ALUMNI-EVENEMENT YAG GRONINGEN

Zaterdag 23 februari organiseerde Young Advisory Group Groningen een alumni-evenement. Oud YAG’ers waren uitgenodigd om naar het hoge noorden te komen om elkaar weer eens te spreken en te kijken hoe het er met YAG voor staat. Het was verrassend zonnig voor februari, het beloofde dus een mooie dag te worden.

Tegen het eind van de middag werden alle (oud-)YAG’ers ontvangen bij Salmagundi’s, een lunchcafé in Groningen. Hier werd een kookworkshop verzorgd door Yamen Cuisine. Yamen is een oude bekende van YAG. Vorig jaar organiseerde YAG een startup weekend voor ondernemende vluchtelingen naar Schiermonnikoog, waar Yamen zijn cateringbedrijf opzette.

Nadat iedereen had genoten van de heerlijke Syrische gerechten die bereid waren, begon men, onder het genot van een biertje, aan de YAG-pubquiz. Aan enthousiasme ontbrak het de deelnemers niet en met name over de vragen over YAG werd fel gediscussieerd. Sommige alumni wisten de organisatoren zelfs op een paar kleine correcties in de vragen te wijzen.

Na de pubquiz vertrok men naar het kantoor van YAG Groningen. Een aantal alumni had dit nieuwe kantoor nog nooit bezocht. Lovende woorden werden gesproken over de staat van dit nieuwe stulpje. Onder het genot van een drankje werd hier de dag afgesloten met vele mooie YAG-verhalen tussen oude én nieuwe YAG’ers.