Strategie

Met de geweldige mogelijkheden van de 21e eeuw gaan ook uitdagingen gepaard. De overdaad aan informatie maakt dat beslissingen maken op basis van data en gedreven analyses tijdrovend en ingewikkeld zijn geworden. Getraind door gerenommeerde consultants zijn onze jonge consultants in staat snel en effectief dergelijke analyses uit te voeren.

Vernieuwing

Veel organisaties worstelen met de razendsnelle veranderingen die in een oogwenk een vertrouwd business model achterhaald kunnen maken. De verleiding is groot om aan het oude, vertrouwde systeem vast te houden. Gelukkig zien velen echter ook kansen in vernieuwing. De YAG ondersteunt met een onbevangen blik ondernemingen en kan als geen ander buiten het huidige stramien denken.

Onze werkwijze

Teams en aanpak

YAG werkt altijd in teams aan adviesopdrachten. Juist door gebruik te maken van complementaire achtergronden en disciplines verzekeren wij onze klanten van kwaliteit.

Diversiteit

YAG werkt aan opdrachten in zeer diverse sectoren. Er zijn verschillende projecten uitgevoerd in bijvoorbeeld de energie, zorg, retail, en transport sector. Maar interessante opdrachten met strategisch karakter zijn natuurlijk in alle sectoren te vinden.

Flexibel en betaalbaar

Door onze flexibiliteit kunnen wij uitstekend inspelen op het wenselijke tijdsbestek. Dit alles tegen een betaalbare projectsom.

Oplevering

YAG levert geen dikke rapporten. Strakke rapportages verzekeren onze klanten onderbouwing voor een doelgerichte aanpak.

Opleiding

Onze consultants ontwikkelen zich voortdurend middels trainingen van professionals en ons eigen opleidings-programma: YAG Academy.

Ons werk in de praktijk

2012 - YAG Groningen

De YAG heeft een marktverkenning ten behoeve van de oprichting van de Cyber Security groep van Thales Nederland uitgevoerd.

Referentie

De YAG heeft zich bewezen als, professioneel, energiek, flexibel en ‘creatief oplossingsgericht denkend’ en heeft een positieve enthousiaste uitstraling met een aanstekelijke werking. De YAG kan de concurrentie aan met ieder ander consultancybureau…!

- Marcel Grisnigt – General Manager Thales Huizen

Daarom de YAG!

  • Flexibele studenten met een frisse blik
  • Professioneel en betaalbaar
  • Onderbouwde rapportages voor een doelgerichte aanpak