hij het heerlijk om te hardlopen en te kitesurfen.

Julia Pel

Creativiteit is de motor achter Julia’s wereld. Of het nu gaat om zakelijke strategieën of het samenstellen van de perfecte outfit. Julia is 22 jaar en net klaar met de bachelor International Business. Creativiteit kent vele kanten, zo ook voor Julia, zo leert zij momenteel meer over de kunst van het vragen stellen tijdens haar studie filosofie. Haar vermogen om unieke ideeën te genereren en effectief teams samen te brengen maakt haar een waardevolle aanvulling op elk team. Iets wat ze eerder liet zien in haar commissie en bestuurswerk en nu inzet voor de Young Advisory Group en haar klanten. In haar vrije tijd houdt Julia zich bezig met mode, geschiedenis, politiek en traint ze voor haar volgende hardloopwedstrijd.

Cato Veuger

Cato houdt erg van puzzelen, altijd al. In haar studie econometrie komt dit erg goed van pas. Ze is erg goed in het analyseren van een vraagstuk en laat het pas los als er een oplossing is. Cato kan erg goed zelfstandig aan de slag, maar werkt ook graag samen met een team. Dit blijkt ook wel uit de diverse commissies die ze heeft gedaan. Haar interesse gaat verder dan de econometrische vergelijkingen, zo is ze ook gestart met de bachelor Filosofie. Hierdoor houdt ze een brede blik op de wereld.
Met deze achtergrond in combinatie met haar goede skills om te plannen en te structuren gaat ze enthousiast aan de slag bij YAG.

Tom Lijding

Tom is een energieke en creatieve consultant, die zich momenteel voorbereidt op de afronding van zijn studie Industrial Engineering and Management. Tijdens zijn studie heeft hij zich continu beziggehouden met technische vraagstukken, die hij hoopt toe te passen in het bedrijfsleven bij YAG. Hij is niet alleen een denker, maar ook een echte doener. Zijn werk met de Stichting Oekraïne Express laat zien dat hij snel kan schakelen en doelgericht kan handelen, zelfs wanneer de druk hoog is. Zijn jeugd in Australië heeft hem een internationaal perspectief gegeven dat zijn aanpak van problemen uniek maakt. Wanneer hij niet aan het werk is, is Tom altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om zichzelf te verbeteren. Hij is dol op kaartspellen, luistert graag naar muziek en koken is een van zijn grootste passies. Je vindt hem dan ook vaak met zijn neus in zijn eigen receptenboek of dat van een ander!