Wesley Nijhuis

Wesley is een gedreven student die momenteel Werktuigbouwkunde studeert aan de TU Delft. Hij haalt veel energie en voldoening uit het gebruiken van zijn analytische vaardigheden voor het oplossen van complexe problemen die bedrijven ervaren. In september begint hij aan de master Systems & Control om deze analytische kennis nog verder uit te breiden. Naast zijn studie en zijn werk bij Young Advisory Group heeft Wesley een passie voor muziek en kan je hem regelmatig zien hardlopen.

Sam van Leuven

Sam is een nieuwsgierige en veelzijdige student met een brede interesse in diverse onderwerpen en sectoren. Met een bachelor in rechten (Universiteit Leiden) en technische wiskunde (TU Delft), aangevuld met een propedeuse in technische natuurkunde, beschikt Sam over een solide en gevarieerde academische achtergrond. Deze combinatie stelt hem in staat om op analytische wijze zowel strategisch als diepgaand mee te denken over uiteenlopende vraagstukken. Tijdens zijn stage in de zakelijke advocatuur ontwikkelde Sam een sterke interesse in het adviseren van bedrijven op strategisch vlak. Deze ervaring vormde de basis voor zijn huidige rol als consultant bij de Young Advisory Group (YAG). Hier richt Sam zich op het uitvoeren van scherpe analyses en het structureren van complexe vraagstukken om zo waardevolle oplossingen te bieden aan de klanten van YAG. Zijn doel is om op een effectieve manier bij te dragen aan de succesverhalen van de klanten van YAG.

Lotus de Vries

Lotus is een gedreven en ambitieuze student met een Bachelor in Business Administration en een Master in Business Information Management. Tijdens haar academische reis heeft ze niet alleen tijd gestoken in haar studie, maar heeft ze ook haar ondernemerschap en innovatieve geest laten zien door actief te zijn in verschillende commissies en een fulltime bestuursjaar te voltooien bij haar studievereniging. Deze ervaringen hebben haar niet alleen geleerd hoe ze effectief kan samenwerken in teamverband, maar ook hoe ze complexe uitdagingen kan aanpakken met een strategische en doelgerichte aanpak. Haar ambitie, ondernemerschap en oog voor detail zijn kenmerkend voor Lotus. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen om haar vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan innovatieve oplossingen binnen het bedrijfsleven. Of het nu gaat om het bedenken van nieuwe strategieën, het optimaliseren van bedrijfsprocessen of het identificeren van groeikansen, Lotus staat altijd klaar om haar ideeën in de praktijk te brengen. In haar vrije tijd kan ze onder andere genieten van op stap gaan met vrienden, een rondje hardlopen en goede koffie.

Christel Beetsma

Christel is een gedreven, hardwerkende student met brede interesses. Op de middelbare school ontdekte ze haar passie voor techniek en besloot daarom naar de TU Delft te gaan om Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te studeren. Hier kon ze zich heerlijk uitleven op de natuur- en wiskundige opdrachten. Naast haar studie heeft ze verschillende activiteiten ondernomen om haar softskills verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in haar parttime bestuursjaar bij AIESEC of bij het onderzoeksteam van Hydrex Research Center. YAG is voor haar de volgende stap om haar analytische vaardigheden verder toe te passen op real-life problemen. Ze krijgt veel energie van werken in een team, en grijpt de kansen aan die YAG biedt voor haar professionele en persoonlijke ontwikkeling. In haar vrije tijd gaat ze graag een rondje hardlopen of haalt ze haar naaimachine uit de kast en maakt haar eigen kleding.

Fleur Overbeek

Tijdens haar bachelor Liberal Arts & Sciences op Amsterdam University College heeft Fleur door de internationale en interdisciplinaire omgeving een open en kritische visie ontwikkeld, wat zich uit in creatieve ideeën bij het oplossen van complexe vraagstukken. Nadat zij haar bachelor met een focus op Conflict & Peace Studies heeft afgerond studeert zij nu Public Policy & Governance aan de Universiteit van Amsterdam. In deze master houdt zij zich bezig met hoe publiek beleid wordt gemaakt, hoe beleidsvoorstellen worden ontvangen in de samenleving, en hoe deze processen verbeterd kunnen worden.
Mede door haar brede interesses en leergierige karakter laat Fleur zich niet tegenhouden om zich op veel verschillende vlakken te ontwikkelen. Al van jongs af aan speelt ze met veel passie klassiek viool, onder andere als concertmeester van het Nederlands Studenten Orkest 2024, en is ze actief als bestuurslid van het UvA-Orkest J.Pzn Sweelinck. Hierdoor heeft Fleur zich kunnen ontplooien tot een echte teamplayer. Binnen YAG zal Fleur met enthousiasme haar kennis en talenten inzetten om een waardevolle bijdrage te leveren aan het oplossen van diverse vraagstukken.

Julius de Win

Julius is een sportieve, sociale, verantwoordelijke en gestructureerde student met veel discipline en ambitie. Na een bachelor Business Administration met een minor Entrepreneurship heeft hij een tussenjaar genomen om meer praktische ervaring op te doen. Zo is hij werkzaam als projectmanager bij een startup in Amsterdam en beheerd hij enkele boten in de binnenstad. Deze ondernemende geest en interesse in strategy consulting resulteerde ook in een sollicitatie bij YAG. Hier voegt hij met zijn discipline en verantwoordelijkheid veel waarde toe en kan hij eindelijk zijn theoretische kennis in de praktijk brengen. Komend jaar zal Julius terwijl hij nog actief is bij Young Advisory Group zijn studie doorzetten met een master Business Administration. Buiten YAG om en zal je hem vooral vinden in de sportschool, op de boot in Amsterdam, op de piste in Oostenrijk of met vrienden op het terras.

Wim Filippini

Wim is een enthousiaste en breed geïnteresseerde consultant binnen het team van YAG, die houdt van een probleem op verschillende manieren aanpakken. Aan de Universiteit Utrecht heeft hij de bachelor geschiedenis afgerond en zit hij nu in het laatste jaar van de bachelor rechtsgeleerdheid. Deze brede interesse heeft zich ook nog verder vertaald in een uitwisseling naar UC Berkeley, waar hij een half jaar zowel juridische als business vakken heeft gevolgd.
Wim’s professionele profiel wordt verder versterkt door zijn capaciteit om in teamverband te functioneren. Zijn positieve houding werkt aanstekelijk en stimuleert een productieve werkomgeving. Bij YAG zet Wim zich in om zijn analytische vaardigheden te combineren met zijn teamgerichte aanpak om zo resultaten voor cliënten te bereiken. Wim is in staat snel nieuwe materie tot zich nemen en is beschikbaar voor uiteenlopende projecten.

Charlotte de Sousa Nascimento

Tijdens haar bachelor Liberal Arts & Sciences in Utrecht heeft Charlotte geleerd complexe vraagstukken met een kritische blik te bekijken. Ze is een enthousiaste en gestructureerde werker en kan goed samenwerken in multidisciplinaire teams. Door haar brede interesse heeft ze naast een minor Rechtsgeleerdheid aan de UU ook een minor Marketing & Digital Communication gevolgd aan de LUMSA Universiteit in Rome. Deze verschillende studieachtergronden helpen haar bij het oplossen van uiteenlopende strategische projecten. In haar vrije tijd houdt ze van reizen, nieuwe talen leren, hardlopen en met vrienden afspreken. In september 2023 is ze verhuisd naar Amsterdam en hoopt ze bij YAG zich verder te ontwikkelen en waardevolle adviezen te kunnen geven aan diverse organisaties.

Tijn van Beeck

Tijdens zijn studie in Delft is Tijn in aanraking gekomen met consultancy, waar hij tot de dag van vandaag een interesse in meedraagt. In combinatie met de entrepreneurship vakken die hij volgde tijdens zijn Exchange in Amerika, betekende dit dat YAG de perfecte plek was om deze twee interesses verder te ontdekken. Tijn is verder ook erg internationaal georiënteerd: na een zomerschool in Parijs en in Singapore is zijn reislust dan ook nog niet gestild, waardoor hij in zijn vrije tijd ook vaak in het buitenland te vinden is. Na enige eerdere projecten te hebben gedaan in multidisciplinaire teams, vindt Tijn het ontzettend leuk om hierin samen te werken en meer ervaring op te doen, enthousiast over de kansen die YAG biedt!