Door Admin op 16 augustus 2016

Studeer jij in Eindhoven of Tilburg? Dan zien we je graag op één van onze kennismakingsavonden! YAG ET is namelijk op zoek naar nieuwe consultants.

Als consultant bij de Young Advisory Group lever je niet alleen strategische adviezen aan bedrijven variërend van MKB tot multinational, je haalt deze opdrachten ook zelf binnen en zorgt voor de interne organisatie van de YAG. Hierdoor maak je niet alleen kennis met consultancyopdrachten, maar ben je ook een eigen ondernemer.

We zijn op zoek naar enthousiaste studenten die ons voor een periode van minstens 12 maanden gemiddeld 15 uur per week of meer kunnen versterken. De YAG staat open voor alle studierichtingen en ervaringen. We zien je graag verschijnen op dinsdag 13 september om 19:00 op Tilburg University of op woensdag 14 september om 19:00 op de TU/e. Om je in te schrijven voor deze vrijblijvende kennismakingsavond kun je een mailtje sturen naar [email protected]. Heb je meer vragen kun je die ook altijd via dit mailadres stellen of natuurlijk op de kennismakingsavond. Mocht je verhinderd zijn op deze dagen, neem dan vooral contact met ons op. Graag tot dan!

P.S. We hebben ook andere kleren dan blauwe hemden.