Door Pim Labee op 13 november 2017

.

Te gek dat u een donatie doet aan de Business Competitie!

Uw bijdrage is onderdeel van het prijzengeld voor de finalisten, zodat zij in staat worden gesteld hun land door ondernemerschap te ontwikkelen. In totaal hebben 167 ondernemers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika zich ingeschreven. Tijdens de Ignite conferentie op 7 december zal de top 3 aanwezig zijn om te strijden voor de winst!

U zal na het invullen van dit formulier een factuur ontvangen welke binnen 7 dagen betaald dient te worden aan Stichting Young Advisory Group ten behoeve van de Business Competitie. Na uw donatie wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten en informatie omtrent de competitie en de finalisten!


Nogmaals hartelijk bedankt!

*Vereist
  Dit is een vereiste vraag
  Dit is een vereiste vraag
  Dit is een vereiste vraag
  Dit is een vereiste vraag
  Dit is een vereiste vraag
  Dit is een vereiste vraag
  Verzend nooit wachtwoorden via Google Formulieren.
Pim Labee
Door Pim Labee op 13 november 2017

“Het gaat toch prima zo?” zijn Pim zijn trigger woorden. Met zijn bouwkundige en civieltechnische achtergrond opgedaan aan de TU/d en TU/e is Pim altijd op zoek naar het verbeteren van het proces en het maximale uit een project te halen. De verzorgdheid die bij Pim zijn persoonlijke leven zo hoog in het vaandel staat, spat van zijn professionele werk af. Zijn kritische blik en oog voor detail zorgen voor een objectief en geperfectioneerd eindproduct. Wanneer Pim niet bezig is met het oplossen van uw vraagstukken staat hij met een stick in zijn handen op het hockeyveld. Na het afronden van een bachelor Bouwkunde aan de TU/e, is Pim nu bezig met Smart Cities binnen zijn master Construction Management and Engineering aan de TU/e.